Şimdi Ara

Panasonic DVD-S52

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bazı sebeplerden dolayı Pioneer DVD Playerden üzülerek vazgeçtim. 490 modelinden aşağılarda HDMI çıkış yok anladığım kadarıyla. 490 larda özellikle kopyalarda sorunluymuş benim anladığım.

Dün bir mağazada Panasonic DVD-S52 modeli inceledim. Üzerinde her şey var.

Dolby Digital ve dts 5.1 Analog çıkışlar var. HDMI var. Scart, component, composite ve S-video var.

DVD-Audio okuyor. 24 Bit 192 Khz çevirici var. 12 Bit 108 Mhz VideoDAC var.

Fiyatı:330,00 YTL Peşin fiyatına 12 taksit yapıyorlar. Daha ne olsun.

Bu markanında Pioneerden aşağı kalır yanı yok.

Kara verilmiştir. Bunu alıyorum. İş, İçişleri bakanını ikna etmeye kaldı.

• PANASONİC DVD-S52 ÇOK GÜZEL VE ŞIK BİR ÜRÜN ALMANI TAVSİYE EDERİM
    Multi-Format Playback

HDMI Girişi

Üst Dönüştürücü-HD Zenginleştirici

5.1 kanal çıkışı

Gelişmiş PAL Progresif Tarama

Div-X Playback

BÜTÜN BÖLGE CDLERİNİ OKUR
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak_jbl

PANASONİC DVD-S52 ÇOK GÜZEL VE ŞIK BİR ÜRÜN ALMANI TAVSİYE EDERİM
    Multi-Format Playback

HDMI Girişi

Üst Dönüştürücü-HD Zenginleştirici

5.1 kanal çıkışı

Gelişmiş PAL Progresif Tarama

Div-X Playback

BÜTÜN BÖLGE CDLERİNİ OKUR

Kullanma kılavuzunda 2. bölge ve üzerinde ALL Region yazan DVD leri okur diyor. Ama benim için önemli değil. Ben 2. bölgeden başka DVD seyretmiyorum. Çünkü yabancı dilim pek yok. Ama yüzbinde bir ihtimal ile öyle bir şeye gerek duyarsam bu sıkıntımı şu anda evde bulunan Vestel 2410-DTS DVD Player ile giderebilirim. Çünkü o tüm bölgeleri okuyor.

• KUTUNUN ÜSTÜNDE ÖYLE YAZIYOR AMA CİHAZLARIN BÖLGE KODU KIRILIP SATILIYOR GÖNLÜNÜ RAHAT TUT.BÜTÜN PANASONİC DVDLER BÜTÜN CDLERİ OKUYOR
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak_jbl

KUTUNUN ÜSTÜNDE ÖYLE YAZIYOR AMA CİHAZLARIN BÖLGE KODU KIRILIP SATILIYOR GÖNLÜNÜ RAHAT TUT.BÜTÜN PANASONİC DVDLER BÜTÜN CDLERİ OKUYOR

Bilgi için Teşekkür. Bu iyi haber.
  • dostum bulabılırsen panasonıc dvd-s97 almanı tavsıye ederım 2005 - 2006 nın en ıyı dvd playarı secıldı.ve panasonic en iyi dvd playerıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: topaz42

Merhaba.

Bazı sebeplerden dolayı Pioneer DVD Playerden üzülerek vazgeçtim. 490 modelinden aşağılarda HDMI çıkış yok anladığım kadarıyla. 490 larda özellikle kopyalarda sorunluymuş benim anladığım.

Dün bir mağazada Panasonic DVD-S52 modeli inceledim. Üzerinde her şey var.

Dolby Digital ve dts 5.1 Analog çıkışlar var. HDMI var. Scart, component, composite ve S-video var.

DVD-Audio okuyor. 24 Bit 192 Khz çevirici var. 12 Bit 108 Mhz VideoDAC var.

Fiyatı:330,00 YTL Peşin fiyatına 12 taksit yapıyorlar. Daha ne olsun.

