Şimdi Ara

Panasonic GH4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Wizard Of Oz

Selam Ekko, Tax Free de bu ülkenin vatandaşı yada AB üyesi olması gerekiyor diye yazıyor o sorunun üstesinden nasıl geleceğiz? Tam çözemedim gümrük'ten nasıl geçirebiliriz ürünü, başımız ağrımasın sonra? Eğer güvenebilirsem bir sıkıntı yaşamayacağıma Bulgarsitan mantıklı duruyor. Teşekkür ederim Saygılar benden.

Bu arada doğubak'ta 1900 tl ye body buldum. Şuan benim bulabildiğim en ucuz TR fiyatı bu.

Hocam 1900 tl fiyat sanırım Birleşik Devletler fiyatının altında oluyor imkansız gibi geliyor ama Doğubank diyorsunuz ne diyebilirim.

Saygılarımla,
  • ekko E kullanıcısına yanıt
    Pardon ya benim hatam 1900 dolar olacaktı o. :)) Ee nasıl işleyişi biraz açar mısın Bulgaristan'dan almak istersek eğer nasıl halledebiliriz bu işi?
  • quote:

Pardon ya benim hatam 1900 dolar olacaktı o. :)) Ee nasıl işleyişi biraz açar mısın Bulgaristan'dan almak istersek eğer nasıl halledebiliriz bu işi?

En az 6 aylık pasaport ardından vize alacaksınız ki yaklaşık olarak 300-350 tl (yurtdışı sigortası dahil)mal oluyor sonrası basit İstanbul'dan her akşam direkt olarak Sofya'ya otobüs kalkıyor.Diğer bir yol ise otomobil ile birkaç kişi toplanılabilir green kart denilen AB ülkelerinde geçerli sigorta ile yurtdışı kasko (önemli çünkü hala iyi otomobilleri çalmak istemekteler) yapılıp yola çıkılır.
  • quote:

Ahah 2. el fiyatına alırım, kaça bırakırsın? Metabones'u ne kadara aldın bu arada?

Sanırım 10Bit 4K sı için tutacağım satsamda zaten bende 4500 den aşağı satamam, $1900 doğubank gene iyi fiyat vermiş ama doğubank tabi oralara güvenmek zor oluyor :) Metabones $670 gibi birşey oluyor shipping ile B&H oda.
  • quote:

Panasonic fotoğraf makinaları indirim haftası var 20 Ekim 2014 ile 26 Ekim 2014 tarihleri arasında linktne bakabilirsiniz şimdilik fiyatlar belirtilmemiş.

http://photosynthesis.bg/?article=447

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekko -- 17 Ekim 2014; 2:50:58 >
  • gh2 yi kullanmış biri olarak gözüm kapalı alırdım gh4ü. ama lens fiyatları türkiyede yurtdışına göre çok uçuk, 12-35mm 2.8 lensi var panasonicğin, eğer bütçe yeterliyse bu ikisi video için 10 numara iş görür.
  • Panasonic lense para verilmez ya canon candır :)
  • dpreview incelemesi yayınlandı, çok iyi puanlar almış özellikle video notu mükemmel...

http://www.dpreview.com/reviews/panasonic-lumix-dmc-gh4/12
  • DSLR ile video çekimi alanındaki en iyilerin karşılaştırması,bu dediklerim biraz fazla iddialı mı oldu bilemiyorum ama yine de beğenilerinize sunuyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=KdhaqeKf0-Y

