Şimdi Ara

Palit 8600 GT Sonic+ ısı değerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese slmlar.kartı 2 gün önce aldım,nova dan.kartın derecesi,ilk açtıgımda 62 yi gösteriyordu.Colin Mcrae DİRT ü yükledim ve oyun esnasında 1280x1024 medium da en fazla 84 oldu,sizce bu ısı değerleri normal mi? bilgi verirseniz sevinirim,iyi çalışmalar...

• bende Palit 8600 sonic var.60 dereceye dahi çıkmadığını biliyorum .Isı değerlerin pek normal gibi değil.
  • bendede palit 8600gt var bende ilk aldıgım da sıcaklık degerleri beklemede 47 yükte 63 dereceyi geçmiyordu hemde overclocklu oldugu halde fakat bana 700/1700 mhz hızları yetmedi ve bende pencil mod yaptım pencil mod ile hızlar 850/1950'ye kadar çıktı fakat sıcaklık 93 dereceye vurdu bende korktum ve 800/1800 olarak biraz takılacagım baktım birsey olmuyor hızları yükseltmeye devam
  • Bende sonic le v-mod da 900/1950 ye kadar çıktım ama sıcaklık çok artıyor 800/1900 de sabitledim suan tam yükte 73 derece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverdream -- 9 Ağustos 2007; 10:14:45 >
  • bnde msı 7900gt var kendi fanı ile bosta 60 yuk altında ise en fazla 124 ü gördüm sınır 125 bişey olmaz merak etme
  • aslında oda sıcaklığı bir hayli yüksek sayılır.36 derece sadece oda sıcaklığı neredeyse..bi de üzerine colin oynayınca,bi de 625/2000 olunca zaten O/C li geliyo geliyo sanıırm,pek bilmiyorum,korkuyorum aslında,sadece benim kart mı böle diye başka bi sebep olabilir mi acaba?
  • değerlerin normal görünmüyor bana göre.tabi bunun yanında odanın sıcaklıgıda çok önemli.ama bu değerlerde de bi sorun olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Palit 9800 GT
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ASUS P5 e de aslında çok güvenmek ne kadar dogru olabilir ?
    Elle bir dokun bakalım 83 derece yüksek çünkü
  • quote:

Orjinalden alıntı: silverdream

Bende sonic le v-mod da 900/1950 ye kadar çıktım ama sıcaklık çok artıyor 800/1900 de sabitledim suan tam yükte 73 derece

Bende 800/1900 kullanmaya karar verdim çünkü gösterilen sıcaklık zaten gpu'ya ait zaten ramler çok ısınırsa ekranda noktacıklar falan çıkar anlarız ısındıgını gpu ısınırsada ekran donup kalıyor onuda ordan anlarık zatenadamın biri forumda gpu:1010mhz ram:1950 mhz yapmıştı bendede ramler 1950'ye kadar rahat gitti airfact vermedi fakat 2000mhz yapınca sapıdı verdi gpu'da 850'ye kadar çıkardım banamısın demedi taminimce 950mhz kadar çıkar fakat iyi bir sogutucu şart yoksa sakata geliriz

• aslında ben power dan ve anakarttan şüpheleniyorum.sizce şüphelendiğim şeyler fazla ısınmasına sebep olabilir mi? ancak ne kadar oynarsam oynayım hiçbir takılma,hiç bir çizgi oluşmuyor.acaba sonic+ modeli hep mi böle ?
  • merak etmeyin arkadaş 100 dereceye kadar bişey olmaz
  • Bende voltmodlu Galaxy 8600GT var.(800/1800 de kullanıyorum)Boşta 55 derece yük altında ise en fazla 73 derece.Zalman Vf 700-Cu kullanıyorum.Yani voltmodsuz halde 82 görmen biraz fazla bence.Ama zararı olmaz.90 dereceyi geçerse Gpunun ömrü ciddi derecede azalabilir.
  • aynı kartı kullanıyorum bosta 50-53 arası oyun sırasında 62-68 arası sanırım kasa hava sirkülasyonun iyi diil
    yerin varsa bir fan daha tak bence temiz hava için
  • o karta göre ısı değerlerin fazla.kasa içindeki hava akımın iyi değil sanırım.
  • bi de ekran kartının altındaki tüm pcı slotları dolu,bir altında uydu kartı onun altında ses kartı var,yani ekran kartının soputucusu neredeyse uydu kartına değecek,ısıyı tam olarak atamayabilir sanıırm,ne yapacağımı düşünüyorum ama aklıma da bişey gelmiyo,ön tarafta 12 lik fan var arkada 8 lik artic cooling egzos fanı var,ne yapacağımı şaşırdım,derece yüksek olmamasına rağmen yine de 83 lere çıkması korkutuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.