Şimdi Ara

Palit 2600XT 256MB ile Emule Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu karti yeni aldim. Normal 2 boyutlu ve 3 boyutlu uygulamalarda hic sorun olmuyor. Oyunlarda da hakeza sorun yok. Ne zaman system traydaki emule ikonuna tiklayip emulayi acmak istesem kitlenip 3 kere ekran gidip gelmesinden sonra VPU hatasi aliyorum. Bu ekran karti ile emule arasinda ne gibi bir iliski olabilir? Sadece emuleyi acmak istedigimde oluyor. Diger kullanimlarda sorun yok.

• valla sasırdım kardes emule kullanan bırı oalrak ve yakında bu kartı alacak bırı olarak cozumlerı bende beklıyorum
  • ilginç ilkkez böyle birşey duyuyorum sanmam bir bğlantı olduğu ram işlemci desek tamam da ekran ne alakaysa seçeneklerden görüntüde işlemci ram koruması var orayı bir kurcala istersen başka bir şey gelmedi aklıma
  • sürücülerden bence hocam...

benim de msn açıkken vpu recover veriyordu hd2900xt sonra format attım kendi cdsini sonra üstüne hiç silmeden 7.9 kurdum şimdi bir sorun yok...
  • way be emulenin sorun verdiini ilk kes senden duyyorum... alla alla ne garip bi durum
  • Ben de bir anlam veremedim ama baska hicbir seyde sorun vermiyor. Ama bu ekran kartini geri vericem artik.
  • Ekran Kartıyla bir alakası olduğunu düşünmüyorum. emule Açılırken Ram ve İşlemciye Yüklenir o parçalarını bi kontrol etmelisin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.