Şimdi Ara

panasonic 37pv60e yerine 42 pip li LG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR BİR KONUDA SİZE DANIŞMAK İSTİYORUM..YAKLAŞIK 1.5 AY ÖNCE PANASONIC 37PV60E MODELİ PLAZMA TV ALDIM...10 TAKSİT 3.600 YTL FİYATINA...TELEVİZYONDAN MEMNUNUM ASLINDA AMA KAFAMDA LG NİN PİP Lİ 42 İNC TELEVİZYONU KALDI...DUN GAZETELERDE FİYATININ 4.000 YTL YE DUSTUGUNU GÖRUNCE BIRAZ KENDİME KIZDIM ASLINDA KESKE BIRAZ DAHA BEKLESEYDIM DIYE..BU KONUDA BIR FİKRI OLAN VARMI ACABA...LG NIN TV SINI ALMAK ISTIYORUM AMA ELIMDE 1.5 AY KULLANILAN BİR PLAZMA VAR...SİMDI ALDIGIM MAGAZAYA GITSEM ALMAZ GERI TV YI...ELİMDEKI TV YI BİRAZ DÜŞÜK FİYATLA AMA COKDA ZARAR ETMEDEN SATMAK İSTİYORUM...BU KONUDA BİR FIKIR VERIRSENIZ SEVİNIRIM...

• Aldığınız 37pv60ın da fiyatı epey geri geldi, bir üye fiyatının panaserde peşin 2750 ytl olduğunu yazmıştı, bence tvnizin keyfini sürün
  • BU ARADA ALMAYI İSTEDİGİM MODEL LG 42PC1RR ...FİYATI 4000 YTL CİVARI...
  • sizin kullandığınız 37 pv60 modeli çok daha kaliteli bir plazmadır.
  • arkadaşım panasonic-pv-60 37 kullanıyorum . bence de çok kaliteli ,değiştirme pişman olursun...
  • Bence bekleseydim ucuza alırdım vs gibi düşünceler elektronik cihaz alımlarında kesinlikle insanı etkilememeli. Çünkü aldığınız her ürün aldığınız andan itibaren değer kaybediyor. Elektronik eşyanın tabiatı bu.
  • Lost'a katılıyorum birkaç ay içerisinde fiyatlar gene düşer o yüzden hepimiz için dövünmek yersiz bence tv'nizin tadını çıkartın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LED TV 42" LM615S 1200TL
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende 2 haftadır 37pv60e kullanıyorum görüntü kalitesinden gayet memnunum ,
    ancak sessiz ortamlarda cihazın sesi kapatıldığında arkasından ses geliyor (fan sesi değil).
    özellikle beyaz sahnelerde bu ses artıyor karanlık sahnelerde azalıyor,görüntü tamamen karanlıksa (örneğin kanal geçişlerinde bi anlık) hiç ses gelmiyor.
    Bu ses tüplü tvlerde de vardı,özellikle gece sessizlikte rahatsız edici oluyor,
    çünkü bazen tv yi gece volume 2 gibi kısık bi seste izlemek zorunda kalıyorum,
    2,5 metre mesafeden cihazın arkasından gelen bu sesi duyabiliyorum,
    volume 2 den fazla ise duyulmuyor..
    Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sailor24

Bende 2 haftadır 37pv60e kullanıyorum görüntü kalitesinden gayet memnunum ,
    ancak sessiz ortamlarda cihazın sesi kapatıldığında arkasından ses geliyor (fan sesi değil).
    özellikle beyaz sahnelerde bu ses artıyor karanlık sahnelerde azalıyor,görüntü tamamen karanlıksa (örneğin kanal geçişlerinde bi anlık) hiç ses gelmiyor.

Yabancı forumlarda eğer bu ses tvnin sesi 12'nin altındayken duyuluyorsa değiştirin diyorlar. Ayrıca bu sesin normalde 2 metreden daha yakın mesafelerde duyulabileceğini söylüyorlar. Eğer sideki ses bu kritelerin dışında ise servisle bir görüşseniz iyi olur. Plazma panellerin arkasında bir ses geliyor ve bu ses beyaz rengin oranıyla doğru orantılı değişim gösteriyor ancak çoğu kişi için bu ses duyulabilir seviyelerde değil. Ancak benim gibi bazı kulağı hassas insanlar için bu problem olabiliyor. İsterseniz "buzzing problem" olarak internette araştırın pek çok şikayetle karşılaşacaksınız. Ayrıca benzer şikayetleri LCD paneller içinde gördüm, sadece plazmada oluyor diye düşünmeyin.

• verdiğin bilgiler teşekkürler Lost_ ,
    benimde kulağın çok hassastır.
    3volume 3 ün üstüne çıkınca duyulmuyor ses
    bu akşam yine test ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: Lost_

quote:

Orjinalden alıntı: sailor24

Bende 2 haftadır 37pv60e kullanıyorum görüntü kalitesinden gayet memnunum ,

Yabancı forumlarda eğer bu ses tvnin sesi 12'nin altındayken duyuluyorsa değiştirin diyorlar. Ayrıca bu sesin normalde 2 metreden daha yakın mesafelerde duyulabileceğini söylüyorlar. Eğer sideki ses bu kritelerin dışında ise servisle bir görüşseniz iyi olur. Plazma panellerin arkasında bir ses geliyor ve bu ses beyaz rengin oranıyla doğru orantılı değişim gösteriyor ancak çoğu kişi için bu ses duyulabilir seviyelerde değil. Ancak benim gibi bazı kulağı hassas insanlar için bu problem olabiliyor. İsterseniz "buzzing problem" olarak internette araştırın pek çok şikayetle karşılaşacaksınız. Ayrıca benzer şikayetleri LCD paneller içinde gördüm, sadece plazmada oluyor diye düşünmeyin.

• quote:

Orjinalden alıntı: ataol2306

ARKADASLAR BİR KONUDA SİZE DANIŞMAK İSTİYORUM..YAKLAŞIK 1.5 AY ÖNCE PANASONIC 37PV60E MODELİ PLAZMA TV ALDIM...10 TAKSİT 3.600 YTL FİYATINA...TELEVİZYONDAN MEMNUNUM ASLINDA AMA KAFAMDA LG NİN PİP Lİ 42 İNC TELEVİZYONU KALDI...DUN GAZETELERDE FİYATININ 4.000 YTL YE DUSTUGUNU GÖRUNCE BIRAZ KENDİME KIZDIM ASLINDA KESKE BIRAZ DAHA BEKLESEYDIM DIYE..BU KONUDA BIR FİKRI OLAN VARMI ACABA...LG NIN TV SINI ALMAK ISTIYORUM AMA ELIMDE 1.5 AY KULLANILAN BİR PLAZMA VAR...SİMDI ALDIGIM MAGAZAYA GITSEM ALMAZ GERI TV YI...ELİMDEKI TV YI BİRAZ DÜŞÜK FİYATLA AMA COKDA ZARAR ETMEDEN SATMAK İSTİYORUM...BU KONUDA BİR FIKIR VERIRSENIZ SEVİNIRIM...

senin tv in daha iyi dostum...için rahat olsun...
    gereksiz yere zarar etme biraz beklersin full hd lcd ler biraz geriliyince onlardan alırsın
    zaten şu an samsung yeni ürünü 40f71 (1920*1080p)yi 5990 ytl etiketle piyasaya sunuyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.