ARKADAŞLAR PANASONİC HOME CİNEMA SİSTEMİ ALDIM NASIL DIR?SİZCE İYİMİDİR? 799,00 YTL YE TEKNOSADAN ALDIM.YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
hangisini aldın ki 1000watt rms lik modelini mi aldın yoksa düşük bir versiyonlerı var onları mı aldın panasonic home cinema setinin 1000watt lık setin sesini dinledim inanılmaz yüksek ses cıkıyor bass ilk baslarda güzel ama sesi yüksellttikçe ses ne kadar düşerse bass aynı oranda kısalıyor en yüksek seste ise bass yok gibi birsey ama genelde iyi ve güçlü bir cihazzz.......
bendeki 500 wattlık all in one dediği model hts st520 modeli galiba
Sevgili tecnolog ve mygokhan;
Bir Panasonic SC HT870 (1000w RMS) kullanıcısı olarak diyebilirim ki cihaz hem ev sinema sistemi için hem de stereo müzik dinlemek için mükemmel bir ürün. Hoparlörler 3 yollu. Ancak ST520 hakkında çok fazla bilgim yok. Sadece Trabzonda Panasonic bayisinde dinlemiştim. Oldukça başarılı bir ürün olduğuna söyleyebilirim.
Birde sevgili tecnolog, bass için 4 farklı seviye söz konusu. 4. seviyede 260w.lık aktif bir subwoofer.ın performansını az çok bütün arkadaşlarımız takdir edebilir ki ben zaten o seviyeyi pek nadir kullanmıyorum.
quote:
en yüksek seste ise bass yok gibi birsey
Acaba tam tersini mi söylemek istemiştin. En yüksek seste ve en yüksek bass seviyesinde dumur olmak söz konusudur. Biliyorum çünkü kullandım ve denedim.
teşekkürler dostum rahatlattın içimi
Sayın myugokhan bende yaklaşık 3 yıldır panasonic sahe9 5.1 receiver ve panasonic dvd rv32 modelini kullanıyorum. hiç bir sorun olmadı. dolby ve dts kalitesi çok iyi. ben sistemde technics ve sony ahşap kabinler kullandım. subwoofer inanılmaz güzel bas sağlıyor. senin sisteminde hayırlı olsun.