Şimdi Ara

palit gts450 1gb 128 bit gdrr3 ekran kartını önerirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.palit.biz/palit/vgapro.php?id=1663

slm arkadaslar önce ekran kartım sapphire hd 4670 drr3 128 bit 1gb bozuldugu icin baslık taki ekran kartını almayı düşünüyorum öyle agam saham oyun oynamıyorum su oyunu caliştirsın ve buna benzer Call of Duty: Modern Warfare 2 yeter
    birde bu kart icin güc kaynagım yeterlimi yorumlarınızı bekliyorum
    palit kaliteli bir markamıdır ???

bütcem: 190tl
    işlemcim: intel core 2 duo e6420
    ram:4 gb ram
    anakart: gıgabyte p43t-es3g drr3
    güc kaynagı: corsair hx650w modüler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 13 Ocak 2012; 19:25:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: notebook-yk

slm arkadaslar önce ekran kartım sapphire hd 4670 drr3 128 bit 1gb bozuldugu icin baslık taki ekran kartını almayı düşünüyorum öyle agam saham oyun oynamıyorum
    birde bu kart icin güc kaynagım yeterlimi yorumlarınızı bekliyorum
    palit kaliteli bir markamıdır ???

bütcem: 190tl
    işlemcim: intel core 2 duo e6420
    ram:4 gb ram
    anakart: gıgabyte p43t-es3g drr3
    güc kaynagı: corsair hx650w modüler

Hd5750 öneriyorum veya o fiyata hd4850...o kart o fiyatı tam olarak haketmiyor
  • ne yönden haketmiyor hocam
  • quote:

ne yönden haketmiyor hocam

Ramlari ddr3 ve bu durum karta darboğaz yapıyor...bantgenişliğini yarı yarıya düşürüyor..aynı kartın ddr5 modeli var...neyse..siz bu kart için 4670 den ne kadar performans farkı bekliyorsunuz bilmiyorum ama 4670 den iyi bir karttır..herşeye rağmen 5750 öneriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 liraya 5770 almak mümkün vatandan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

quote:

Ramlari ddr3 ve bu durum karta darboğaz yapıyor...bantgenişliğini yarı yarıya düşürüyor..aynı kartın ddr5 modeli var...neyse..siz bu kart için 4670 den ne kadar performans farkı bekliyorsunuz bilmiyorum ama 4670 den iyi bir karttır..herşeye rağmen 5750 öneriyorum

palit gts 450 hd 4670 dahamı iyimi daha iyiyse sorun yok birde palit marka iyimidir kalite yönünden zaten benim sistem aga saham degil yukarıdaki oyunları oynatsın palit gs450 yeter pek bir sey beklemiyorum ilk kez nvidia chipsetli kart kullanacagım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 13 Ocak 2012; 21:48:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1GB 256 Bit DDR3 Ekran Kartı
    7 yıl önce açıldı
    Sapphire HD 4850 1gb 256 bit
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsaid_ak

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-eah5770cucore2di1gd5-hd5770-cucore-gddr5-1gb-128bit-ati-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=43748

verdiginiz linkte 242tl yazıyor hocam ayrıca diger yerlere göre vatan pahalı geldi biraz bana
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

quote:

palit gts 450 hd 4670 dahamı iyimi daha iyiyse sorun yok birde palit marka iyimidir kalite yönünden zaten benim sistem aga saham degil

Arkadaşım sen en iyisi bekle haftasonu vatanda indirim olunca 5770 alırsın, 200 lira oluyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsaid_ak

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-eah5770cucore2di1gd5-hd5770-cucore-gddr5-1gb-128bit-ati-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=43748

verdiginiz linkte 242tl yazıyor hocam ayrıca diger yerlere göre vatan pahalı geldi biraz bana

Evet Vatan daha pahalıdır fakat herhafta indirim yapar.
    O nedenle fiyatlar daha ucuz oluyor.

• bekliyecek vaktim yok yarın palit gts 450 drr3 alacagız sıfır 150 tl buldum birde sizlerin yorum larınızı alıyım dedim palit nasıl iyi markamı bu kart yeter sizler neden begenmediniz acaba

bu kart kötü bir kart mı işimi görmezmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 13 Ocak 2012; 21:57:56 >
  • peki nividia chipsetli corsair hx650w güc kaynagının yetecegi bir kart önerebilirmisiniz
  • Neden Nvidia ?
  • özel sebebi yok bu seferde nvidia chipsetli almayı düşünüyorum
  • Nvidia yok ki adam gibi en azından 550 ti almak lazım oda indirimle 230 a geliyor.
  • o zaman palit gts 450 aliyim benim anlamadigim neden önermiyorsunuz fiyat olarak 150 tl buldum drr3 olanini cabuk mu bozulur dar bogaz olur demis bir arkadas ddr3 le 4670 ddr3 tü ayrintili aciklarmisiniz sistemim yukarida yazili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

o zaman palit gts 450 aliyim benim anlamadigim neden önermiyorsunuz fiyat olarak 150 tl buldum drr3 olanini cabuk mu bozulur dar bogaz olur demis bir arkadas ddr3 le 4670 ddr3 tü ayrintili aciklarmisiniz sistemim yukarida yazili

Kardeşim...150 tl ye bulduysan alabilirsin...4670 den çok daha iyi performans sergiler..seni tatmin eder mutlaka..palit de fena değildir
  • GTS 450 DDR3 modeli 150 liraya alabilirsin,fakat 5770 den daha az performans gösterir,demeye çalıştığım o.
    tabi 5770 200 lira , sen 150 ye buldum diyorsun, o zaman sorun yok.
  • ha siz fiyat yönün den mi diyordunuz bende palit gts450 cabuk bozulur kötü kart zannettim piyasa fiyati 200tl bu kartin ben sifirini burda bir arkadas yine palit marka gts450 ddr3 modelini 1gb 150tl verecek o zaman bu karti aliyim birde corsair hx 650 watt modüler güc kaynagi yeterli olur mu
  • 650w bütün ekran kartlarına yeter
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.