Şimdi Ara

palio 1.2 lpg ile 800 km tatil için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu yaz tatile çıkmayı düşünüyoruz ancak araba ile mi yoksa otobüsle mi gitsek karar veremedim. palio 1.2 lpg li ile gitsek sıkıntı olur mu acaba? şehir içi için ideal ancak şehirler arası nasıl olur bilemiyorum. otobüsle gitsek kafa rahat olur ancak zahmetli olur. yolculuk masrafı her iki tercihte de aynı gibi göürünüyor. hgs pulu vs. lazım olur mu? tecrübeli arkadaşlar yardım edebilir mi acaba?

• Otobüsle gideceğime hiç gitmem daha iyi. Ben yolu göremeyince acayip sıkılıyorum. 1.2 palio nunda sorun çıkaracağını sanmıyorum. Nihayetinde o da bi araba. Dinlenerek gidersiniz bişey olmaz. Fazla abartmamak lazım bence.
  • peki yola çıkarken neler almalıyız yanımıza? hızlı geçis sistemi pulu yok bende.
  • Güzergah neresi ? Kaç kişi gidilecek? Palio 1.2lpg çok tasarruflu olur. Otobüsle ayni paraya gelir hatta daha ucuza gelir.sizinki değişik bir soru olmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önceden palio kullanırdım,gitmediğim yer kalmadı onunla

• 800 km büyük ihtimal lazım olur.HGS'yi Ptt ya da bazı bankalardan alabilirsiniz.HGS olan bankalarda hesabınız ya da kredi kartınızın olduğu banka varsa

oradan alırsanız içinde para olmama gibi bir sıkıntısı da olmaz.

Paralı otobanları kullanacaksanız HGS şart.
  • Gayet gidilir.Bizde 2004 model klimalı benzinli versiyonu vardı sorunsuz 1000 km gitsen tık demezdi.Arabanın temizliğiyle ilgili bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apocalypto33 -- 5 Ağustos 2014; 11:47:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1. 3 Multijet için hangi mazot?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Otoban kullanmayacaksan hgs ye gerek yok..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim clio-1 , 98 model aracımla Istanbul- Bodrum gidip geldiysem, siz hayli hayli gidip gelirsiniz

• 2 kişi gidiyoruz. hgs li yoldan gitmek daha mantıklı.çünkü daha rahat olur. araba temiz.onda sıkıntı yok. peki navigasyonla gidiş nasıl olur?
  • 90 model renolar bile gidiyor o yolu
    2001 palio 1.2 ile 1900 km yaptım kütahya giresun hiçbir sorun yaşamadım aralık ayında
    lakin bu ayda tek sıkıntı klima yoksa çok kötü
    kayışlarınızda sağlamsa araçta hiç bir şey olmz allahın izniyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo-Cash

90 model renolar bile gidiyor o yolu
    2001 palio 1.2 ile 1900 km yaptım kütahya giresun hiçbir sorun yaşamadım aralık ayında
    lakin bu ayda tek sıkıntı klima yoksa çok kötü
    kayışlarınızda sağlamsa araçta hiç bir şey olmz allahın izniyle

klimalı kardeşim.sıkıntı olmaz o zaman.bi kayışa baktırayım ben.
  • bayram trafiğinde kontak kapattık yanımızda tarihi eser toros vardı adam istanbuldan orduya gidiyordu o gidiyosa palio ile çok rahat gidilir 100-120 km hız ile çok daha rahat
  • Bayirlarda ve sollamalarda sıkıntı verir onun disinda klimayida acarsan zorlana zorlana yolu gidersin.ben 2.0 Corona ile marmarise gittim geldim yeri geldi ben bile bayirlarda zorlandim.1.2 arabayla yasiyacagin handikaplar bellidir.sabirliysan olabilir.

• Gidilir neden gidilmesin. 1haftada 1500km yaptim o aracla en az 3 kisi. Gunu birlik bursaya gittim geldim manisadan 5 kisi araba dolu iken. 16-17 kurusa gittim geldim. Lpg 2.38 den almistim.
    Gideceksen de arabanin eksigine balmalisin. Lastik basinclari bilhassa yakit ekonomisi icin. Cok farkettiriyor.

• aheste aheste gidersin
    palio yumuşak amortisörlü gayet rahat bir araç
    iri yarı değilseniz rahat edersiniz.
  • arabayla gitmek mantıklı o zaman.teşekkürler arkadaşlar.
  • navigasyon sormussunuz güzel olur tabiki, yada gps olan bir akıllı telefonda işinizi görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNF0RGIVEN

navigasyon sormussunuz güzel olur tabiki, yada gps olan bir akıllı telefonda işinizi görür

teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.