Şimdi Ara

PAMUKKALE out

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gözümden düştün Pamukkale Turizm.Ne güzel sitenizde hızlı al butonu vardı.Piyasadan biraz daha ucuz alıyorduk.Şimdi hem bu buton yok hemde fiyatlara acayip zam gelmiş
    Var mı aramızda Pamukkale çalışanları?

• dj_alper_ D kullanıcısına yanıt
    Hcam her şey sizin dediğiniz gibi olsa. Bizler de herkese indirimli bilet vermek istiyoruz fakat ekonomi olarak pekte mümkün olmuyor. Hele ki son zamanlar da akaryakıta yapılan zamlar a bizler de zam yapmak zorundayız. Ama şube çalışanları olarak yine de yolcularımıza elimizden gelen yardımı yapmaya çalışıyoruz...
  • müşteriniz zaten maşallah :) baya var. Sizde bizim halk otobüsleri gibi para kazanmıyor demeyin lütfen :)
    Normal fiyat ile internet fiyatı arasında pek fark yok benim güzergah kısa olduğu için belki fiyat öyle çıkıyor da olabilir ama HIZLI AL gibi bir butonun olup 5-7 gün önceden alacaklara daha düşük bir fiyat ile satma gibi bir stratejiniz olmalı.
    Ayrıca bu konuyu açtıktan sonra Pamukkale'ye adımı mı atmadım başka bir firma ile seyahate devam ediyorum.Hem daha uygun bir fiyata. İsim verip reklam yapmaya gerek yok :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vakıf bank sky limit
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.