Bu markanında Pioneerden aşağı kalır yanı yok.

Kara verilmiştir. Bunu alıyorum. İş, İçişleri bakanını ikna etmeye kaldı.

Hayırlı olsun kardeşim (aldıysan).
    Ben de pana ile pioneer arasında bayağı araştırma yaptım.
    Galiba ben de panasonic s52 alacağim.
    Yabancı forum ve review sitelerinden aldığım izlenimler şöyle:

1. Panasonic'in görüntü kalitesi çok daha iyi.(pioneer mediatek çip kullanıyor, panasonic ise kendi geliştirdiği çipi kullanıyor.)
    2. Panasonic te upscale daha başarılı. (S52: HDMI 1,2a uyumlu, Pioneer 696AV 1,1 uyumlu)
    3. Panasonic te kademeli zoom var, pioneer da yok. ( S52 1,2 , 1,3 GİBİ oranlarda zoom yapabilirken, pioneer 2x, 4x şeklinde yapabiliyor. Böylece geniş format filmleri yüksekliği ekrana tam oturtarak seyredebiliyoruz, pioneerda vertikal olarak görüntü kaybı oluşuyor.)
    4. Panasonic in çok sessiz olduğu söyleniyor.
    5. S52 Fiyat olarak daha uygun.
    6. Pioneer 696AVnin üstünlüğü Divx filmlerde ortaya çıkıyor. S52nin divx uyumluluğu pioneer kadar iyi değil.( DVD filmlerin 1-1,5 YTLye satıldığı yerde divx seyretmek pek mantıklı gelmiyor. Ancak yabancı dizileri takip edenler için avantaj olabilir)

Bu görüşler ışığında DVD film seyrediyorsanız panasonic S52 doğru seçim olarak gözüküyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PANASONIC NV-GS180 3CCD Dv Cam
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı şekilde bende 2 ürün arasında çok kararsız kaldım.
    10 dakika önce tercihimi pioneer dan yana kullanıp siparişimi verdim.
    inşallah pişman olmam,divx arşivim oldukça iyi 1 yıl önce dvd filmlere geçiş yaptım.
    evde 3 tane dvd player var.lg 9910h-vestel 5600-coby pioneer alma sebebim lcd de hdmı baglantı kullanmak,
    upscale özelligi ve stero performansı çok övgü almış bir cihaz, panasonic hakkında yeterli kullanıcı bigisi edinemedim.cihaz elime geçince fiyat/performans hakkında izlenimlerimi paylaşacagım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: görece

aynı şekilde bende 2 ürün arasında çok kararsız kaldım.
    10 dakika önce tercihimi pioneer dan yana kullanıp siparişimi verdim.
    inşallah pişman olmam,divx arşivim oldukça iyi 1 yıl önce dvd filmlere geçiş yaptım.
    evde 3 tane dvd player var.lg 9910h-vestel 5600-coby pioneer alma sebebim lcd de hdmı baglantı kullanmak,
    upscale özelligi ve stero performansı çok övgü almış bir cihaz, panasonic hakkında yeterli kullanıcı bigisi edinemedim.cihaz elime geçince fiyat/performans hakkında izlenimlerimi paylaşacagım.

Bekliyor olacaz görece. Şimdiden hayırlı olsun. Allah pişman etmesin diyorum.
  • geçen sene dvd-s97 eisa ödülünü almıştı.diyeceğim şuki panasonic bu işten gerçekten anlayan firmalar arasında
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavkaysaw

geçen sene dvd-s97 eisa ödülünü almıştı.diyeceğim şuki panasonic bu işten gerçekten anlayan firmalar arasında

İyi güzel de. Bahsettiğin DVD hiç bir yerde yok. Yurt dışından getirtecek halimde yok. S52 yi alacağım. Daha iyisi çıkana kadar en iyisi bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: topaz42

quote:

Orjinalden alıntı: yavkaysaw

geçen sene dvd-s97 eisa ödülünü almıştı.diyeceğim şuki panasonic bu işten gerçekten anlayan firmalar arasında

İyi güzel de. Bahsettiğin DVD hiç bir yerde yok. Yurt dışından getirtecek halimde yok. S52 yi alacağım. Daha iyisi çıkana kadar en iyisi bu.

