Şimdi Ara

PANASONIC 42PZ800E PLAZMA TV , PHILIPS 42PFL9703 LCDTV HANGISI ALINMALI ? yorumlarınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gaz verme Almanyadan getiririm TR kullana biliyoruz hatırladığım kadarıyla 3700 civarı fiyatı ona göre
  • 40'' mi, bu kurla mı 3700 sonra bozulsun Toshiba Tr nanik yapsın 2 milyara tamir etsin
  • toshiba almayı düşünmüyorum zaten onun yerine gelirse yada uygun olursa diyeceğim ki olmaz SONY KDL-40Z4500 alırdım. 200hz yüzünden ,gariptirki engine pro yok yalnız.

Şimdi bu kararsızlığım arttı iyice ...

Türkiye de nedir bu fiyatlar yaa

dışarda $1,900 dolara yani 2750 ytl ye 50PZ800U almak mümkünken burda 6500- 7500 ytllerde geziyor fiyatlar... nefret etmemek mümkün değil bu gerilikten

bu durumda ne yapmak lazım yani Türkiyede 4000 ytl gibi paraya en iyi ne alınabilir.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LATINLINGO -- 18 Ekim 2008; 1:10:50 >
  • Bu arada bazı alman sitelerinden bakıyorum ve fiyat olarak 575 46">>€ 1.699,- gibi rakam gördüm,bu çok çok iyi,demekki fiyat artışı
    hiç olmamış Kaynak:ALBANİ +O Riskide göze alıcaksın artık milletin gözü dönmüş dostum , panel diye
  • Ben de 42PZ800 kullanıyorum ve çok memnunum, bu cihazın sd görüntü verme başarısı çok iyi hatta full hd bi cihaz olmasına rağmen (full hd hd ready'ye göre daha kötü sd görüntü verir) hd ready tv'den daha iyi görüntü veriyor (önceden 42PV600 vardı ondan daha iyi), ben mesela kablo tv kullanıyorum ve sanki uydu yayını gibi görüntü veriyor önceki tv'mde öyle değildi. DVD görüntüsü de yine çok iyi fakat full hd görüntüsü yine çok iyi olmasına rağmen diğer yayınlardaki kadar bariz bi fark yaratmıyor, bu da 42 inç olmasından kaynaklanıyor. Ancak bu tv'nin bu kadar pahalı olmasının en büyük nedeni (bence) kullanmış olduğu tek parça cam tasarımı (one sheet glass design concept). Diğer tv'lerde dikkat ederseniz çerçeve cam arasında bi çıkıntı vardır bunda ise tek parçadır bu da çok daha estetik bi görüntü veriyor.
    Resimlerden anlayabilirsiniz... görüntüsü çok estetik
     PANASONIC 42PZ800E PLAZMA TV , PHILIPS 42PFL9703 LCDTV HANGISI ALINMALI ? yorumlarınız

PANASONIC 42PZ800E PLAZMA TV , PHILIPS 42PFL9703 LCDTV HANGISI ALINMALI ? yorumlarınız

Bu konuda'da kablo tv'de çekmiş olduğum resimler var, görüntü kalitesini inceleyebilirsin...

http://forum.donanimhaber.com/m_26764820/mpage_1/key_//tm.htm#26764820

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muss@ -- 18 Ekim 2008; 3:21:03 >

• show logosundaki kırmızı-turuncu vb renkler çok solgun görünüyor. hatta bu renkler yok gibi. foto makinasından mı acaba?
    anlatmak istediğimi ifade edebilmek için benim LCD den bir örnek vereyim.

quote:

Orjinalden alıntı: ihg70

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigmaster077 -- 18 Ekim 2008; 3:10:57 >

• Benim yaptığım ayarlardandır.
    Renkleri fazla açmadan izliyorum.
    Hemen hemen benim tüm logolar bu şekilde görünüyor.
    Ben mümkün olduğunca en doğal renkleri ve parlaklığı yakalamaya çalışırım.
    Renklerin aşırı göze battığı parlak ekranları sevmiyorum.
    İnsanların yüzleri, ciltleri gerçek hayatta olduğu gibi görünmelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihg70 -- 18 Ekim 2008; 9:37:26 >
  • ben olsam tercihimi

42PZ800E yana kullanırdım full hd için

ama full'de ısrar etmezsen

demirarca'dan pioneer 4280XA alırdım
  • belkide euronun düşmesini beklemeliyim tv almak için ozaman 4000e verirler gibi geliyor.
  • 9603 alman menfaatin icabıdır.
    inputlag sorunu yok lag sorunu eski 632lerde vardı...

9703 alacagına 9603 al niye fazla para veriyorsun ki sırf bir tane fazladan ambiligh çubugu için (tepedeki)

Ürünler açısından panasonicle falan ugrasma lcd al derdin ve tasan daha az olsun...

LCD olarakta güzel ürün bulmussun ama 9703 degilde 603 al...
  • destek bukadarmı yani? tvyi hala almadım ... philipsi en fazla 4200 ytlye indirdiler ne diyorsunuz?

