Şimdi Ara

PALİT X1300PRO DDR 2 EKRAN KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartımı satışa ve ihtiyacı olan arkadaşların kullanımına sunuyorum. Kartın garantisi faturası vs. yoktur. zamanında sistem ile birlikte alınmış, daha sonra sistemin ekran kartı yükseltilmiş ve bu kart yedek olarak malzeme dolabımda muhafaza edilmiştir. Bugün kartı çıkardım soğutucusunu söküp güzelce temizledim. Termal macununu değişip testlerini yaptım sorunsuz yeni sahibini bekliyor.

Kart Pcı-e yuvası ile uyumludur.

Üreticinin ürün ile ilgili sayfası :http://www.palit.biz/main/vgapro_discontiuned.php?id=357

İstediğim fiyat Kargo Ptt Kargo ile Kargo Bana Ait Şekilde 25 Ytl' dir.

Bazı oyunlarda performans alınabilmekte ama sonuçta x1300pro ve onboard ekran kartı olmayan sistemlerde geçici ideal bir karttır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IeVeN -- 8 Nisan 2009; 22:48:10 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ermancığım fiyat çok uygun değil malesef, başlıkta insanları yanıltmasın:) 60liraya sıfır 3650ddr3 asus satılıyor gözünü seveyim

itina ile ilan baltalanır, az sonra msnden duyacaklarım için kendimi hazırladım dikkatli yaz
  • bencede arkadas haklı
  • koray ben ilanını değilde direk seni baltalayacam. sana yapacaklarımın bir powerpoint sunumunu hazırlıyorum. yakında gönderirim

• turkerr_83
    hiickimse

koray bakıyorum saz ekibinide toplamışın. yavrucum herkesin ilanına laf etme birgün birisi sıkacak topuklarına.

• quote:

Orjinalden alıntı: hiickimse

Ermancığım fiyat çok uygun değil malesef, başlıkta insanları yanıltmasın:) 60liraya sıfır 3650ddr3 asus satılıyor gözünü seveyim

itina ile ilan baltalanır, az sonra msnden duyacaklarım için kendimi hazırladım dikkatli yaz

haklısını bahsettiğin asus 60 tl değil 68 tl dir. bir diğer konu 68 tl si olmayan o kartı alamaz. ucuz bir alternatiftir. dikkatini çekerse oyun videosu filan koymadım. oyun kartı deil geçici bir kart görüntü vermeye yeterlidir. Yalnız belirtmeden geçemeyecem x3 720 be işlemci ile burnout paradise oynadım düşük ayarlarda akıcı idi.

• fiyatta revizeye gittim. başlıktaki çok yanıltıcı ibareyi kaldırdım. fiyatı 25 tl ye çektim. aşağısına ürün satılmaz. bunun kargoya gitmesi var bankadan tahsilat yapması var. sırf ameleliğinin işçiliğini kurtarmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yav sen de amma sinir harbi yaptın he. x1600pro olsa anlarım, 6600gt ayarında kart işte sattığın, belki 6600gt daha iyidir bile.
    Ayrıca fiyat

Asus VGA EAH3650/HTDI 256 MB 128Bit DDR3 16XListeme Ekle Tavsiye Et Karşılaştır 36,00 USD +KDV63,18 TL KDV dahil
    Havale ile 59,39 TL (%6 indirim)

gözlerinden öperim . kartın ederi 30 lira anca, o da çok uygun değil ki 35 hiç çok uygun değil bahallı abi:) daha geçen 45e 7600gs sonic satıyoduk yahu. bunun 2 katından da iyidir.

quote:

Orjinalden alıntı: IeVeN

quote:

Orjinalden alıntı: hiickimse

Ermancığım fiyat çok uygun değil malesef, başlıkta insanları yanıltmasın:) 60liraya sıfır 3650ddr3 asus satılıyor gözünü seveyim

haklısını bahsettiğin asus 60 tl değil 68 tl dir. bir diğer konu 68 tl si olmayan o kartı alamaz. ucuz bir alternatiftir. dikkatini çekerse oyun videosu filan koymadım. oyun kartı deil geçici bir kart görüntü vermeye yeterlidir. Yalnız belirtmeden geçemeyecem x3 720 be işlemci ile burnout paradise oynadım düşük ayarlarda akıcı idi.

• Tarafımdan alınmıştır.Yardımlarından dolayı Erman bey'e çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.