Şimdi Ara

Paladin Nerflendimi Bufflandımı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: header

quote:

Orjinalden alıntı: Devoure

quote:

Orjinalden alıntı: Ving Tsun

Paladin DPS is like the female orgasm. Some claim it's a myth, many try to make it happen and have no idea how, and most movies of it are fake.

biter.Eski defterleri karıştırdım.

neden türkçe konuşmuyon? türkçe bilmiyosan türk forumlarında işin ne

konuşmuyon kelimesi Türkçe değil mi ?

özel isimler yazılırken baş harfi büyük yazılır '' Türkçe ''

konuşuyon diye bir kelime yoktur Türkçe'de..Konuşmuyorsun olması gerekir...

sen kendin önce bir ilkokul Türkçe dilbilgisi kitaplarını aç oku zaten atmamışındır daha onları....ondan sonra gel buraya başkalarının Türkçe bilgilerine laf at...

Türkçeye çevirsem ban yerim ondan.

• Direk olaya şöyle başlayabilirim.

TBC'den öncesinde Pala DMG imba idi PvP de fakat şimdi onu yapabilmemiz için bile PvP nin dışında PvE de yapmamız gerekiyor.

Nedir bunlar Heroic The Blood Furnice ( Yanlış yazmış olabilirim ) Oraya Git Libram çıkart Heroic badge leri topla Trinket al SSC den Neck i düşür tak vs vs.

E be kardeşim benim Arena puanım yetmiyor Merc 2H'e ne yapacağım Gittim Thunder yaptım arkasından Deep Yapmak zorundayım mutlaka 4 tane Primal nether kaldı. Şimdi kasamıyorumda artık bıkkınlık geldi yani heroic lerden. Ya sabır edip PvP ye item topluyacağım yada böyle healer kalacağım sıkıldım artık. Blizz TBC yi çıkardı Outland'dan çıkmaz olduk. Neden peki? İşimiz Outland'da Ha bi arada KZ ye gidiyoruz o kadar.

Bakalım şimdi Zul A'man da açılsın artık şöyle deriz. Azeroth'un yolları taştan Blizz çıkardı bizi baştan.

• Sonuç ? 2 lvl 70 paladin çöpe gitti ne kassam ki şimdi
    Gigabyte P35 DS3L LGA775 - İntel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz 1333Mhz - Sapphire HD4830 - Kingstone 2x 1 GB DDR2 800MHz - Samsung 500GB 16MB 7200Rpm Sata2 - OCZ Stealthxstream 600 600Watt

Sony KDL-32L4000
    World of Warcraft / Absürd - The Mealstrom
  • Ne olsun paladin...Düşünelim...

Holy paladin über healer olsun(ki zaten öyle)

Retri paladin über dps olsun,herkesi geçsin raidlerde ne rogue ne warlock kalsın!(ki açıkça öyle değil)

Prot paladin über tank olsun,warriorlar silip prot paladin kassınlar...

Sonuç 25 tane paladin bulup raide rahat gidebilsin bu arkadaşlar,yine de şikayet edecek birşey bulurlar ama.Herkes karakterini silip paladin açsın başka karaktere gerek kalmasın...

Orjinalden alıntı: fakenick762

Ne olsun paladin...Düşünelim...

Holy paladin über healer olsun(ki zaten öyle)

Retri paladin über dps olsun,herkesi geçsin raidlerde ne rogue ne warlock kalsın!(ki açıkça öyle değil)

Prot paladin über tank olsun,warriorlar silip prot paladin kassınlar...

Sonuç 25 tane paladin bulup raide rahat gidebilsin bu arkadaşlar,yine de şikayet edecek birşey bulurlar ama.Herkes karakterini silip paladin açsın başka karaktere gerek kalmasın...

Düşünelim Druid ne olsun

Balance olsun mf spam
    Resto olsun kral healer.
    Feral olsun kral tank.

düşün.Warlock ne olsun.

3 tuş oynuyo.

Düşün mage ne olsun.
    Çak counter spelli pala mı kaldı
    Priest nolsun Mass dispell.

Paladin Uber healer olmaması lazım.Priest Uber healer olacak Paladin Dps/tank olması lazım (bknz.Diger mmorpgler,Diablo,Warcraft3-ft)
    Ama Wotlk geliyo.Direk Dk ya rerolliycam.En azından bi dps görürüz Fallen pala olarak.

Healın imbalıgını kaldırsın eski talentlerimizi geri versin.Başka kurcalamasın.bunu istiyoruz.2131231 vursun.fearla 2-3 tuş oyna.1 shot kille demiyoz.

