Şimdi Ara

Palio 1.2 EL ya da daha az yakan araba hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
24.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.2 8V palioyu palio formundakiler bile tavsiye etmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAJAY

10bin ve altına temiz bir palio zor bulursunuz. 12 13bin civarına 2003 2004 Lpg 1.2 16v alırsanız memnun kalırsınız Lpg şehir içinde 8-8.5 lt yakar.Şehirinizdeki lpg fiyatına göre hesaplayın artık.
    1.2 gitmez diyenler içinde bir gün becerebilirsem video koyarım izlersiniz.

Ne yazık ki ikinci el fiyatları fırladı..bahsettiğiniz 2003 ve üstü model 1.2 16vler 15bin civarında..12-13bine varsa da kazalı oluyor..2 aydır ilanları takipteyim..
  • Palio 1.2 olacaksa kesinlikle 16 v. olmalı,2007 ağustos ta enişteye aldık,birlikte ostimdeki pazardan.2004 model 30 bin. km deydi.O dönemde acemiliği atmak için bakınıp almıştı,ileride yeniler,büyük birşey alırım düşüncesiyle.2 yıl öncede sıralı sist. lpg taktırdı.

2012 deyiz,eniştem arabayı atmaya kıyamıyor,bunun gibi az yakanını bulamam diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oznk40

Palio 1.2 olacaksa kesinlikle 16 v. olmalı,2007 ağustos ta enişteye aldık,birlikte ostimdeki pazardan.2004 model 30 bin. km deydi.O dönemde acemiliği atmak için bakınıp almıştı,ileride yeniler,büyük birşey alırım düşüncesiyle.2 yıl öncede sıralı sist. lpg taktırdı.

2012 deyiz,eniştem arabayı atmaya kıyamıyor,bunun gibi az yakanını bulamam diye.

Enişteniz ile aynı duyguları paylaşıyoruz İlk el 2004 Palio Go 1.2 16v 80Hp Brc lpg li 115binde aracıma o kadar bağlandımkı şu piyasa koşullarında şehir içinde ataklıgı pratık kullanımı yedek parca bakım malıyetının düşüklüğü, yıllık vergisi, yakıt tüketimi, 2004 kasa olmasına ragmen bır kaç ufak degısık ile jant spoyler gibi güncel kasa clio'dan bile bence yakısıklı olan bir araçtır kendisi.

Benzinde şehir içi 7.7.5lt Lpg 8.5 lt yakar (aracta acık hava filtresı ve seri kullanım sonucu az yaktıgı ıcın kasmıyorum)
    Simit depo 45lt ancak 40lt lpg alıyor 100km sabit hızda 580km yola yaptım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oznk40

Palio 1.2 olacaksa kesinlikle 16 v. olmalı,2007 ağustos ta enişteye aldık,birlikte ostimdeki pazardan.2004 model 30 bin. km deydi.O dönemde acemiliği atmak için bakınıp almıştı,ileride yeniler,büyük birşey alırım düşüncesiyle.2 yıl öncede sıralı sist. lpg taktırdı.

Enişteniz ile aynı duyguları paylaşıyoruz İlk el 2004 Palio Go 1.2 16v 80Hp Brc lpg li 115binde aracıma o kadar bağlandımkı şu piyasa koşullarında şehir içinde ataklıgı pratık kullanımı yedek parca bakım malıyetının düşüklüğü, yıllık vergisi, yakıt tüketimi, 2004 kasa olmasına ragmen bır kaç ufak degısık ile jant spoyler gibi güncel kasa clio'dan bile bence yakısıklı olan bir araçtır kendisi.

Benzinde şehir içi 7.7.5lt Lpg 8.5 lt yakar (aracta acık hava filtresı ve seri kullanım sonucu az yaktıgı ıcın kasmıyorum)
    Simit depo 45lt ancak 40lt lpg alıyor 100km sabit hızda 580km yola yaptım.

bunları duydukça palio alasım geliyor valla ama paliolarda da hepsi iyi değil heralde yakıt konusunda.benzinde bile sizin araça 35kuruş yakıyor ortalama bu da çok iyi bir değer.lpg de bu 20-25 lere iniyodur

• quote:

Orijinalden alıntı: korfezgunesi

quote:

10bin ve altına temiz bir palio zor bulursunuz. 12 13bin civarına 2003 2004 Lpg 1.2 16v alırsanız memnun kalırsınız Lpg şehir içinde 8-8.5 lt yakar.Şehirinizdeki lpg fiyatına göre hesaplayın artık.