Dostum ayıptır söylemesi, panasonic US sitesinde S53 çıkmış. Özelliklerini incelemedim ama 1080P upscale gözüme çarptı.
  • bizim tv ler 1080p desteklemiyorki,
    hala pioneer ı bekliyorum tedarik sürecinde,ben siparişi verdikten sonra sitede geçici olarak tedarik edilemiyor diyor şu anda,ürün yok satış var.
  • Arkadaşlar bikaç zamandır dvd playerlara baktım ve panasonic görüntü ve compact ev sinema sistemlerinde bana göre oldukça başarılı firmalar arasında olduğundan dvd konusundada iyi iş çıkaracağını düşünerek s42 modeli üzerinde duruyorum.Sizce bu oynatıcı nasıldır s52 hakkında yukarda güzel yorumlar yapılmış yanılmıyorsamda s42 in s52 den tek farkı hdmi girişin olmaması.Buda fiyat olarak da daha ucuz olmasını sağlıyor.Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Cevaplar için şimdiden teşekkürler

BURDAN bakablirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnigM@ -- 18 Temmuz 2007; 0:08:28 >

• dostum uzuncz zamandır s-52 kullanıyorum tek bir eksiğini görmedim şahsi tavsiyem alın çok güzel cihaz.
  • yorumun için teşşekkürler Thai-Fun.Başka kullananlar yada bilgisi olan varsa çok sevinirim
  • Panasonic s52'yi ben de birkaç aydır kullanıyorum. DVD seyretmek için gayet güzel bir alet, tavsiye ederim. Divx'çi iseniz uzak durun. (Türkçe desteği yok, altyazılar siyah bir bant üzeri beyaz font olarak çıkıyor. Güncelleme yok).
    Diğer playerlarda var mı bilmiyorum ama hoşuma giden iki özellik:
    1. Zoom % 1lik kadameler halinde arttırılabiliyor.
    2. Filmi ileri sararken (2x'de) ses ve altyazılar kaybolmuyor.
  • Ben divx çi değilim zaten elimdeki divxleri dvd yapıyorum.O yüzden o kısım benim için sorun değil.Benim için görüntü ses kalitesi ve çıkışları önemli.Araştırmamda 200ytl civarında bana göre en iyi dvd player olduğunu düşüüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EnigM@

Ben divx çi değilim zaten elimdeki divxleri dvd yapıyorum.O yüzden o kısım benim için sorun değil.Benim için görüntü ses kalitesi ve çıkışları önemli.Araştırmamda 200ytl civarında bana göre en iyi dvd player olduğunu düşüüyorum.

Fiyatı sanırım 300 ytl civarında.
  • arkadaşlar iki player arasında gidip geliyorum...pıoneer 696 ve panasonic s52... bana yardımcı olursanız sevinirim...yalnız ankarada pıoneer 696 yı bulamıyorum....cihaz geçen sene varmış ama bu sene nedense yok piyasada...bir iki yere sordum getirtiriz diyorlar ama fiyat 550 ytl civarı...panasonicde de kafamı karıştıran konu internetden indirip seyrettiğim divx filmler konusunda ..bir kullanıcı arkadaş divx filmlerde türkçe desteği yok demiş..bu nedemek oluyor acaba...yani bu playerde divx filmlerde altyazılarda ş ü i ç gibi türkçe karekterler çıkmıyormu...şu an kullandığım vestel dvdr 300 modelinde de divx uygulaması başarısız...ama türkçe karekterler görülüyor...sizde dvd player konusunda beklemelimiyim ...yoksa panasonic s-52 uygun bir tercihmidir...bu arada pıoneer 427xa plazmada kullanılacak dvd player..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.