Şimdi Ara

Pamukkale Üniversitesi mi Çukurova Üniversitesi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adanayı sadece haberlerde görmüş adamlar yazmasın.
    denizlide deniz olduğunu sananlar da yazmasın.

merhaba beyler bu iki üni arasında öncelik olarak hangisine yer vereceğime karar veremedim. sosyal açıdan bu 2 üniversite ve şehir karşılaştırıldığında hangisine gidilmeli. adanada i.ö okur mu bir de?

• Updullah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çukurova
  • ben bir kıyas yapmayacağım sadece çukurova hakkında biraz bilgi vereyim, orada okumadım ancak adanalıyım.. defalarca çukurova üniversitesindeki kafelere sırf o güzel manzarasını görmek için gittim..
    bikere kampüs yönünden hiçbir sıkıntın olmasın, hayvani bir kampüsü var ve inanılmaz güzeldir.. orası apayrı bir şehirdir zaten, bırak okul dışını sadece okulda bile takılabilirsin... yerleşke geniş bir alana yayıldığı için üniversite içinde ücretsiz otobüsler dolanır.. üniversitenin kendisi zaten yeterince sosyal.. bahar şenlikleri olsun, yelken yarışları, spor salonu, yüzme havuzu falan filan günün her saati o güzel çimlere yayılmış çiftleri, arkadaşları görebilirsin.. eğitiminin kaliteli olduğunu söylerler, tam bilemeyeceğim. ha birde kimi öğrenciler, bünyesindeki araştırma hastahanesinin üniversite içinde olmasından dolayı, sivil halkın üniversitenin bir kısmını aktif olarak kullanmasından rahatsız olur.. elbette sosyallik bulunduğun muhite göre değişir lakin her nerede olursan ol bir çok şeye ulaşım kolaydır...
    adana güzel şehirdir, tarım şehri olduğundan buradaki bolluk ve bereketi her yer arar, tvlerden izliyorum daha büyük şehirlerdeki fahiş fiyatları gördükçe, adana harbi iyiymiş diyorum..
    ikinci öğretim meselesine gelince bu konuda hiçbir sıkıntı yok, örgün eğitimde nasılsa ikinci öğretim de aynı..
    üniversite eğitimi hakkında çok yardım edemeyeceğim ancak, yaşam ve sosyallik açısından sorun olursa pm'lerine cevap veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesberk -- 17 Temmuz 2013; 1:11:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sesberk

ben bir kıyas yapmayacağım sadece çukurova hakkında biraz bilgi vereyim, orada okumadım ancak adanalıyım.. defalarca çukurova üniversitesindeki kafelere sırf o güzel manzarasını görmek için gittim..
    bikere kampüs yönünden hiçbir sıkıntın olmasın, hayvani bir kampüsü var ve inanılmaz güzeldir.. orası apayrı bir şehirdir zaten, bırak okul dışını sadece okulda bile takılabilirsin... yerleşke geniş bir alana yayıldığı için üniversite içinde ücretsiz otobüsler dolanır.. üniversitenin kendisi zaten yeterince sosyal.. bahar şenlikleri olsun, yelken yarışları, spor salonu, yüzme havuzu falan filan günün her saati o güzel çimlere yayılmış çiftleri, arkadaşları görebilirsin.. eğitiminin kaliteli olduğunu söylerler, tam bilemeyeceğim. ha birde kimi öğrenciler, bünyesindeki araştırma hastahanesinin üniversite içinde olmasından dolayı, sivil halkın üniversitenin bir kısmını aktif olarak kullanmasından rahatsız olur.. elbette sosyallik bulunduğun muhite göre değişir lakin her nerede olursan ol bir çok şeye ulaşım kolaydır...
    adana güzel şehirdir, tarım şehri olduğundan buradaki bolluk ve bereketi her yer arar, tvlerden izliyorum daha büyük şehirlerdeki fahiş fiyatları gördükçe, adana harbi iyiymiş diyorum..
    ikinci öğretim meselesine gelince bu konuda hiçbir sıkıntı yok, örgün eğitimde nasılsa ikinci öğretim de aynı..
    üniversite eğitimi hakkında çok yardım edemeyeceğim ancak, yaşam ve sosyallik açısından sorun olursa pm'lerine cevap veririm

bu güzel yazın için çok teşekkür ederim. adana seçeneklerim arasındaydı. tercih sırasını değiştirmemeyi düşünüyorum sayenizde

• rica ederim ne demek, umarım her şey gönlünce olur kolay gelsin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.