• Druidden baska 3 agacı da iyi olan sınıf ne var,ki resto druidler kesin nerflenmesi gereken ilk sınıf...madem dps istiyorsun rollamakta geç bile kalmışsın.
  • hybird olan 2 class ında(shamy,druid) 3 talentide yeterli açıdan iyi.çünkü hem pvp yapabiliyor hemde pve.druid ve shamanlar arenalarda dps olarak iş görüyor, raidlerde dps olarak da.fakat siz hangi paladini pvp de ii, hangi paladini pve de ii dps yaparken gördünüz tbc den sonra?paladini her yönden imba görmeyi bırakın lütfen (:
    http://forum.donanimhaber.com/m_9650211/mpage_21/key_//tm.htm#24276247
  • Bence tüm paladin sahipleri paladini dps olarak görmeyi bıraksa hep beraber daha mutlu olacaz. Paladin dps olmayacak. Ne bu patchle nede daha sonrakilerle. Çünkü bu kadar çok destek yeteneğinine sahip bir classa aynı zamanda dps yeteneği veremessiniz. Blizzardda bunu yapıyor o kadar.

Paladinler hem healda hemde tanklıkta gayet iyiler. Ve eğer birde dps yapabilirse, kedi modda heal atabilen druide benzerler. Dps yapabilen bir classın lay on hand, blessing of protection, bleesing of freedom, divine shield gibi yeteneklere sahip olması kabul edilemez. Bu sebeple paladin sahipleri ya dps yapamayacaklarını kabul etmeli yada başka chara geçmelidir. Bu magelerin biz niye heal atamıyoruz demesi gibi bişeydir.
  • Çok saçma.
  • yaw hayatlarında Paladin'le oynamamı$ ki$iler Paladin hakkında atıp tutmasa nasıl olacak?

neymi$ dps yapabilen class'ın lay of hands,ds ıvır zıvır'ı varsa dps yapmasaymı$...Paladin'in dps spec'i retri'dir çok nadir'de spell damage holy...retri Paladin'in dayanıklılığı ile verdiği dps kar$ıla$tırılamaz bile...kar$ında senin 8 tane silence özelliği olan class var.retri paladin holy lightla tut tut en fazla 3-4k heal çekebilir oda critlerse...2.5 snyede en boktan itemlı frost mage 5kdan a$ağı damage vermez diğer class'ları saymıyorum bile...ki diğer class'lardan harcore anda silence yemi$ bir retri paladin çoktan ölü bir paladin'dir...

gel gelelim elemental/resto hybrid shamana...bu class hem ta$ gibi dayanıklı hem de öküz gibi dps'si var... ozmn resto/elemental shaman'ıda neflesinler...bu class'ın dayanıklılığı retri paladin'den daha fazla...ds olmadan retri paladin'in hiçbir özelliği yok AV'dan ba$ka...affliction/demon lock'a bak.dotlar zaten yiyip bitiyor drain life,hs sen de kıç kadar dps varken healing özellikleri senden daha iyi olan bir class'ı nasıl kesecen.ds ds diyip duruyonuz yaw...

paladin'e dps'de haksızlık yapılıyor bu oyunda.bunu herkes kabul edecek pa$a gibi hemde...he paladin dps yapıyor mu ta$ gibide yapıyor...eline bir stormherald ver ortalığın ağzına bile zıçıyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: Dragon_Rider
    yaw hayatlarında Paladin'le oynamamı$ ki$iler Paladin hakkında atıp tutmasa nasıl olacak?

2. charım paladindir mantıklı bir yazıya bok atmak için komik duruma düşmeyelim lütfen.

quote:

paladin'e dps'de haksızlık yapılıyor bu oyunda.bunu herkes kabul edecek pa$a gibi hemde...he paladin dps yapıyor mu ta$ gibide yapıyor...eline bir stormherald ver ortalığın ağzına bile zıçıyor...

Bu lafın cevabıda aşağıdaki alıntada verilmişti zaten.
    quote:

Paladin DPS is like the female orgasm. Some claim it's a myth, many try to make it happen and have no idea how, and most movies of it are fake.

2.5 senedir bu tarz yazılar okuyoruz, ne değişti?? hiçbir şey. Tek olan şu 2.5 yıldır oynayan paladinler ya başka chara geçti ya dps hayalini bıraktı yada warhammerı bekliyor orda bir adı paladin olmayan paladin açıp oynama hayali kurarak bekliyorlar. Paticik forumlarının meşhur paladini SAM bunun gayet iyi bir örneğidir, oyunu test döneminden beri paladin olarak oynamaktadır zamanında rank 14 bile olmuştur, ama o bile artık paladinin dps olamayacğını kabul etmiş blizzard karşısında pes etmiştir. Sende pes edersin Dragon_Rider merak etme, ergeç sende edersin. Çünkü paladin ne bu patchle ne de başka bir patchle dps OLMAYACAK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saphrenia -- 4 Kasım 2007; 13:33:30 >

