Şimdi Ara

Panasonic Lumix DMC-G2 Review

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tek dslr makinelerde dokunmatik ekran ve ekran üzeri odaklama özelliğine sahip marka. makineyi ağustos ayında yurt dışından aldım. Gazi Üniversitesinde Grafik tasarım okuyorum ders amaçlı olarak kullandım genelde. 2bin pozu geçmemiştir. kozmetik olarak kutudan çıkmış gibi bir cizik bile yok bulana bedava veririm makineyi. görüldüğü üzere küçük bir yapıya sahip canon yada nikon gibi büyük bir gövde ve lensleri yok. artı bir özelliği var leica ile anlaşmalı lensleri mevcut alan arkadaşa ek bir bilgi incelerse gövde ve yapı bakımından markanında benzer bir gövde yapısına sahip olduğu fikrini çıkartabilir.

videocular:
    kısa filmciler için çok rahat çekim yapabilirler hd çekim kalitesi var oldukça iyi. panasonic kamera teknolojisindeki ününü duymayan yoktur. ayrı rec düymesi ve rahat yapılabilen wb ayarı mevcuttur. burdan akıllara canonlarda ki gibi video çekildiği zaman shutter ölüyor gibi sorular gelebilir.bu markada perde sistemi yok istediğiniz kadar video çekebilirsiniz gönlünüz rahat olsun.. dokunmatik ekran üzeri rahatlıkla istenilen alan üzerinde odaklama yapıldığı için lense dokun titre gibi bir problem olmuyor ve alan derinliği açısından başarılı bir ek donanım.

Fotoğrafcılar:
    renkler çok canlı garantili sorunsuzdur.dokunmatik ekran korucu filmi mevcuttur. fotoğraflarda görüldüğü üzere makineyi çekemedim çünkü dijital makinem yok o yüzden temsili fotoğraf koydum. 2 adet lens biri kendi lensi diğeri canon lens bu makine ile çekilmiştir. canon lens ile auto af yapılamıyor. kutusu video kabloları. 2 adet batarya 2 adet lens(14-42 g varrio lens ve Canon 50 mm makro lens f/1.8 çok iyi sonuçlar vermiştir.) ile satılıktır. sıfırdan farksız elden ankara civarı ile satış işlemi de yapılabilir. parasal sıkıntılarımdan ötürü satıyorum...

bu makine ile cekilen fotoğraflardan bazıları facebook adresimde mevcuttur

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.469126672240.251281.524432240&type=3

Cep0 (505) 620 19 44

fiyatı 1.100tl

detaylı bilgi için temsili bir site.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-dslr-makinelerde-tek-dokunmatik-ekran-ve-odaklama-kisa-filmciler-71120990/detay

Panasonic Lumix DMC-G2 Review

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Panasonic gf2 / Olympus e-pm1
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.