Şimdi Ara

palio wekend 1.2 el 2001 model nasil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar baslikta belirtigim 2001 model palio wekend 1.2 el modeli bir modeli bi arac buldum aracin durumu su vaziyette ;
    2001 Palio Weekend 1.2 LPG li

SAĞ ÖN ÇAMURLUK , SAĞ VE SOL ÖN KAPI , BAGAJ KAPAĞI DEĞİŞENLERİ.

klimali arac 10000 tl fiyat istiyor nasil bu arac alinirmi durumuna gore birde bu palio wekendlerde en cok tutulan model hangisi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2001 model 1.4 el 8v hb kasa kullanıyorum. 1.6 16v den başka motor seçeneklerine bakmayın derim. Lakin otogazda 1.4 motor hb kasayı zor taşıyor. 1.2 Weekend alıp birde bagaji doldurursaniz araç sizi değil siz aracı taşımak zorunda kalırsınız.

Hertarafindan ses gelecektir buna alisin. Virajlarda önden cekisli bir araçla drift keyfi yaşamanız cok güzel bir özellik. Vites araları uzundur ancak otogazda kesiciye girmediği için redline a girmeyin. Mazallah motor falan patlar.

Ve sehir içinde 35 kuruş lpg yakıyor biraz sıkıştırırsanız. Tahmin sw kasada 1.2 motor daha çok yakar.

Klimayi haraket halinde calistirmayin yada kapatmayin. Arabayı kim tutuyor diye dönüp arkaya bakarsınız.

Kısacası kartal alın

• quote:

Orijinalden alıntı: alionurtsn

2001 model 1.4 el 8v hb kasa kullanıyorum. 1.6 16v den başka motor seçeneklerine bakmayın derim. Lakin otogazda 1.4 motor hb kasayı zor taşıyor. 1.2 Weekend alıp birde bagaji doldurursaniz araç sizi değil siz aracı taşımak zorunda kalırsınız.

Hertarafindan ses gelecektir buna alisin. Virajlarda önden cekisli bir araçla drift keyfi yaşamanız cok güzel bir özellik. Vites araları uzundur ancak otogazda kesiciye girmediği için redline a girmeyin. Mazallah motor falan patlar.

Ve sehir içinde 35 kuruş lpg yakıyor biraz sıkıştırırsanız. Tahmin sw kasada 1.2 motor daha çok yakar.

Klimayi haraket halinde calistirmayin yada kapatmayin. Arabayı kim tutuyor diye dönüp arkaya bakarsınız.

Kısacası kartal alın

peki dostum bana bu sekil genis bir arac ne onerirsin 10-12 tl civarinda

• Ben olsam astra ve vectra bakarım. Paliodan daha sorunsuz ve güçlü olduklarını düşünüyorum. Sw kasalarını bol bol görüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.