Şimdi Ara

pana fz28 yeni başlayan için yardım..!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk defa manuel ayarlı makine kullanıcam... fz28 tecrübesi olanlardan, en başta hangi ayarlarla, ne tür resimler çekerek başlayabileceğim konusunda yardım istiyorum... şimdiden teşekkürler...

• öncelikle makinanız hayırlı uğurlu olsun.. netten bol bol fotoğrafçılıkla ilgili konuları okuyun bilin öğrenin. en başta da iso-enstantene-diyafram ilişkisini iyi kavrayın. makinanın belli bir ayarı olmaz. zira ışık koşullarına, bizim istediğimiz etkiye bağlı olarak bu ayarlar değişebiliyor. o yüzden şimdilik "P" modunda çekin. p modunun haricinde diğer modları da deneyin örneğin "M" modunda diyaframı enstanteneyi değiştirerek ne tür etkiler yarattığını görün hem tecrübe olur.. tekrardan hayırlı olsun..
  • teşekkür ederim... tavsiyelerinize uymaya çalışacağım... bahsettiğiniz iso-enstantane-diyafram ilişkisi ile ilgili detaylı ve doğru bilgileri nerde bulurum acaba..?
  • --------------------------------------------------------------------------------

http://rapids-hare.com/files/240341274/MEB_Temel_Foto.pdf

Aradaki (-) yi kaldırın

Bu döküman Milli Eğitim Bakanlığınca hazırlanmış Fotoğraf makinesi ayarları ve Temel Fotoğrafçılık eğitimini kapsamaktadır

Bu Döküman ile Enstantane hızı Diyafram Açıklığı Odak uzaklığı Alan derinliği Shutter hızı, Lensler ve benzeri tüm deyimleri anlayabilir ve Makinenizdeki (M) modunun kullanılmasını öğrenerek yaratıcı Fotoğraflar üretmeye başlayabilirsiniz
  • teşekkür ederim... hemen indiriyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.