Ne yazık ki ikinci el fiyatları fırladı..bahsettiğiniz 2003 ve üstü model 1.2 16vler 15bin civarında..12-13bine varsa da kazalı oluyor..2 aydır ilanları takipteyim..

hakkaten fiyatlar çok abartı.bütçem o kadar çıkmaya müsait değil.ucuza bulupta kötü bir araçta almak istemiyorum.panelvandan dönme araçalar var 8-9 a ama onlarda da arka koltuk kimide ruhsata işli kiminde değil.öyle durumlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

quote:

quote:

hakkaten fiyatlar çok abartı.bütçem o kadar çıkmaya müsait değil.ucuza bulupta kötü bir araçta almak istemiyorum.panelvandan dönme araçalar var 8-9 a ama onlarda da arka koltuk kimide ruhsata işli kiminde değil.öyle durumlar var.

valla ben clioya yöneldim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

o parayada düzgün clio göremedim ben daha şahsen.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

o parayada düzgün clio göremedim ben daha şahsen.

ben 13bine kadar çıkacağım işte.

• hayırlısı diyelim o zaman inş güzel birşeyler çıkar
  • 11-12 bin arası param var palio 1.6 16v yada 1.2 16v alayım diyorum arabayı genelde eşim kullancak işe gitmek için bu palioların triger kayış değişimi kaç binde bir yardım alabilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgesoul

11-12 bin arası param var palio 1.6 16v yada 1.2 16v alayım diyorum arabayı genelde eşim kullancak işe gitmek için bu palioların triger kayış değişimi kaç binde bir yardım alabilir miyim

1.2 16v 5yıl yada 120bin kmdir. Servis bakımı 20bindir.Ancak ben 10binde yağ yağ filtresini 20binde bujileri değiştiriyorum. yedek parça bakımı ucuzdur.Aklımda kalanlar 4lt 10-40selenia yağ 30tl yağ filtresi 5tl polen 5tl bujiler (zam geldimi bilmiyorum ) 8tl tanesi.balatalar orjinal 40tl diskler 70-100tl arası baskı balata orjinal 100-120tl triger kayışlar 120tl civarı.
  • Aveo 1.2 16 valf al arkadaşım. Palio alıp fiatın kahrnı çekeceğine Aveo al GM kalitesini doyasıya yaşa. inan corsadan farklı değil bu araç. yakıt tüketimine gelince ise. LPG şu an 2.40 depom 75-80 tl ye doluyor ve bir depo ile Şehiriçi henüz 420 km altına düşmedi. Bundan iyisi şamda kayısı ki bu işin performans boyutu da var. Aracım 2008 model 1.2 16v Aveo HB benim diyen 1.4 motor araca kafa tutar. yollarda az albea, clio, punto tokatlamadım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChevyChevy

Aveo 1.2 16 valf al arkadaşım. Palio alıp fiatın kahrnı çekeceğine Aveo al GM kalitesini doyasıya yaşa. inan corsadan farklı değil bu araç. yakıt tüketimine gelince ise. LPG şu an 2.40 depom 75-80 tl ye doluyor ve bir depo ile Şehiriçi henüz 420 km altına düşmedi. Bundan iyisi şamda kayısı ki bu işin performans boyutu da var. Aracım 2008 model 1.2 16v Aveo HB benim diyen 1.4 motor araca kafa tutar. yollarda az albea, clio, punto tokatlamadım:)

31 lt depoyla 420 km yapıyorsun helal, bizim araba 250 300 yapıyor şehir içi en fazla 300, şehir dışı 370 falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanal03

Arkadaşlar mümkünse hiç yakıt tüketmeyen bir araba arıyorum. Araştırdım Palio 1.2 EL bu anlamda en az yakan araç olduğunu düşündüm. Acaba daha uygun bir otomobil var mıdır? ya da bu araç hakkında yorumlarınız nedir. Tavsiyelere açığım. Bu arada az yaksın gerisi önemli değil sedan, hb, suv...v.s v.s

naptınız araç alabildinizmi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

Orijinalden alıntı: sanal03

Arkadaşlar mümkünse hiç yakıt tüketmeyen bir araba arıyorum. Araştırdım Palio 1.2 EL bu anlamda en az yakan araç olduğunu düşündüm. Acaba daha uygun bir otomobil var mıdır? ya da bu araç hakkında yorumlarınız nedir. Tavsiyelere açığım. Bu arada az yaksın gerisi önemli değil sedan, hb, suv...v.s v.s

naptınız araç alabildinizmi acaba?

Malesef araç işini ertelemek zorunda kaldım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.