Şimdi Ara

Palm Tungsten TX ve PALM LIFEDRIVER Kullanıcıları Buluşma Noktası.. ***49+12 ÜYE*** (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.303
Cevap
8
Favori
89.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _cisse_

linux işletim sistemide buldm ama linkleri biraz karışık 5-6 link verilmiş ayrı ayrı herbirinde deişik şeyler var emin olmadan paylaşmak istemedm en kısa zmanda linux işletim sisteminide paylaşıcam

Ben daha önce MAC yada LINUX hiç kullanmadım.Kullanan arkadaşlardan bu iki işletim sistemi hakkında biraz bilgi istiyorum.Birbirlerine göre üstünlükleri ve dezavantajları nedir ? Yüklenildiğinde kullamın kolaylığı sağlar mı
  • arkadaşlar yeni buldum bi sitede oyunlar prgramlar int mail le ilgili dökümanlar fln var sizlerde bakın yararlı bulduğumuz programları paylaşalım

http://forum.brighthand.com/forumdisplay.php?f=36

buyrun arka plan resimleri

http://www.lcdgear.com/palm_backgrounds.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _cisse_ -- 30 Eylül 2007; 17:03:35 >
  • bence acemi arkdaşlar varsa, bu konuda işletim sistemini değiştirmek için hiç acele etmesin.
    çünkü bu işlem zor olmamasına karşın biraz tehlikelidir. cihazın birdaha açılmamasına sebebiyet verebilir.. örnegin rom atarken elektiriğin kesilmesi!
    bazı riskleri göz onune alıyorsanız bu işe bulaşın
  • linux kullandım ( hala kullanıyorum ) ama palm e linux konusunda hiçbirşey bilmiyorum.Tahminimce tüm sürücüleri içine gömülü geliyordur.Linux ek yazılımları genelde ücretsizdir ( %90 oranında ) . Problem yüklenecek linux versiyonu için uygulamalar ücretsizmi yada bu linux versiyonu için ekstra uygulamalar varmı ?. Linux neredeyse tüm işleyen sistemlere kurulabilecek yapıdadır ama stabil çalışırmı orasını bilemem. Bence Palm os konusunu çözmeden TX e başka işletici yazılım kurmamak gerekir.
    Kurduk diyelim bize ne faydası olacak oda başka bir soru.Palm görünürde hemen hemen herşeyi sistem içine gömmüş. Linux bence bundan daha fazlasını vermeyecektir.Neticede cihazın kapasitesi , yapabilecekleri belli. Hadi linux kurduk diyelim hatta altına gimp attık diyelim ne yapıcaz 3d düzenleme yapıcak halimiz olmadığına göre bütün bu çaba gereksiz kalıyor.Bize acil lazım olan e-mail,web dolaşımı,takılmadan senkronize olmak,ofis işlemleri yapmak, arada oyun oynayıp müzik dinlemekse Palm standart olarak bunları veriyor.
    vsvsvsvs....

• quote:

Orjinalden alıntı: kentacdis

bence acemi arkdaşlar varsa, bu konuda işletim sistemini değiştirmek için hiç acele etmesin.
    çünkü bu işlem zor olmamasına karşın biraz tehlikelidir. cihazın birdaha açılmamasına sebebiyet verebilir.. örnegin rom atarken elektiriğin kesilmesi!
    bazı riskleri göz onune alıyorsanız bu işe bulaşın

Peki aldığımız riske değer mi yani MAC yada LINUX ile PALM'ı karşılaştırınca ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pedros

linux kullandım ( hala kullanıyorum ) ama palm e linux konusunda hiçbirşey bilmiyorum.Tahminimce tüm sürücüleri içine gömülü geliyordur.Linux ek yazılımları genelde ücretsizdir ( %90 oranında ) . Problem yüklenecek linux versiyonu için uygulamalar ücretsizmi yada bu linux versiyonu için ekstra uygulamalar varmı ?. Linux neredeyse tüm işleyen sistemlere kurulabilecek yapıdadır ama stabil çalışırmı orasını bilemem. Bence Palm os konusunu çözmeden TX e başka işletici yazılım kurmamak gerekir.
    Kurduk diyelim bize ne faydası olacak oda başka bir soru.Palm görünürde hemen hemen herşeyi sistem içine gömmüş. Linux bence bundan daha fazlasını vermeyecektir.Neticede cihazın kapasitesi , yapabilecekleri belli. Hadi linux kurduk diyelim hatta altına gimp attık diyelim ne yapıcaz 3d düzenleme yapıcak halimiz olmadığına göre bütün bu çaba gereksiz kalıyor.Bize acil lazım olan e-mail,web dolaşımı,takılmadan senkronize olmak,ofis işlemleri yapmak, arada oyun oynayıp müzik dinlemekse Palm standart olarak bunları veriyor.
    vsvsvsvs....

