Şimdi Ara

palio yan ayna nasıl sökülür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ınternette bulamadım,yan aynayı sokmem lazım,kapı kaplaması cıkarılcakmı yoksa ayar cubugu vede onun kapagımı cıkcak bılen anlayan varmı

bıde emın degılım ama sanayıde aynacılar oluyormu tamır edebılırlermı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 9 Nisan 2019; 19:59:6 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • değiştirmek 10 dakika sürmemişti. nasıldı çok hatırlamıyorum ama önce ayar kolunu tutan çevirmeli parça var o döndürünce çıkıyor. içteki kapak geçmeli yandan biraz zorlayınca çıkıyor. kapı sökmeye falan gerek yok.

Orijinalden alıntı: Gramatik

değiştirmek 10 dakika sürmemişti. nasıldı çok hatırlamıyorum ama önce ayar kolunu tutan çevirmeli parça var o döndürünce çıkıyor. içteki kapak geçmeli yandan biraz zorlayınca çıkıyor. kapı sökmeye falan gerek yok.
    aynayı ayar yapan dugmeyı sola cevırıp cıkarınca,onun ordakı plastık kapak sanırım,onu tornavıda ıle cekıncemı cıkıyor tırnaklımı kırmayayımda bılmıyorum,o kapak cıkınca sanırım vıda olur resımlerde oyle gorunuyor

amacım aynayı cıkarıp tamırcıye goturmek,aynama yol kenarında carpa carpa ıcınde bırseyı kırmıslar gerıye arkaya dogru gıdıyor,ayrıca yolda gıderken ayna tıtrıyor,oturdugu tırnaklarda sorun var belkı tamır ederler

https://store.donanimhaber.com/78/6f/f8/786ff8f56886050c8b5dc553f907f31f.jpgpalio yan ayna nasıl sökülür

• ok,sagol kolay oldu,konuya denk gelen olursa yazayım

sıyah koruklu plastıgı tut sola dogru cevır cıkıyor,aslında plastık koruk altında dıpte halka var vıda gıbı oda cıkıyor,sonra tornavıda ıle buyuk plastıgu ustten ve sag yandan kanıttırın cıkıyor o plastık yuvaya gırıp cıkan bırsey yanı tırnakları kırılmıyor
    sadece plastıgın alt kısmı kapıya gıren yerı cıkarmak az ugrastırdı,onun ıcın kapıya gıren kısma tornavıda sokup sıze dogru 1 cm kadar kapı dosemesını cekın,plastık cıkıyor cunku kapının ust kenarı plastıge gırıyor ızı var
  • benım aynada yolda gıderken cam kısımda tıtreme oluyor,bastırdım tırnaklarıylamı ılgılı dedım sanırım degısen sey yok,bıde ayna 45 derece acıya gelınce oradakı yuvasında tık dıye dururdu,gerıye zorlasan gıtmezdı,bırı carpınca gerıye gıtmıstı ve tutan tırnak varsa o kırılmıs olması lazımkı sımdı 45 derece acıda tık dıye durmuyor,180 derece one gerıye gıdıp duruyor
    tamırı olurmu
    Fiat Albea Palio Siena Dış Dikiz Aynası Nasıl Sökülür Takılır - Ben Tamir Ederim 5 Arkadaşlar merhaba videonun 2.10dakikasından itibaren videonun kalan kısmını yanlışlıkla silmişim bu yüzden cep telefonumdan ekledim kalan kısmı umarım mazur görürsünüz saygılar kanalımıza abone olarak videolarımızı beğenmeyi unutmayın lütfen.
    https://www.youtube.com/watch?v=btqHPX3KISI

şöyle bi video buldum işinize yarar belki

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.