Buarada izmirde SONY 40 ve 46W4500 gelmiş.

40a 3780 ytl 46 ya 5700 ytl fiyat verdiler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LATINLINGO -- 24 Ekim 2008; 20:54:55 >
  • Bukadar uğraştan sonra kapalı kutu 5 sene garantili bir SONY 46x3500 LCDTV aldım. fiyat performans ve boyut olarak hepsinden iyi olduğuna inandım ve aldım.
  • Tebrikler tek kelime ile, bu fiyat seviyesine düşmüşken harika bir seçim
  • quote:

Orjinalden alıntı: LATINLINGO

Bukadar uğraştan sonra kapalı kutu 5 sene garantili bir SONY 46x3500 LCDTV aldım. fiyat performans ve boyut olarak hepsinden iyi olduğuna inandım ve aldım.

Hayırlı olsun. PZ800'ün de kullanıcı yorumları oldukça pozitif -ki bu da Panasonic'in bizim ulaşabileceğimiz en üst serisi-, ama X3500 serisi de sanırım şu anda LCD'de, ulaşılabilecek fiyattaki en iyi TV. Biz de babam için bir 40" X3000 siparişi verdik ama ancak elimize ulaştığında "aldık" diyebileceğim.
  • Aman dikkat edin bu X3000'lerin birden bire piyasada hortlaması çok hayra alamet değil, yada vardı da biz mi bilmiyorduk acaba Kullanılma durumunu dikkatle gözden geçirin lütfen.
  • birde panasonic servise dusunde bakıyım ne dıyceksınız acaba.adamlar panel degısımıne 1000 ytl ustu masraf cıkar dedıler.ustelıkte garantılı urun bir daha markamı tövbe.cemin forumda aynı sorunu yasamıs bırının yorumunu okudum tvyi dusurme sonucu catlatmıs ucretsiz sorunu halledip urunu teslim etmişler.adamında aldıgı markayı duyan burun cevırıyor alınırmı dıye.servis kalitesi herseyden önemli bir kez daha anladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: 911GT3

Aman dikkat edin bu X3000'lerin birden bire piyasada hortlaması çok hayra alamet değil, yada vardı da biz mi bilmiyorduk acaba Kullanılma durumunu dikkatle gözden geçirin lütfen.

Vallahi hocam aynı durumdan ben de işkillendim ama babama acilen bir 40" almamız gerekiyordu ve 3350/10 taksit'e daha iyi bir panel piyasada yok. İnternetin en güvenilir sitelerinden birinden sipariş ettik ve bugün kargoya verildi bakalım. Satış sorumlusundan da ürünün kesinlikle teşhir olmadığına dair garanti aldım. Tabi, gelince göreceğiz...
  • quote:

Satış sorumlusundan da ürünün kesinlikle teşhir olmadığına dair garanti aldım

servis menüsünden kullanım saatine mutlaka bak.(forumda nasıl yapılacağına dair topicler var) Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: andy1

birde panasonic servise dusunde bakıyım ne dıyceksınız acaba.adamlar panel degısımıne 1000 ytl ustu masraf cıkar dedıler.ustelıkte garantılı urun bir daha markamı tövbe.cemin forumda aynı sorunu yasamıs bırının yorumunu okudum tvyi dusurme sonucu catlatmıs ucretsiz sorunu halledip urunu teslim etmişler.adamında aldıgı markayı duyan burun cevırıyor alınırmı dıye.servis kalitesi herseyden önemli bir kez daha anladım

Tekofaks servis olarak bence çok iyi, benim imzamda görülen tv'yi tekofaks 42PV600'ü değiştirme sonucu verdi. Sebebi de panel hatası.
  • bu akşam tvyi kurmaya gelen servis elemanları servis menusune girmeyi biliyorlarmıdır acaba ? onların girmesini isteyip kullanım saatine bakmayı düşünüyorum .

böyle bir uygulama olabilirmi ? acaba

buarada işin garip tarafı ..

sabah tvnin yanına hdtv uydu alıcısı olarak NEXT YE 2000 Super HDTV receiver almaya gittim ..digiturk+ yada hdsmart ta 4-5 kanal yerine , bu şekilde 36 -37 tane hd kanal izleyebilecektim . Ama kanallar uydu değiştirmiş . şuan için astrat uydusunda 4 tane var dediler . şimdilik tamam dedim .

evi göstermek için adamlarla geldim . ne olsa beğenirsiniz . yönetici çatıya çanak anten koydurtmazmış apartman sakinlerince böyle bir karar alınmış .

ben çatı katında oturuyorum , hemen üstüm çatı .kendim evim buna nasıl karışılıyor anlamıyorum.

balkondanda astrat yada hd yayın olan uyduları görmezmiş. diyelim balkona turksat , hotbird koydum 150cmlik astrat çanağı nasıl koyacağım.

bunun bir prosedürü varmıdır. ne yapmak lazım?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.