Bu açıklamadan sonra LINUX merakım körelmiştir Aydınlattığın için teşekkürler pedros

• şimdilik neler konustuğunuzu anlamıorum ama tx'im türkçe olunca ben de yüklicem

bu arada PyRRhiC seni tebrik etmek istedim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: morkadin

şimdilik neler konustuğunuzu anlamıorum ama tx'im türkçe olunca ben de yüklicem

Türkçeleştirme konusunda yardım edebileceğimiz bir durum varsa hemen gerekeni yapalım
    Tebriklerin için teşekkür ederim Ama bu tebriki niye aldım anlamadım doğrusu yinede inceliğin ve nezaketin için ben teşekkür ederim dostum

• quote:

Orjinalden alıntı: PyRRhiC

quote:

şimdilik neler konustuğunuzu anlamıorum ama tx'im türkçe olunca ben de yüklicem

Türkçeleştirme konusunda yardım edebileceğimiz bir durum varsa hemen gerekeni yapalım
    Tebriklerin için teşekkür ederim Ama bu tebriki niye aldım anlamadım doğrusu yinede inceliğin ve nezaketin için ben teşekkür ederim dostum

bu forum ve buluşma noktası için di tebrik

aslında yardıma cok ihtiyacım var çünkü wifi baglantısı yapamıorum, msn istiorum, program yükleyemiorum yani hiç bişe yapamıorum türkçe olmadan da yapamıcam sanırım !!!!

• ilk sayfada mundo var indir onu sora onu quick install la aç tak palmı pc ye sentronizeye bas sora o tele atıo tele attıktan sora telden ykleme yapıo ordanda hep next dicen cünkü herne kadar türkçe yama yapsanda yükledin prgramlar oyunlar fln ingilizce olcak
  • quote:

bu forum ve buluşma noktası için di tebrik

aslında yardıma cok ihtiyacım var çünkü wifi baglantısı yapamıorum, msn istiorum, program yükleyemiorum yani hiç bişe yapamıorum türkçe olmadan da yapamıcam sanırım !!!!

Rica ederim ben forumu kurdum ama sizler burda deneyimlerinizi paylaşmadığınız sürece bu forumun hiçbir anlamı olmaz İyi ki varsınız

Bluetooth ID numaranı göndermiştin sanırım cevap gelmedi mi henüz ? Bİr daha arayıp sor istersen belki gözlerinden kaçmış olabilir..Bu kadar uzun zamandır türkçeleştirme için beklemek can sıkıcı olsa gerek

NOT : Yazım Hatası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PyRRhiC -- 30 Eylül 2007; 17:28:33 >

• assagıda ekranın altında saatin oldugu sırada sağa dogru baktıgınızda sinyal seviyesine benzer 3-4basamaklı yukarı dogru cizgiler goruceksiniz bu sinyal cekim gucu buraya basarsanız baglanıcagınız kablosuz aga ulasabilirsiniz
    ordan scan e basarsanız ulasılabilinen kablosuz agları gosterir listeler.
    agların isimlerin yanında sagda kilit isareti varsa sifrelidir bu aglara connect dedicten sonra
    you need to enter security sett... der evet diyeceksin
    sonra agın ismi yazar altta da security yazar
    securitynin altında none yazan kısma sifreyi yazıp tamam degince aga baglanır.
    wep sifresini girerek baglanırsınız (muhtemelen wep kullanılıyordur.)
    girmek istediginiz ağı seçin ve connect/bağlan diyin.
    okadar. baska bir ayar yok zaten
  • Orjinalden alıntı: kentacdis

