Şimdi Ara

Pamukkale mi, Kamil Koç mu, Metro mu ? [Anket Eklendi] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
7.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Pamukkale mi, Kamil Koç mu, Metro mu ? [Anket Eklendi]

(En Son Oy Tarihi: 10.1.2020)
Giriş
  • İzmire bu ay içinde git gel yaptım. Gittiğim araç Fındıkkale idi. Gelirken tavsiye üstüne Kamil Koç ile geldim.

Fındıkkale berbattı. Araç eski Travego'lardan. Retarder sesi duymaktan uyuyamadım. Birde fazla sallanıyordu. Koltuklar rahat değil, koltuk ekranının pikselleri sayılıyordu ve en kötüsüde cam kenarı diye aldığım bilet koridor çıktı. Birde utanmadan onu yazane bilemez dediler. Kim bilecek ya ben mi bileceğim dedim bastım fırçayı. Cam kenarında oturan tırstı yerini verdi. İkram çok azdı. Gelirken aclıktan öldüm. Birde hem hızlı gitmiyorlar hemde mola vermiyorlar. Sigarasızlıktan ve açlıktan ölüyordum az daha. Allahtan şoföründe sigara içesi geldi yoksa durmayacaktık hiç

Gelirken Kamil Koç ile geldim. Adamlar 16 saat yolda 4-5 defa servis yaptılar. Otobüs yeniydi. İnternet yavaştı en çok o konuda rahatsız oldum. Koltuklar rahattı. Otobüs gemi gibi gidiyordu, sessizdi. Son kasa tek dingilli Travego'lardan. Ekran kötüydü. Dosdoğru internete girilmiyordu. Filmler çok kötüydü. Adamlar ne kadar sıkıcı film buldularsa doldurmuşlar makineye. Birde uzun zamandır dublajlı film izlememiştim. İşkence gibi geldi. Düzenli olarak mola verdiler ve yinede Fındıkkale'den hızlı geldiler.

Aynı anda başka bir arkadaşım da Metro'yla geldi. İzmir'den Ünye'ye. Çarşamba'da birbirimizi yakaladık, hatta mola sırasında oturduk çay içtik Metro erken kalktı, benden bir 5 dakika önce vardı.

Son zamanlarda Metro pek tavsiye edilmiyor. Kamil Koç fena değil gibiydi. İzmir-Ünye 70 liraya geldim. Normalde 80 lira. Yolcu kartı olduğu için 10 lira indirim yaptılar.

• metro ironi olmuş resmen
  • Ulusoy kraldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulusoy Bu arada Pamukkale'yi ilk kez duydum gerçekten de dondurma/sandviç mi veriyorlar
  • Topçam
  • Nilüfer üstüne tanımam ama bunlar arasında kamilkoç

• KAMİL KOÇ OLMASIN SAKIN KAMİL KOÇLA GİTME!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortaokullu

Ulusoy Bu arada Pamukkale'yi ilk kez duydum gerçekten de dondurma/sandviç mi veriyorlar

sandviç denk gelmedi ama dondurma vermişlerdi yaz günlerinde çok iyi gidiyor :)
  • pamukkale ve kamilkoça bindim metro kötü diyorlar kamilkoçun tekli koltuk olan otobüsleri çok güzel ekranlar kapasitif ve büyük ama 52 li otobüslerde filan pek fark yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: flegga34

quote:

Orijinalden alıntı: JackPierre

quote:

Anadolu?

pamukkale ile anadolu birleşti

E tamam birlesti ama hizmetler gene farkli. Sadece sirket olarak birlestiler. Ayrica anadolunun tum otobusleri su yeni model man olanlardan. Pamukkalede mercedes denk gelebiliyo onlar guzel degil

Genelde gece 11 arabaları man oluyor daha bugün aldım tek koltuludan

• Adam şikka ulusoy koymamis bazi fedailer ulusoy demiş 3lu arasindan kamilkoc

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JackPierre

quote:

Anadolu?

pamukkale ile anadolu birleşti

E tamam birlesti ama hizmetler gene farkli. Sadece sirket olarak birlestiler. Ayrica anadolunun tum otobusleri su yeni model man olanlardan. Pamukkalede mercedes denk gelebiliyo onlar guzel degil

Valla hepsi yeni değil.Pamukkale ile gidecektim acelem vardı garajdaki elemanabi anadoluyla git anadolu aynı pamukkale gibi dedi.Bindim pişman oldum.Resmen pamukkalenin eski otobüsünü kullanıyorlardı.Otobüs daha garajdan çıkmadan 2-3 kere stop etti.Klima desen 15 20 dk çalışmadı sonra bastılar soğuğu bayanın biri haklı olarak laf edince otobüsü yol kenarında durdurup kadını aşağı indirmeye filen kalkmalar.Bilmiyorum belki bana denk gelmiştir

• Kamil koç kullandım en son Çeltikçi-İstanbul internete giremedm onun dışında iyiydi
  • EFE TUR
  • Beyler izmir otobusleri icin kamilkoc hem servis-yiyecek hemde konfor-tablet farki var.

• Metroyu çıkart, iki seçenek kalsın, metrodan uzak dur.

Kamil Koç.
  • 5 senedir Pamukkale kullanıyorum daha bir kusrunu görmedim.
  • İSTANBUL SEYAHAT:araçları eski ve rahatsızdır muavinler çok kaba iş bilmeyen doğulu calıstirir bol bol suriyelide mevcuttur

METRO:her an herşey olabilir dikkat edin kolunuzu kaptırmayın araçlar eskide var yenide

Pamukkale:rahatttır ama fiyat olarak pahalidir ve man araçlar çok bağırır sandvic verir lezzetlidir göm gitsin

Kamilkoç:şöförler sıkıntili tipler araçları iyi ve rahattır dakiktirler zamanında verirler bintidir pamukkale ayni parayi alir ikram yapmaz

Arasinda en kötüsu istanbul seyahet

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.