Saygılarımla,
  • Arkadaşlar herkese merhaba GH4'ler duruyor mu neler yaptınız konu ölmesin :)
  • Merhabalar şu anda Nikon D7200 kullanıyorum geçen yaz aldım ama nedense hala gözüm GH4'de fiyatlar 600 tl gibi aşağıya düştü hala video kalitesi ve özelliklerine yaklaşabilen bir makina yok.
    Amaciniz video cekmekse zaten d7200 yanlis makine. Ama onceliginiz fotograf ama video sadece olsun diyorsaniz d7200 cok daha iyi olur. O kadar ustun video performansina ihtiyaciniz yoksa d7200i degistirmeyin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha iyi kalite veren NX1 var ama onda da Samsung'un sektördeki geleceği tam olarak belli değil. Fotoğraf konusunda da NX1 D7200'den daha iyi. Yani Samsung devam ederse ve yeni lensler, makineler çıkarırsa NX1'i düşünmenizi tavsiye ederim. Gerçi şu anda da lens seçeneği zayıf denemez. Özellikle 16-50mm f/2-2.8, 50-150mm f/2.8, 85mm f/1.4 gibi premium lensler mevcut. Ucuz lensleri de diğer markalardan hiç geri kalmıyor ve lensler gerçekten ucuz. Hem video hem de fotoğraf konusunu bir bütün olarak düşününce daha iyi bir makine yok yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thediskavrici

Amaciniz video cekmekse zaten d7200 yanlis makine. Ama onceliginiz fotograf ama video sadece olsun diyorsaniz d7200 cok daha iyi olur. O kadar ustun video performansina ihtiyaciniz yoksa d7200i degistirmeyin derim.

Nikon D7200 hakkında böyle düşünüyorsanız aşağıda yer alan videoyu izlemenizi tavsiye ederim.Hiç öyle yabana atılmayacak video yetenekleri var ama yinede bu sınıfta yine en iyisi Panasanic GH4 diye düşünüyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=eG4tKUIumf4

Gonderdiginiz videoda ustun bir video ozelligi goremedim ancak yeterli olabilir. NX1 de en iyi hybrid kamera su anda. Hem videosu hem fotografi cok iyi. Gh4 kadar iyi videosu.

• GH4 kadar videosu iyi dediğiniz çok yetersiz kalmış be hocam yeterli bilgim olmadan birşeyler söyledim beni affedin bunu neye dayanarak söylediniz.
  • Daha önce hiç fotoğraf çekmemiş bir insana gh4 önerirmisiniz ? Ben bu işe yeni merak saldım çok fazla bilgi veya birikim yok sadece 4k video özelliği olsun ve iyi fotoğraf çeksin , amazondaki fiyatı beni benden aldı 1100 dolar Türkiyede giriş sınıfındaki dslr 1200-4000 arası değişiyor. Bu kadar özelleğine 1100 dolar bence iyi fiyat
  • Nex 5n +18-55 de videosu çok çok iyi. 750 ye falan bulunabiliyor.

• hk48 H kullanıcısına yanıt
    panasonic gh-4'e ek olarak sony a-7r II veya sony a-6300 ... hepsi süper makine, iyi fotoğraf iyi video ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hk48

Daha önce hiç fotoğraf çekmemiş bir insana gh4 önerirmisiniz ? Ben bu işe yeni merak saldım çok fazla bilgi veya birikim yok sadece 4k video özelliği olsun ve iyi fotoğraf çeksin , amazondaki fiyatı beni benden aldı 1100 dolar Türkiyede giriş sınıfındaki dslr 1200-4000 arası değişiyor. Bu kadar özelleğine 1100 dolar bence iyi fiyat

daha önce hiç fotoğraf çekmemiş birine bence gh4 değilde ,onun yerine daha güncel ve kullanımı daha kolay olan panasonic gx8 öneririm.Hem sensörü gh4'den iyidir,hemde 2017de gelicek gh5'in bazı özelliklerini içinde barındırır.
    GH4 video konusunda çok yetenekli bir makinedir,ama hiç videoyla uğraşmamış biri için bence biraz fazla detaylı kalıyor ,onun yerine yeni başlayan biri panasonic'in daha sade model olan gx8 modelini.Video konusunda çok güzeldir, hatta düz profesyonel müdahele olmadan gh4'ten bile daha güzel video çekebilir.Ama tabiki bir profesyonelin elinde GH4 daha güzel sonuç verecektir.

https://www.amazon.com/Panasonic-DMC-GX8KBODY-Mirrorless-Camera-Stabilization/dp/B011B8QW38

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.