Şimdi Ara

pamukkale pamukyol ile yolculuk bitti. dh ye tesekkurler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • su an farkettm. otobuste net yok. yakistiramadm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mre35

Aydin terminaldeyiz. 5 dk. ara veriyoruz.

hocam ben de izmire gideceğim sen gibi. Aydından günde 1tane pamukyol var pamukyola mı denk getireyim bileti çok fark varmı bir de koltuga sıgarmıyım biraz largeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

quote:

Aydin terminaldeyiz. 5 dk. ara veriyoruz.

hocam ben de izmire gideceğim sen gibi. Aydından günde 1tane pamukyol var pamukyola mı denk getireyim bileti çok fark varmı bir de koltuga sıgarmıyım biraz largeyim

nazilli den de 1 tane vardi. ben ozellikle aldim. koltuklar daha genis bunlarda rahat edersiniz.

• beyler bu arada benden once bnm koltukta oturan kadinin biletini buldum. bilgilerden bisi bulabilirmyz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Debaser

Müzik arşivi çok güzel Pamukkale'nin, insan yolculuk bitsin istemiyor.
    Ayrıca birazdan Dardanel sandviç verirler, tekrar tekrar isteyebilirsin her şeyden. Sömür hocam otobüsteki erzağı.

servis basladi. dardanel sandvic kisin veriliyormus.

• bugün 16.45'te aydın - didimden pamukkale otobüsüne binicem , istanbula yolculuk başlıyor. soru kabul etmiyorum

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • didime gelirken varanla geldik ama istanbula dönüşte varanda yer olmadığı için pamukkaleden verdiler. sence varanı ararmıyım yoksa pamukkale hakkını veriyormu?
  • ulusoya binmeyin de neye binerseniz binin. bir iki kere güvenip ulusoya bindim geçen, pişman oldum. eski ulusoylar kalmamış, neoplan yazan bilete temsa safir gönderdiler. artık her yerde kötülüyorum ulusoy'u, bunu bana yapmayacaklardı... keşke ben de pamukkaleye nilüfere kamil koça truvaya falan binseydim ama bu bana ders oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akula2005

ulusoya binmeyin de neye binerseniz binin. bir iki kere güvenip ulusoya bindim geçen, pişman oldum. eski ulusoylar kalmamış, neoplan yazan bilete temsa safir gönderdiler. artık her yerde kötülüyorum ulusoy'u, bunu bana yapmayacaklardı... keşke ben de pamukkaleye nilüfere kamil koça truvaya falan binseydim ama bu bana ders oldu.

Safirmi bizim lisedeki okul servisiydi
  • quote:

ulusoya binmeyin de neye binerseniz binin. bir iki kere güvenip ulusoya bindim geçen, pişman oldum. eski ulusoylar kalmamış, neoplan yazan bilete temsa safir gönderdiler. artık her yerde kötülüyorum ulusoy'u, bunu bana yapmayacaklardı... keşke ben de pamukkaleye nilüfere kamil koça truvaya falan binseydim ama bu bana ders oldu.

son anda degisebiliyor. ben gderken neoplan ayarlamistm hemde en onden. bi gttim travego cikti .

• quote:

quote:

Ayrıca birazdan Dardanel sandviç verirler, tekrar tekrar isteyebilirsin her şeyden. Sömür hocam otobüsteki erzağı.

peki şimdilerde ne veriyorlar? sadece içecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twincharged Injection

Hocam Android cihazin varsa wifikill verelim herkesi engeller tek siz girersiniz.

wifi protect varsa :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

quote:

her zamanki gibi kek, crax, form

• quote:

quote:

son anda degisebiliyor. ben gderken neoplan ayarlamistm hemde en onden. bi gttim travego cikti .

usta travego iyi tamam yine de temsa safir nedir allasen ya bi de yeni safirlerden değil eski safirlerden geldi. ulan devlet çanakkale gezisine falan götürürken bile daha kaliteli araba gönderiyo artık

• bence turkiyenin en iyi firması pamukkaledir sence?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

quote:

her zamanki gibi kek, crax, form

hocam üstte bi soru sordum bi el atsana

• quote:

Orijinalden alıntı: Nyler

bence turkiyenin en iyi firması pamukkaledir sence?

suana kadar sorun yasamadim. bencede en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Nyler

bence turkiyenin en iyi firması pamukkaledir sence?

BOSS'tur.

en lüks ve en kalitelisidir. halkın bindiği firma değildir zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERTKN

didime gelirken varanla geldik ama istanbula dönüşte varanda yer olmadığı için pamukkaleden verdiler. sence varanı ararmıyım yoksa pamukkale hakkını veriyormu?

k. bakmayin hocam gozumden kacmis. hic varana binmedm. ama pamukkale de rahat edersniz. snucta turistik yer orasi :D

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.