Şimdi Ara

Palit 7800GT iyi midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Palit 7800GT nası bir karttır. forumun arama bölümü çalışmadığı için mecburen konu açmak zorunda kaldım. kart için 300$ üzeri bi para verilecek ve iyi birşey olmasını istiyoruz arkadaşımla. 7800GT oldugu için illaki iyi bir karttır ancak Palit olunca ve biraz da ucuz olunca kıllandık biraz. kullanan arkadaşlar yorumlarlarsa memnun olurum.

• biraz kötü alışkanlıkları var ama iidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: voyvodas

biraz kötü alışkanlıkları var ama iidir

arkadaşım bu yorumun biraz daha açar mısın. çok politik bi yanıt olmuş.
  • İyi kart ta aşağıdaki konuyu düşününce biraz beklemek mantıklı gibi.

http://forum.donanimhaber.com/m_6040379/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

İyi kart ta aşağıdaki konuyu düşününce biraz beklemek mantıklı gibi.

Alma O KAdar Para Verilmez Az Daha Bekle
  • Palit,urunlerini cok degisik pazarlama taktikleri ile gundeme getiriyor,bunu daha once 6600gt lerde 1.6ns remler kullanrak yapmsiti ki o zamanlar rakip firmlar 2.0ns lik remler kullaniyordu,fiyatlarini genelde rakip firmalara gore cok daha uygun tutan bir firma.İki acidan dusunebilirsiniz,sonucta garantisi olan sifir bir urun aliyorsunuz,kart nvdia nin referans tasarimini kullaniyor,diger taraftan markasina guvenilen firmalarin(asus,leadtek vs.) urunleri genellikle uzun omurlu.saglam olmalari ve overclock kapasiteleri ile isim yapmislardir,bunda da en buyuk pay kullanilan pcb ve komponentlerdedir ,ancak bu aradaki fiyat farkina deger mi,iste burada karar sizin,simdiden hangi markayi secerseniz secin hayirli olsun.
  • sadece espri yaptım bana bi kötülüğü dokunmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voyvodas -- 26 Şubat 2006; 3:31:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sparkle 8800gt bu sisteme olur mu?
    14 yıl önce açıldı
    fx5200 mü ati 9950 mi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • urunu getiren firmayi da arastir bence.bir sorun halinde tavri nasil oluyor?garantiye kapsamina aliyor mu yoksa bahane mi uyduruyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreamwalker

arkadaşlar Palit 7800GT nası bir karttır. forumun arama bölümü çalışmadığı için mecburen konu açmak zorunda kaldım. kart için 300$ üzeri bi para verilecek ve iyi birşey olmasını istiyoruz arkadaşımla. 7800GT oldugu için illaki iyi bir karttır ancak Palit olunca ve biraz da ucuz olunca kıllandık biraz. kullanan arkadaşlar yorumlarlarsa memnun olurum.

7800 gt nvidia firmasının ürettigi gpu dur.leadtek,asus,palit,sappire hepsi aynı..sadece değisen kücük özellikler olur.bence ii ama alınacak zaman deil,beklemen daha ii..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

İyi kart ta aşağıdaki konuyu düşününce biraz beklemek mantıklı gibi.

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.