Şimdi Ara

PALIT GTX 570 SONIC?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 hafta önce aldığım vtx hd 6950 ekran kartımı satıp PALIT GTX 570 SONIC almak istiyorum sizin düşünceleriniz nedir bu kart için gtx 570 in perfonmansını sormuyorum sadece palite bu konuda güvenebilirmiyim daha önce palit hiç kullanmadım

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=6846
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ilk alırken 6950 almayıp 570 almanız yanlış olmazdı ama zarar edip üstüne para koyup satmak yanlış olur kanısındayım

6950'yi 400'e satsanız üstüne 335daha koyup 570 alabiliyorsunuz halbuki 325 değil 400 ekleseniz bitane daha 2.el 6950 alabiliyorsunuz 6950cf + biraz oc ile 6990 performansına gelirsiniz.

Palit'e güvenebilirsiniz bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 7 Temmuz 2011; 18:17:45 >
  • 6950'den 570'e geçmek. Vay be, bari 580 al, bence mantıksız.

Cevaba gelince: Bir kaç uyduruk şirket hariç çoğu zaten neredeyse aynı. Ki çift fanlı olduğu için soğutması da iyidir diye düşünüyorum. O konuda bir şüphen olmasın, ancak 2 hafta önce almışsın, neden satmak istiyorsun nedenini söyle belki yardımcı oluruz. Bir nedeni olmadan 6950'den 570'e geçmezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

ilk alırken 6950 almayıp 570 almanız yanlış olmazdı ama zarar edip üstüne para koyup satmak yanlış olur kanısındayım

6950'yi 400'e satsanız üstüne 335daha koyup 570 alabiliyorsunuz halbuki 325 değil 400 ekleseniz bitane daha 2.el 6950 alabiliyorsunuz 6950cf + biraz oc ile 6990 performansına gelirsiniz.

Palit'e güvenebilirsiniz bu arada.

Değerli yorumun için teşşekür ediyorum kardeşim
    Dediğinizde çok haklısınız işte biraz aceleye geldi ilk alırken askerden yeni gelmiştim 6950 alıp geçtim şimdi dediğniz gibi herhangi bir 6950 alırsam 2gb modellerinden (şu anda elimdeki kart 1gb) bir sorun yaratırmı bir tanesi 2gb bir tanesi 1gb olunca birde cf yaparsam sanırsam ekstra powersubbly masrafı çıkacak hali hazırda ocz gamextream 600 watt 80+a gold psu var

• quote:

Orijinalden alıntı: Sajuuk

6950'den 570'e geçmek. Vay be, bari 580 al, bence mantıksız.

Cevaba gelince: Bir kaç uyduruk şirket hariç çoğu zaten neredeyse aynı. Ki çift fanlı olduğu için soğutması da iyidir diye düşünüyorum. O konuda bir şüphen olmasın, ancak 2 hafta önce almışsın, neden satmak istiyorsun nedenini söyle belki yardımcı oluruz. Bir nedeni olmadan 6950'den 570'e geçmezdim.

Kardeşim 6950 belki vtx almamış olsam değiştirmezdim ama bir daha asla vtx almam karta zaten bios mode yapamıyorum en başta sıkıntı o oc perfonmansı yok kartın fazla ama soğutması gayet kuvetli
    birde ilk kartı aldığımda kart bozuk çıktı bana teknobiyotik yeni kart gönderdi biraz sıkıntılı bir süreç oldu burda arkadaşlarlada paylaşmıştım birden soğudum kartdan

• oc performansı neden yok ?

catalyts- overdrive'den yapabiliyor olman lazım..

mod olayını abartmaya gerek yok birşey kazandırmıyor paralel işlembirimleri artıyor biraz oda aynı saat hızında 1-2 fps fark ettirir..

2gb alsanız bişey olmaz ama 1gb almanızı tavsiye ederim daha ucuz

Bu arada vtx - palit gibi markalardan çok bişey beklememelisiniz asus-msı-gigabyte kadar olamazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 7 Temmuz 2011; 18:47:54 >
  • quote:

oc performansı neden yok ?

mod olayını abartmaya gerek yok birşey kazandırmıyor paralel işlembirimleri artıyor biraz oda aynı saat hızında 1-2 fps fark ettirir..

bir kaç kere 50-60 mhz lık hız artışları yaptım ama pc resetledi kendini psu yetmiyor olabilirmi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAPPHIRE HD 7870 XT GDDR5 2GB
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • VTX almanız baştan hata olmuş, ben bile hata yapıp Sapphire aldım, ancak özel versiyonu olduğu için soğutması da OC performansı da iyi. Ayrıca Ashes haklı, Palit bile sorun çıkarabilir.
  • quote:

oc performansı neden yok ?

Bu arada vtx - palit gibi markalardan çok bişey beklememelisiniz asus-msı-gigabyte kadar olamazlar.

hocam ccc den yapılıyor oc yaptıktan sonra power control settings diye bir yer var ordan galba artırma yapmam gerekiyor onunda tam olarak ne işe yaradığnı anlamadım :S
  • psu yetiyordur ya
    asus, gigabyte ve msi almanız daha iyi olur tabi kafanız rahat onlar, bunlar ile palit arasındaki fark ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fod

psu yetiyordur ya
    asus, gigabyte ve msi almanız daha iyi olur tabi kafanız rahat onlar, bunlar ile palit arasındaki fark ne kadar?

50-100 tl civarı değişiyor ustam
  • sorunsuz model +çift özel fanlı 24ay garantisi var rahat ol gtx 570 hızlı satılan tutulan kartdır al derim ben bir zotac asus kadar hızlı satılmaz ama gider gtx570. performansıda akar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.