assagıda ekranın altında saatin oldugu sırada sağa dogru baktıgınızda sinyal seviyesine benzer 3-4basamaklı yukarı dogru cizgiler goruceksiniz bu sinyal cekim gucu buraya basarsanız baglanıcagınız kablosuz aga ulasabilirsiniz
    ordan scan e basarsanız ulasılabilinen kablosuz agları gosterir listeler.
    agların isimlerin yanında sagda kilit isareti varsa sifrelidir bu aglara connect dedicten sonra
    you need to enter security sett... der evet diyeceksin
    sonra agın ismi yazar altta da security yazar
    securitynin altında none yazan kısma sifreyi yazıp tamam degince aga baglanır.
    wep sifresini girerek baglanırsınız (muhtemelen wep kullanılıyordur.)
    girmek istediginiz ağı seçin ve connect/bağlan diyin.
    okadar. baska bir ayar yok zaten[:'(

evet söylediğin gibi yapıorum altta dört nokta . . . . bu noktaların üstünde yukarı sol tarafı gösteren bi ok var.
    bu şekilde iken web sayfasında file:///BUILTIN/T- yazıo sadece bu sayfayı gösteriohttp://google.com yazıorum şöyle bi uyarı verio
    ' istenilen sayfa bulunamıyor. sayfa görüntülenemiyor. bağlanmaya çalıştığınız web adresi şimdi uygun olmayabilir ya da girdiğiniz URL çözülemiyor. URL yi doğru girdiğinizden emin olun' ...!!!!!!!

şimdi ne yapabilirim?...

• arkadaşlar keşke radyosuda olsaydı diorm varmı aranızda radyoyu eksikbulan ama herşey var radyo yok bi radyosu olsa cok güzel olurdu acaba radyo konusunuda prgramla fln giderebilicekmiyiz inş öyle bi prgram bulup ilerki günlerde bulur ve paylaşırız
  • kentacdis ...

evet söylediğin gibi yapıorum altta dört nokta . . . . bu noktaların üstünde yukarı sol tarafı gösteren bi ok var.
    bu şekilde iken web sayfasında file:///BUILTIN/T- yazıo sadece bu sayfayı gösteriohttp://google.com yazıorum şöyle bi uyarı verio
    ' istenilen sayfa bulunamıyor. sayfa görüntülenemiyor. bağlanmaya çalıştığınız web adresi şimdi uygun olmayabilir ya da girdiğiniz URL çözülemiyor. URL yi doğru girdiğinizden emin olun' ...!!!!!!!

şimdi ne yapabilirim?...
  • http://mytreo.net/downloads/cat1.html den msn msn indirmeye calışıorum ama bulamadım link atabilir misinz?
    tskler....
  • quote:

kentacdis ...

şimdi ne yapabilirim?...

1 baglanmak istedigin yerde kablosuz ağ varmı var oldugundan ve çalışır oldugundan emin ol. (eger sol uste dogru ok cıkıyorsa dedigin gibi baglı demektir.)
    2 yazdıgın linkin basına http:// koyuyormusun? yazılısı dogrumu
    3 sinyal cekim isaretinin oldugu yere gir baglıyken alet, (cubuklar) orda yesil bar var sekim gucunu gosteriyor cekmeme gibi bir problem varmı? sinyal gucu zayıfmı
    preferences e bas "conserve power" isaretli olmayacak time out ta default olacak

eger tum bunları denediysen baska bir kablosuz aga baglanmayı dene
    mcdonalds gibi fasfoodcularda artık kablosuz ag var bunun dışında tabiki bazı cafe lerdede mevcut dışarı çıkıp kablosuz agı olan biyerde bağlamayı dene.

quote:

http://mytreo.net/downloads/cat1.html den msn msn indirmeye calışıorum ama bulamadım link atabilir misinz?
    tskler....

bunun icin de sunu denehttp://www.ebuddy.com/?online_messaging belki isini gorur.. tabi palmden girmis olman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klinik_Psikolog -- 30 Eylül 2007; 18:46:44 >

• quote:

http://mytreo.net/downloads/cat1.html den msn msn indirmeye calışıorum ama bulamadım link atabilir misinz?
    tskler....

Forumun ilk sayfalarında MSN için MUNDU4 adıyla bir programın linki verildi.Bu programı kullanarak MSN'e girebilirsin fakat bu uygulama DEMO versiyonu.şimdiden belirtiyim
  • öncelikle bilgisayarımdan da kablosuz bağlanıorum, sölediklerini yaptım. signal: boş hiçbişe yazmıo ama bağlı görünüo
  • offf yaaaa bu kadar problem yaşamam beni tx'imden sogutuooo!
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.