Şimdi Ara

Palme 10lu arkadaslar bi bakin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde netlerim 120-125 civariydi ama palme 10luda once 115 sonra 110 simdi de 105e kadar dustum tmyim ozellikle matematigim ve sosyalim berbat geliyor zor bir deneme mi yoksa moralimi bozmali miyim sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bi fem 11 li yada 345 olmasada guzel orta seviye bi deneme arada netler duser takma calismaya devam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedense palmenin sosyalini bir ayrı seviyorum

• Arkadaşlar fen 11 li demiş de ben katılmıyorum, palmenin feni feme bin çeker. Sosyali de öyle hatta Türkçesi de.. Matematik bölümü için de geometrileri daha zor ve özgün onu da ekle.. Yani palmenin daha iyi olduğunu düşünüyorum. 345 kıyasına gerek yok sanırım

• bakın net söylüyorum, benim netlerimdede 10 15 düşüş yaşadım, bu palme 10 luda, türkçesi ygs ayarında hatta daha iyi bile diyebilirim. 3. denemeyi oldum bugün sanki 2015 ygs sınavındaydım. sosyali için bir şey demicem coğrafyadan tarihten ful çekiyorum . gelmiş direk 5 tane tarihten bilgi sormuş . felsefe de beynim yandı yine 3 yanlış ordan geldi .28 lere düştüm sosyalde de türkçede de öyle valla moralimi bozmucam tek tek tek yanlışlarıma bakıp öğrenicem tek kolay şey matı sanırım :D 28 29 yapıyorum hemen bitiyo.

bu arada fem 11liyi bitirdim palme 10 lu fem 11liden 2x -3x büyüktür . mat hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2380D2E6A -- 17 Şubat 2016; 15:29:02 >
  • Palme 10 ludan 5 tane cozdum ve sinirlerim bozuldu biraktim. Bana asiri sacma geliyor sorulari zor vs degil

• Benim matım dusuyor aksine palmenin kotu tarafi problem yok fazla ygsde de problem cikiyor hep sayılar filan soruyorlar ama rahatladim bu cevabına vallahi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kitap ariyorum ama bulamadim
    2 ay önce açıldı
    arkadaslar bi bakin
    9 yıl önce açıldı
    Sensorler hakkinda bir kac soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: theblackwaltzz

Palme 10 ludan 5 tane cozdum ve sinirlerim bozuldu biraktim. Bana asiri sacma geliyor sorulari zor vs degil

bakın hocam moral mi istiyorsun al güvender ,fem yap kalıp soruları hocam, herkes biliyor. önemli olan değişik saçma soruları görmektir palme bunu veriyor bize. Bu arada cidden benimde moralimi çökertti ama kendimi kandırmaya çalışıyorum :D
  • hort nereleri kazandınız
  • 2. Denemesi zordu ben ilk 2 sine girdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.