• ben Paladin ille dps olsun demiyorum ki...sadece hakkı olan dps verilsin...dediğim gibi reti paladin'den daha dayanıklı resto elemental shaman 3k damage'ler görebiliyor...paladin nie adam gibi damage görebilmek için eline stormherald almak zorunda kalsın veya min 2.5k attack power'ı olsun...stormherald gibi bir silahın yapılması için adam gibi pve $art...pve'de ssc yaparken kaç guild retri paladin alıyor...holy olup retri itemları toplamak ne kadar mantıklı...

bana sorarsan ben paladin'i WoW'da 10 ay önce bıraktım arada takılıyorum zaten...10 aydır mage'le oynuyorum arada da gerek ptr'da gerek private serverlarda her class'ı fazlasıyla denedim.paladin'e ve paladin oyuncularına haksızlık yapılıyor.senin en önemli özelliğin avenging wrath saniyesinde purge'leniyor dispel edilebiliyor sslenebiliyor.su oyunda paladin oyuncularının çektiği kadar kimse çekmiyor...

su oyunda paladin oyuncularının çektiği kadar kimse çekmiyor...

Şu oyunda hala inatla dps yapacağı günü bekliyen paladinlerin çektiğini başka kimse çekmiyor, yoksa dps olamayacağını kabullenmiş paladinler çok mutlu olarak süper healer yada gene süper tank bir charı oynuyorlar.(her nekadar tank konusunda hala büyük önyargılar olsada, yanında bir paladin tankla instance yapan herkezin çenesi gayet güzel kapanıyor 2 saniyede)

Blizzard asla paladine dps yeteneği vermiyecek. Stormherald falan hikaye, aynı kalitede itemler alan herhangi bir dps elinde stormherald olan retri paladini dps konusunda gene ezer gene ezer. Blizzard bu konuda kararlı boşona hayal kurmamak gerek. Dps isteyen paladinler char değişsin (ki sende pes edip yapmışsın zaten) dps istemeyenlerde imba paladinleri ile mutlu mesut oynayabilirler. Full yeşil itemlerle karazana çağrılırlar. guildleri ile kazaranı yeni farma almışken o itemlerle başka guildler TK-SSC de son boss kesmeye çağırılar. Guildi ile SSC ilk boss denerken aşka guildlerle BT ye girip Boss dener. Dps hayali kurmayan her paladin imbadır.

• quote:

ben Paladin ille dps olsun demiyorum ki...sadece hakkı olan dps verilsin...dediğim gibi reti paladin'den daha dayanıklı resto elemental shaman 3k damage'ler görebiliyor...paladin nie adam gibi damage görebilmek için eline stormherald almak zorunda kalsın veya min 2.5k attack power'ı olsun...stormherald gibi bir silahın yapılması için adam gibi pve $art...pve'de ssc yaparken kaç guild retri paladin alıyor...holy olup retri itemları toplamak ne kadar mantıklı...

bana sorarsan ben paladin'i WoW'da 10 ay önce bıraktım arada takılıyorum zaten...10 aydır mage'le oynuyorum arada da gerek ptr'da gerek private serverlarda her class'ı fazlasıyla denedim.paladin'e ve paladin oyuncularına haksızlık yapılıyor.senin en önemli özelliğin avenging wrath saniyesinde purge'leniyor dispel edilebiliyor sslenebiliyor.su oyunda paladin oyuncularının çektiği kadar kimse çekmiyor...

Warrior neden stormherald yada tier2 arena seviyesinde silah alıyosa o yüzden...

Warriorunda paladan pek farkı yok bi msmiz vardı onuda gittiler huntere verdiler zaten.

• Warriorunda Paladininden farkı yoktur.Retri paladının 2.5 saniyede attıgı heal 2000.Manası 5000. Netcek bu adam.

Warlocka rolladık kolay geldi.
    Huntere rolladık.Bot gibi (yanlis anlasşılmasın) paso ok
    Mage ye rolladık Tarzım degil milleti dondurup kaçmak.
    Shaman-Druid-Priest Sevmiyom.

Sevdigim classlar bitti.Death Knight Gelsin O dps olacakmış.Hem Fallen Paladin. Ona rollarız
  • Şuana kadar gördüğüm en iyi 5 tanktan 2 si prot paladin, paladinden çok iyi tank olur, zaten healer olarak ne kadar imba olduklarını sölemeye gerek yok, e fazla damage yapamıyorum diye ağlayanlar da ayrı bir komedi. Ya çok güzel bi classınız var hala nesinden şikayet edersiniz anlamış değilim.

Warriorunda Paladininden farkı yoktur.Retri paladının 2.5 saniyede attıgı heal 2000.Manası 5000. Netcek bu adam.

