Şimdi Ara

PALIT GTX480 VE İLK RESİMLER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
0
Favori
13.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nurullah_198

@Kloroform (Mesajımın 2. versiyonu )

Senin yüzde olarak gösterdiğin değerler sayısal olarak çok gözüküyor olabilir. Ama olaya yüzde olarak değil de FPS olarak bakmak oyunculuk adına daha mantıklı olacaktır. DH in yaptığı incelemelerde DX11 testlerinde Dirt 2 hariç max 9 FPS fark olmuş. Bu bana göre çok yüksek bir miktar değildir. Onun için performansları yakın dedim. Gayet de normal olduğunu düşünüyorum. Dediğim gibi bence Physx ve Cuda gibi özellikler bu açığı rahatça kapatmaya değer.

Peki testlerde 470 ile 5850 arasında kaç fps vardı? Yüzde olarak sormuyorum fps olarak?

• Bu arada Eksen'de GTX480 1000 TL imiş. 5970 ile arasında 200 TL fark varken karşılaştırmak yersiz olur zaten. Tabi fiyatlar biraz daha düşerse iyi olur ama 5870 i geçtiğini ve diğer artılarını da hesaplarsak o kadar da kötü bir fiyat değil bence.
  • Ulen bende bu benim HD4850 niye hiç bir oyunu çalıştırmıyor diye düşünüp duruyordum. Meğer Cuda sı yok diyeymiş. Bileydim almazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bigteacher

Ulen bende bu benim HD4850 niye hiç bir oyunu çalıştırmıyor diye düşünüp duruyordum. Meğer Cuda sı yok diyeymiş. Bileydim almazdım.

• MeLihhTripp konuyu açan arkadaş ne kadar fiyattan aldı bilmiyorum ama net olarak fiyatı asgari ücretle çalışan bir işçinin tam 2 aylık maaşına denk geliyor bu kart tek gpuda en iyi kart dx 11 ve tessallition başarımı göz ardı edilemez amaaa 1000 tl seviyesine inmedikçe de alınmaz illaki koyu fanatikleri sadık müşterileri alacaktır 1200 tl ye yakın fiyattan
  • quote:

Ulen bende bu benim HD4850 niye hiç bir oyunu çalıştırmıyor diye düşünüp duruyordum. Meğer Cuda sı yok diyeymiş. Bileydim almazdım.

Hiçbir oyunu çalıştırmıyorsa başka bir sebebi vardır

@666

Kendin de bakabilirsin ama amacının farklı olduğunu bildiğim için açıklayayım. DX10 performansları genel olarak birbirlerine eşdeğer. DX11 de ise 5850 den yerine göre 3, 5, 9 FPS daha fazla performans veriyor. Tesselation da açıldığında biraz daha fazla oluyor. GTX470, şu anda 700 TL. Fiyatlar bir miktar daha düşerse kesinlikle GTX470 daha lınabilir bir kart olur ama şu anki fiyatlandırmayla herkes aradaki performans farkına 100 TL vermeyebilir. Physx, Cuda, sağlam driverlar () isteyen aradaki fiyat farkını rahatlıkla verebilir.

• kartları alanlara hayırlı olsun diyorum iyi günlerde kullansınlar..ayrıca çoğu kişi çenesini yorma modunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

Orijinalden alıntı: hellteam

Hayırlı olsun çok pahalı ama biz incelemeyi demircibu dan bekliyoduk geç kaldı malesef

hocam alcağım kart gtx 470 zotacdı

armageddon55 güle güle kullan krala iyi bak şahsen ben tercih yapmak zorunda kalsaydım 5970mi gtx 480mi diye

oyun oynayan biriysem çok ve oyun yapımcıları tekeline almış olan nvıdıadan yana seçinimi kullanırdım çoğu oyunda full stabil ve iyi yeterli performansı veriyor gtx 480 tek gpulu bir kartdır ve şuan tek gpuda en iyisidir dx11de artıları fazlasıyla verceğiniz paraya değcektir ve unutmayınki nvıdıa hiç bir zaman ucuz olmadı ama karşılığını verdi

heeeeee verdi verdi
    herkese FX diye bir oyuncak verdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

MeLihhTripp konuyu açan arkadaş ne kadar fiyattan aldı bilmiyorum ama net olarak fiyatı asgari ücretle çalışan bir işçinin tam 2 aylık maaşına denk geliyor bu kart tek gpuda en iyi kart dx 11 ve tessallition başarımı göz ardı edilemez amaaa 1000 tl seviyesine inmedikçe de alınmaz illaki koyu fanatikleri sadık müşterileri alacaktır 1200 tl ye yakın fiyattan

