Şimdi Ara

Palit gts250 yandı galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a. arkadaşlar bugün oyun oynarken görüntü birden kesildi. Bilgisayar hala çalışıyodu ama görüntü yoktu. Defalarca açıp kapattım bilgisayarı ama görüntü alamadım bi türlü. Daha sonra eski ekran kartımı taktım sorunsuz açıldı. Kartı alalı daha 1 ay anca olmuştur. Sizcede kart yanmış olabilir mi?Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Sistemde overclock varmıydı? Varsa pci express frekansı ne durumdaydı?
  • Hiç bi bileşende overclock yoktu.
  • Garantiye ver bir aylık karta yazık fırına falan atma sakın
  • Kartı Başka Pc'de Dene Sorun Karrta mı Anlayalım
  • Kartı başka bi sistemde deneme imkanım yok şimdilik ama şu an eski ekran kartım takılı hiç bir sorun yok başka nede olabilir ki sorun?
  • Peki bu 1 aylık süreçte sıcaklıklar ne durumdaydı? Hiç dikkat ettiniz mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • belki oyun oynarken aşırı ısınmadan dolayı bozulmuş olabilir garantiye göndermeni tavsiye ederim
  • Valla gta4 ü 55-60 derecede oynuyordum saatlerce. Boştada 45 derece divarındaydı.Yarın garantiye yollayacağım bakalım ne olacak.
  • saçma gelicek ekran kartının yanında verilen driver cd den derıverı yeniden kurun birde ekran kartı pc yi açtığınızda fan ı dönüyormu bir bakınnn
  • o kadar aşırı bi sıcaklıka yok ortada ama ilginç yani bu ısılarla kartın bozulması
  • Fan dönüyor. Kartın bozulması gerçektende ilginç.. İnşallah garantide bi sıkıntı çıkmaz... Armada Bilgisayar yardımcı olur umarım.
  • 3-5 gün içinde belli olacaktır yakınında bi net cafe yokmu kartını deneyicek servise götürmeden önce
  • Göndermeden bi denemek lazım haklısın bi şekilde halledeyim onu artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.