Warlocka rolladık kolay geldi.
    Huntere rolladık.Bot gibi (yanlis anlasşılmasın) paso ok
    Mage ye rolladık Tarzım degil milleti dondurup kaçmak.
    Shaman-Druid-Priest Sevmiyom.

Sevdigim classlar bitti.Death Knight Gelsin O dps olacakmış.Hem Fallen Paladin. Ona rollarız

Retri paladininin imbalığı attığı healda değil. Freedom gibi, protection gibi bufflara sahip olmasından geliyor. Warriorla yan yana duran bir retro paladin ikilisi CC ye karşı kısa sürede olsa immune oluyor. Ve o sürede sadece warriorun verebildiği hasar bile karşı takımı inanılmaz zorlarken, üstüne birde paladin dps yapabilse karşı takıp direk 1 kişi eksik kalır ve böyle bir ikili her takıma karşı yenilmez olur. Bu oyunda 1v1 dengesi olmasada 5v5 dengesi gayet oturmuş durumdadır.

Bu dengeyi kimse bozmayı göze almaz. üstünede dps yapabilen retro paladinler raidlerdeki arms warrior slotundan yer. Kimse o kadar buffı olan +1 class varken, raide hiçbir buffı olmayan dps warrior almaz. Yani sonuç olarak paladine dps yeteneği vermek bu oyunun hem raid hem arena dengelerini alt üst eder. Bu sebeple paladine hep küçük buffımsı şeyler veriyolar o kadar. Ve WoLK çıkına kadarda böyle devam edecek bu süreç. WoLk çıkınca zaten warrior oynamak istemeyen 2h dps meraklıları Deadknight açaçak bu tartışmada son bulacak. Hem blizzard rahatlıyacak hem biz.

• Healer olarak raid heal da en kötü tek target de en iyi genel olarakda priestların arkasında en iyi 2. healerdır bana göre.

Tank olarak hala 25 men bosslarını tanklayabileceğini pek düşünmüyorum.Eşit itemlı warriorı değişmem paladine.Ancak paladin tankın işinide başka kimse yapamaz.O da aoe tanklık.Bu yüzden paladinle dungeon yapanların ağzı açık kalıyor.Geçende SL ye arkadaşa yardım etmek için girdim 2 tane mavi itemlı lock vardı cc kullanmadan 2. bossun odasında bile full SOC attı adamlar.Wipesız bitirdik.Yeni 70 olmuş guildsiz dungeon yaparken bi çok adam ben böyle bi tankla oynamadım gel bizim guilde alalım dedi.Adamlara anlattım bizim tanklık olayı böyle az vuran çok moblarda işe yarar bosslar geçirir crushing blowları çabuk yatarız biz palalar die.

DPS ye bakarsak BC ile yeni gelen resilliance paladine en büyük nerf oldu.Vengeance açılmaz oldu nerdeyse.%15 dmg artışı az buz değil.Yukarda yazılanların aksine raidde dps yapmak artık daha kolay olacak.%30 threat düşürme ve 6 sec CS.Elinde merc. great sword 4 parça t5 li retri. paladinimizle geçende bi botanica yaptık normal.Bi command cirityle mobın yarı hp yi alıyo nerdeyse.Şu anda adam zaman ilk 5 e giriyor patchden sonra ilk 3 de olur.

Bi de şu lay on handsi unutun.1 saat cd si var.Arenadada atılmıyo zaten.Ben bi adamla kapışırken lay on hands atıyorsam o ya gnome dur yada mobdayken yarı hp fln dalken dalmış kızdırmıştır.Balon balon diyi duruyorsunuz.Bi retri pala kapışıyor seallar judgmentlar şu bu, bide açtı balonu kendini fulledi critsiz 4k ya yakın mana harcar.Critlesin hadi 2.5-3k harcasın.Sende bakma adamın suratına bas bandaj.Paladinin manası yerlerde olcak zaten heallardan sonra.Avenging wrath geldi forbereance koyuyor.Arenada açsan onu balon açamayacaksın.Wrath ı açtın hop purge.Balonu açsan onun yerine mass dispell. Ha bide mana burn var.Shaman earthshocklar, druid cyclone atar travel formda açar.Bizede angut gibi adamın suratına bakmak kalır.Sekiz oluruz LOS dan çıkalım die.Yanındaki dps yatar bu seferde.

Sonuç olarak diyeceğim millet paladin kesemedekçe, onun spelleride karşı sınıflar için sinir bozucu olduğu için o kadar ağlayıp durduki blizz. de size bundan sora pvp yok dedi.Kaldırın hunterdan deadzoneu , bırakın lock 5 secde 2.5k hp drainlesin, shaman 30 yarddan boltları kafana yağdırırken donüp 5k healı yanındaki adama koysun.Peki ya druid? İnvulnerable......

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.