Aynı fikirdeyim hocam ben de, sadıklıkla mı alakalıdır bilinmez ben de nVidia kullanıyorum uzun yıllardan beri fakat fiyatlarda revize şart..
    Yanılmıyosam nVidia TR'deki fiyatlandırma ve ardından çıkan yorumlardan rahatsız olmuş ve TR için Zotac ve Leadtek firmaları fiyatlarını gtx470 ve gtx480 için 400$ ve 560$ olarak belirtmiş.
    Fakat fiyatlar ortada malesef

• zenginin malı züğüdün çenesi...

hayırlı olsun para senin tabikide istediğini alabilirsin burdaki yorumlara bakma her zamanki halleri..

bide tabi kedi çiğerde var
  • quote:

quote:

@666

Kendin de bakabilirsin ama amacının farklı olduğunu bildiğim için açıklayayım. DX10 performansları genel olarak birbirlerine eşdeğer. DX11 de ise 5850 den yerine göre 3, 5, 9 FPS daha fazla performans veriyor. Tesselation da açıldığında biraz daha fazla oluyor. GTX470, şu anda 700 TL. Fiyatlar bir miktar daha düşerse kesinlikle GTX470 daha lınabilir bir kart olur ama şu anki fiyatlandırmayla herkes aradaki performans farkına 100 TL vermeyebilir. Physx, Cuda, sağlam driverlar () isteyen aradaki fiyat farkını rahatlıkla verebilir.

Nerde 700 lira? NOVA da bile 886 lira???

• quote:

Orijinalden alıntı: 666

quote:

quote:

@666

Nerde 700 lira? NOVA da bile 886 lira???

Eksen'de 700 TL diye aklımda kalmış ama değiştirmişler heralde. Şu anki fiyatı 770TL imiş.

• ya ne kadar saçma yorumlar geliyor gülmemek elde deil ne yani dx11 oyun yok die dx11 almamıza engelmi yeni mimari yeni tasarım yeni şeyler 32XAA vs vs Cuda physx bilmediginiz şey hakkında yorum yapmayın
    Cuda ile 4gb filmi 20 dka a çeviriorum mesela bu normalde 1-2 saat alıyor.Eyenitify gibi gereksiz teklonojiler değil ev kullanıcısının işine yarayan teklonojiye bakarım
  • eksen , kart stokta bitince 100 lira indirim yaptı.süper bir taktik.
  • Alanlara elbette hayırlı olsun ve güle güle eskitsinler ancak bu yurtdışına göre çok daha pahalı fiyatlar firmalar tarafından ilk açıklandığında bu kartların bu fiyatlarla bile satılacağını ve kısa bir süre içinde tükeneceğini zaten söylemiştik. Bu şekilde çok az mal geldiği ve yüksek fiyatına rağmen kısa bir süre içinde tükendiği sürece şahsen fiyatların yakın bir zamanda düşeceğine ihmal vermiyorum.

700TL fiyatına gelirsek Eksen'de ilk bu civarda satışa girdi ancak firma hatalı yazım bahanesini öne sürerek hemen fiyatını Exa seviyelerine çıkarttı.
  • eyefinity gereksiz teknoloji demeyelim de henüz rayına oturmamış bir teknoloji diyelim gerek ince çerçeveli monitörlerin bulunması gerektiği gerek o monitörlerin pahalı olacağı ve tabi ekran kartı fiyatı da var şöyle bi 3000 tl falan paranız varsa eyefinity keyfini o zaman çıkarırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

PALIT GeForce GT480, 1536 MB, GDDR5, 384 Bit, Ekran Kartı

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=29061

Kdv Dahil Fiyatı : 1.193,82 TL

SAPPHIRE 5970 OC Edition

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2634

Kdv Dahil Fiyatı : 1189,27 TL

Bu kadara da pes, artık diyecek hiçbirşey bulamıyorum, Nvidia'da bu fiyatlarda satmakta kesinlikle haklı olduğunu anladım.

• 5970 - max air oc 960/1180
    unigine v2
    karsilastirma icin koyuyorum

extreme tesellation 8aa 16af

normal tesellation 8aa 16af

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cestvrai -- 14 Nisan 2010; 22:10:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

ya ne kadar saçma yorumlar geliyor gülmemek elde deil ne yani dx11 oyun yok die dx11 almamıza engelmi yeni mimari yeni tasarım yeni şeyler 32XAA vs vs Cuda physx bilmediginiz şey hakkında yorum yapmayın
    Cuda ile 4gb filmi 20 dka a çeviriorum mesela bu normalde 1-2 saat alıyor.Eyenitify gibi gereksiz teklonojiler değil ev kullanıcısının işine yarayan teklonojiye bakarım

Stream ile Cuda'nın test edildiğini, Stream'in Cuda'dan daha hızlı olduğu sonucunu belirtmek gerek burada. Yani film çevirme olayını ATI tarafında daha hızlı yapabiliyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.