Şimdi Ara

Panasonic HDC-SD60 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
3
Favori
38.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hopdedikks

Darty'de "sipariş ver/şubeden al" 1050 TL.
    sd-90 1050 TL

iyi fiyat
  • sd60 ın yeni versyionu olan sd90 ı tavsiye ederim arkadaşlar
  • Kaçırdık galiba sd90'ı... Çok ucuz fiyattan satılmış gerçekten...
  • Çok az kullandığım sd-60 ımı satmaya karar verdim. 4gb lık sd kart ve çantasını da vereceğim. Dileyen olursa 3 ayaklı büyükçe bir tripot var. Onu da verebilirim. İstanbul içi elden teslim olursa en güzeli olur. Fiyat 720 TL. Faturasını kontrol etmedim ama yaklaşık 1 yıllık garantisi daha vardır. Darty'den almıştım.
  • merhaba.
  • merhaba highwaymouse...

Sd60 la ilgilenıyorum...gorusmek ısterım

Selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: inzu

Kaçırdık galiba sd90'ı... Çok ucuz fiyattan satılmış gerçekten...

sd90'ı amazon.com dan 349 dolara aldım 620 liraya geldi
  • kargo ücreti ne kadar ve ne kadar zamanda geliyor?
  • Ben amerikadaki arkadaşıma gönderttim. tr ye kargo yollamıyorlar.
  • Merhaba,
    Arkadaşlar ben de forumdaki tavsiyeleri dikkate alarak yaklaşık 1 yıl önce Panasonic SD-60 almıştım.
    Ama ne yazıkki yakın zamanda kamerayı açık unutmuşum ve boşa çekim yapmışım ve çektiğim videoların üzerine kayıt yapmış. Dolayısıyla benim için değerli pek çok veriyi (oğlumun yaş günü videoları dahil)kaybettim. Siz böyle bir tecrübe yaşadınız mı? Önerebileceğiniz bir çözüm var mı?
    Yardımcı olacak, çözüm önerisinde bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
    Saygılar...
  • Geçmiş olsun çok yazık olmuş, üzücü bir durum, düzenli olarak yedekleme yapmanızı öneririm, sadece video çekimleri için bir harici disk alıp kullanmak böyle üzücü sorunları ortadan kaldırır. Zaten sd kartlar üzerinde uzun süre veri tutmak çok sağlıklı değil silinme ihtimali taşıyor.
  • slmlar.bende bugün darty den panasonic hdc sd90 aldım .fiyat olarak 1.000 lira nasıl bir kamera olduğunu inaşllah elime geçince bakacağım.araştırmalarda çoğu yabancı sitelerde 10 üzerinden 9 almış bir makine ama formda bunu kullananlar daha iyi bilirler .you tobe den izlediğim videolar güzel lakin çözünürlük düştüğünden tam net izleyemiyoruz.ben sony hdr cx160 eile bunu arasında kalmıştım.aratırmalarda panasonic bir adım önde olduğundan vede sony fiyatı bana 1100 olduğu için bu modelide düşünmüştüm ,bugün darty 1.000 tl panasoniği görnce aldım inşallah kamera konusunda doğru secim yapmıştırız.formda bu kamerayı kullannan varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim.saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mselim

Merhaba,
    Arkadaşlar ben de forumdaki tavsiyeleri dikkate alarak yaklaşık 1 yıl önce Panasonic SD-60 almıştım.
    Ama ne yazıkki yakın zamanda kamerayı açık unutmuşum ve boşa çekim yapmışım ve çektiğim videoların üzerine kayıt yapmış. Dolayısıyla benim için değerli pek çok veriyi (oğlumun yaş günü videoları dahil)kaybettim. Siz böyle bir tecrübe yaşadınız mı? Önerebileceğiniz bir çözüm var mı?
    Yardımcı olacak, çözüm önerisinde bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
    Saygılar...

http://forum.donanimhaber.com/m_39268548/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39268548

Allah sevdiği kuluna eşeğini önce kaybettirir sonra buldururmuş. Allah'a şükür sorunu çözdüm. Linkini verdiğim konu başlığında geçen programlar sayesinde.Onlar da işe yaramasaydı profesyonel veri kurtarma şirketlerinden yardım alternatifi de var. Ama biraz tuzlu oluyor.
    Bir musibet bin nasihatten evladır.
    En çok dikkat edilmesi gereken gecikmeden yedekleme yapmak.
    Saygılar...

• slm lar .panasonic dhc sd90 makine çokşükür elime geçti ançak gündüz yanımda sd kart olmadığından çekim yapmadım ama evde gece çekimi yaptım sonuç memnun edici lakın gündüz çakimlarini bakmadım.saygılar
  • bu kamerayı kullananlar yada ilgilenenler fikir alışverişi içn mesaj atabilir yada formda yazabilir.
  • panasonic hdc sd90 gündüz çekimleri çok güzel .almayı düşneneler için kaçırılmayacak bir kamera saygılar
  • HDC-SD90 ile HDC-SD80'in çok büyük çekim kalitesi farkı var mıdır? Özellik olarak karşılaştırma yapmaktan bahsetmiyorum. O zaten aşağıdaki linkte mevcut. Gece çekimi ya da titreşim önleyici özelliği, şarj süresi ve görüntü kalitesi farkı çok bariz midir? Eğer değilse HDC-SD90 yerine HDC-SD80 çok daha makul görünüyor şu anki fiyatlarla.

http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/3188574/module/general/compare/products/displayResult.html?p=HDC-SD90&p=HDC-SD80

• quote:

Orijinalden alıntı: habzikabzi

HDC-SD90 ile HDC-SD80'in çok büyük çekim kalitesi farkı var mıdır? Özellik olarak karşılaştırma yapmaktan bahsetmiyorum. O zaten aşağıdaki linkte mevcut. Gece çekimi ya da titreşim önleyici özelliği, şarj süresi ve görüntü kalitesi farkı çok bariz midir? Eğer değilse HDC-SD90 yerine HDC-SD80 çok daha makul görünüyor şu anki fiyatlarla.

http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/3188574/module/general/compare/products/displayResult.html?p=HDC-SD90&p=HDC-SD80

Hdc 80 ile 90 arasında çok fazla fark vardır. En bariz fark 80 1080progresive çekim yapamıyor ve 3d ready değil.

• SD90ı yaklaşık 6aydır kullanıyorum ve gerçekten memnunum. Mükemmel canlı çekiyor. Zoomuda süper.. Zaten almadan önce baya araştırdım sonyle panasonic arasında kalmıştım. Sony gerçek full hd çekmediği için panasonic aldım ve pişman değilim.
  • Panasonic HDC-SDX1 Teknosadan 499/12 Tk ya aldım.

Özellikle Sn.doroşenko'nun yorumlarına bakarak F/P ürünü düşüncesi ile aldım, yanında birde 16GB Lexar Full HD Video SDHC C10 kartıda almayı ihmal etmedim (40 TL.)

Memnun kalırım diye umut ediyorum. Özellikle Sony 190 ve Canon RF206 çk inceledim fakat fiyatları 700 TL den başlıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.