Şimdi Ara

Palit özel tasarımlı GeForce GTX 470 modelini pazara sunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ekran kartı üretiminde sektör devi isimlerden biri olan Palit, özel tasarımlı GeForce GTX 470 modelini pazara sunuyor. 40nm üretim teknolojisiyle hazırlanan GF100 GPU'sunun kullanıldığı ekran kartı, çift fanlı özel soğutucusu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

320-bit bellek veri yolu desteğine ve 448x paralel işlem birimine sahip olan DirectX 11 destekli ekran kartı, 607MHz GPU, 1215MHz paralel işlemci ve 3348MHz bellek saat hızlarıyla geliyor. Referans tasarımlı GeForce GTX 470 modellerinde olduğu gibi 1280MB GDDR5 bellek kapasitesine sahip olan ekran kartı, referans tasarımından farklı olarak DVI ve HDMI konnektörleriyle birlikte DisplayPort'a da sahip.

Palit'den yapılan açıklamaya göre çift fan soğutucu ile kart, referans tasarımlı modellere göre 12 dereceye kadar daha serin ve 4 db daha sessiz çalışıyor. Resmi satışına önümüzdeki günlerde başlanması beklenen kartın, son kullanıcı satış fiyatı ise henüz açıklanmadı.

• 12 derece daha serin 4db daha sessiz,ama sıcak havayı kasa içine veriyor.Kasa soğutması cok iyi olmayanlar için iyi bir fikir sayılmaz bana göre böyle kasa içine sıcak havayı bırakan kartlar ancak yinede gtx470 için iyi bir çözüm.
    Fiyatı Palit kartların genelde iyi olur,fanlarda sağlam ve iyi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 28 Nisan 2010; 17:29:01 >
  • 12 derece azaltması güzel olmuş. En azından kullanılabilirlik artar. Fakat 4 db azalması tek fan için mi yoksa çift fan için mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

12 derece azaltması güzel olmuş. En azından kullanılabilirlik artar. Fakat 4 db azalması tek fan için mi yoksa çift fan için mi ?

Referans tasarım için 4db daha sessiz bu cift fanlı model, yani tek fanlı referans tasarım için.
  • ARKADAŞIM MERHABA BENİM BİR SAMSUNG LE46M87 117CM LCD TV VAR. EKRANDA BİR SIKINTI VAR BU KONUYLA İLGİLİ BANA YARDIMCI OLACAK LİNK SERVİS VARSA MEMNUN OLURUM.
  • Bu fan sistemi ile'de gayet alınabilirlik kazanmış olur, çünki bu karta hava soğutma olrak en ideal fan sistemi en başında bu olabilirdi.

Haber için teşekkürler --> @fx57

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 28 Nisan 2010; 17:35:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevvez

ARKADAŞIM MERHABA BENİM BİR SAMSUNG LE46M87 117CM LCD TV VAR. EKRANDA BİR SIKINTI VAR BU KONUYLA İLGİLİ BANA YARDIMCI OLACAK LİNK SERVİS VARSA MEMNUN OLURUM.

Yanlış yere attınız mesajı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatı da makul düzeylere inerse cok iyi olur, zira kartın tasarımı da sogutması da referans modele göre daha iyi.
  • işte bu kart alınır
  • fiyatı yüksek tutulmazsa,iyi bir kart
  • quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

işte bu kart alınır

Aynen.
  • tek bir GPU için mi o kocakoca fanlar
  • şimdik kart güzelde önemli bir sorunu var;
    Fanlar sıcak havaya kasanın tabanına doğru atıyor ve bazı kasalarda psu yukarı bakıyor ve fanı ile yukardan gelen sıcak hava dalgasını çeker yani psu yu sıcak hava ile soğutursunuz her neyse bu durum gözönüne alınırsa yada psu fanı aşşa bakıyorsa sorun yok
    bu kart sessiz ve serin çalışır emini ama blok alacak adamın hali başka
  • palit uzak dursun abi şu kurbağayı şirketten kovsun ozmn alırım ::D:D:D:D:DD
  • GTX 480 95~98 derece Yumurta pişmiş... GTX 470 özel soğutucu Buzdolabı benzenmiş
  • aynı modelin 480 i de yapılacaktı daha once vermişti fx 57 yanlış mı hatırlıyorum acep_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

12 derece daha serin 4db daha sessiz,ama sıcak havayı kasa içine veriyor.Kasa soğutması cok iyi olmayanlar için iyi bir fikir sayılmaz bana göre böyle kasa içine sıcak havayı bırakan kartlar ancak yinede gtx470 için iyi bir çözüm.
    Fiyatı Palit kartların genelde iyi olur,fanlarda sağlam ve iyi görünüyor.

Palit'in özel tasarım kartları ısıyı dışarı atacak şekilde tasarlanmış olarak satılıyor bildiğim kadarıyla (gtx 260 kullanıyorum ve gayet de güzel bir tasarıma sahip).
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpa07

palit uzak dursun abi şu kurbağayı şirketten kovsun ozmn alırım ::D:D:D:D:DD

Ya cidden nedir o kurbağa
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeLihhTripp

quote:

Arkadaşlar o kurbağanın adı var Frobot sonra alınmasın kurbağamız
  • quote:

Orijinalden alıntı: dead space

quote:

Orijinalden alıntı: MeLihhTripp

quote:

Arkadaşlar o kurbağanın adı var Frobot sonra alınmasın kurbağamız

kurbağa murbağa adamlar yapıyorya.. sanki bizde aslan varda kurbağayı beğenmiyoruz.. kurbağadan vazgeçtik bizde tavuk bile yok...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.