Şimdi Ara

Pamukkale Üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tercihte Paü yü seçecek arkadaşlara elimden geldiğince bilgiler vermek istiyorum , PAÜ İşletme bölümünde okuyorum kendim Denizliliyim ayrıca

Şehir: Nufüs şehir merkezinde 500.000 'e yaklaştı . Belediye başkanının söylemine göre 2010 sonuna kadar Büyükşehir olması bekleniyor. Sempatik bir şehirdir , İstanbul - İzmir -Ankara vs gibi yerlerden geleceklere elbet küçük gelecektir şehir. 3 büyük alışveriş merkezi var 2 tanesi Üniversiteye yakın 1 tanesi bir otobüsle gidilecek yerde. Şehir son 5 yılda çok hızlı gelişti , şuan altyapı çalışmaları var ve değişim sürecinde şehir. Bundan bir 5 sene sonra şehir dahada gelişecek. Futbol sevenler için üzgünümki gözbebeğimiz Denizlisporumuz Bankasyaya düştü :) , ama seneye inşallah döneceğiz :)

Okul : Üniversite merkeze 15-20 dakikalık Kınıklı'da. Kınıklı Denizli'nin güzel yerlerinden biridir ve şehirden kopuk değildir. Okulda yapılanma sürecinde. Eğitim fakültesi 2 sene önce inşa edildi Kınıklı Kampüsüne , İktisadi ve İdari Bilimlere yeni blok yapıldı , diğer yerlerde çok eski değil.

Okulu yazacaklar zormu diyecek :) , evet zor arkadaşlar. Eğtim fakültesi hariç yatarak ders geçeriz olayı yok. İİBF de okuyorum ve kendi adıma zorlanıyorum. Ama çok çalışmamamın etkiside var tabi bunda :) , İİBF de hazırlık var bu arada ve tüm fakültelerde yaz okulu var.

Fen-Edebiyat Matematik bölümünde okuyan arkadaşım çok zorlandığını söylüyor mesela özellikle o fakülteye gidecekler iyi çalışmalı. Sınıf Öğrt. okuyan arkadaşım rahat biraz , İng Öğrt. okuyan arkadaşımda çok zorlandığı söylenemez ama çalışmayan tabi birşey yapamaz bu Unide.

Ortalama olayı var ve geçen seneden itibaren Çan eğrisi olayı getirildi ama bazı hocalar uygulayamabiliyor.

Ege bölgesiyle kıyaslandığında ilk 3'e girer bence PAÜ , ülkenin kaliteli Ünilerindendir kendi görüşüme göre.

Spor tesisleri mükemmeldir. Fitness - olimpik havuz imkanlarından faydalanabilirsiniz ( Seansı 4 Tl ama üyelere 2Tl , üye olmak yıllık 50 Tl )

Bahar şenlikleri son sene iyiydi ama dahada iyi olması isteğimiz seneye daha iyi olur umarım bu sene Koçfest sayesinde iyiydi.

Kiralar 350-400 den başlıyor genelde tabi daha uygununuda bulabilirsiniz. KYK kampüs yerleşkesinin içinde. Çevrede birçok apart var ayrıca.

Ortamdan ve şehirden şikayet edende var sevende var. Ortam daha çok kendinize bakıyor bence şehirden memnun olmayanlara ise saygım vardır herkes sevecek diye birşey yok :)

• hocam konuyu hortlatmak gibi olmasın ama iibf fakültesi hakkında biraz daha detaylı bilgi alabilirmiyim , bende ikinci öğretim uluslararası ticareti kazandım hayırlısıyla 10 gün sonra ordayım bakalım neler olacak.Bu arada böyle bi konu açmana çok sevindim paü ile ilgili hiç konu yok.Bi kaç üye bulupta paü tanıtımı yapsak güzelce.Teşekkürler
  • Kardeşim paü iyidir , neden iyidir yeni binaları var ve şehrin en güzel bölgelerinden birinde. Çok kişide sevmez , neymiş ufakmış :) iyide bu şehir İzmir değilki ne bekliyorsun gelirken. Ama ufak değil bunu söyleyeyim. İzmirden sonra 2.büyük kent Egede.

Hocalar zorluyor biraz. Sizin bölümü bilmiyorum ama iktisat ve işletmeler zorlanıyor. Maliye ve Kamu çok çok rahat mesela.

• Kamu'da biraz zor ama çalıştıktan sonra problem değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egenin_efesi -- 3 Eylül 2011; 16:39:01 >
  • selamlar tekrar

üniversiteye bugün kaydımı yaptırdım , izmirde yaşadığım için 9 eylül gibi üniversitelerle karşılaştırdım kafamda.Pamukkale resmen dün yapılmış gibi.En azından dış görünüüş olarak çok güzel.Hastanesi gökdelen gibi sanki. 9 eylülde sınavlara girdiğim için biliyorum sınıfları köhne yerler.Şarapçıyı koysan içemez sanırım orada.

izmiri ararım muhtemelen ama , üniversiteden memnun kaldım açıkcası.Arkadaşımla apartta kiraladık , şuan herşey iyi gidiyor hayırlısı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kırıkkale Üniversitesi
    9 yıl önce açıldı
    Kırıkkale üniversitesi
    2 yıl önce açıldı
    Kırıkkale Üniversitesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.