paladinin dps sini anlatan süper bi söz vardı xibus yazmuştı sanırım hatırlayan var mı?
bi de bi video izledim bi druid cat form da bi rog la düel yapıyor sürekli bi ability ye basıyor ve görünmez olan rog u çalının dibinde buluyor. tabi kendide görünmez ama rog a bi anda vuruyor. yani demek istediğim bi rog un orda olduğunu bilsem ona vurabilirmiyim. druid de cat form da tam olarak bunu yaptı...
not: paladin hakkında arama yı kullandım ama tonla konu var aynı adla açılmış. bulamadım yani
is like female orgasm ... anlayan anladı :)
ya tmm onu biliyorum da devamı da güzeldi bi yazsan veya öncekinin linkini versen...
fierie fire attıysa invis olamaz , ama görünmez adama nasıl vurdu bilemicem , belki detect olmuştur ...
paladinin dps cok berbat abi harbiden bana kalsa paladin e balonu talnt ile veririm balon olmayan talnt ta dps yapar ama adam gibi yapar oyunda dps talntları arasında en dandigi palaninki blizz de haklı balon varken dps koyamıo palaya dedigim tek care bana kalırsa zaten sordum bi kac palaya keske öle olsa diolar.
Paladin pvp de yeteri kadar dps yapıyor ama bunun büyük bir bölümü pasif olduğundan bu dmg dengesiz bu yüzden billz paladin üzerinde oynarken bu kadar hassas ve bu kadar korkak davranıyor. Çünkü çok küçük bir hesap yanlışı paladini çok fazla overpower yapabilir. Balon hiç bir zaman imba olmadı. Balonun içinde vuruş hızı yüzde 50 yavaşladığından balonu herzaman üzerimizdeki debuffları temizlemek rahat olarak bir heal atmak veya rakip ile arasındaki mesafeyi kapatmak için kullandık. Zati TBC ile balona denk ve bence cok daha imba bi çok özellik geldi. Balon açmak büyük penaltı demek.
Paladinin combat abilitylerinin hepsi şuanda purge leniyor veya DS edilebiliyor buna rahmen hala nerf yiyoruz. Asıl adice olanı sen ability kullandı diye bir sınıfa combatı bitirici bir penaltı verirken(1 dakka bi combat için çok uzun bir süredir) bu abilitynin çok basit bir şekilde elimden alınmasıdır.
Örnek TBC ile paladine talentler ile herhangi bir dmg artışı gelmedi bunun yerine billz her paladine ortak bir ability olan AW verdi ama bunada penaltıyı koydu. Ama bakıyoruz ben bu kadar kasarken karşıdaki kişi tek purge ile bu kadar büyük bir penaltı ile açtığım özelliği kaldırması beni deli ediyor hele hele mage in gelip bunu kendi üzerine alması.
Paladine lazım olan daha fazla manuel dmg. Bence Seal of command kaldırılmalı onun yerine Zeal ler gelmeli.
anlamadıgım olay topu topu 5 6 seal var 4 tanesi pvp de bi halta yaramıyor... adam gibi pvp ye özel seal koysanıza be kardeşim ... napayım ben seal of wisdom yada seal of light ı pvp de , hele hele elimde 2h bi mace varsa yada seal of justice ? anca onu acıp adamı yavaşlatmak icin judgeliyorlar ... işe yarayan 3 tane var birisi command birisi seal of crusader , bide blood ve vengeance(horde ve ally icin ayrı ayrı) geldi ama bi kac tane daha eklenmeli hep ezber şeyler yapılıyor atıyorum 3 te seal of command 2 de crusader strike 4 te hammer of justice var ... 4 e bas stunla 3 ü ac 2 yi vur , sonra 10 sn crusader strike beklerken adam kovala o arada tonla büyü gelsin üstüne balon ac ... yaptıkları başka bişi yok yani , bide repatance var crusader beklerken cektikleri eziyeti azaltıyo ^^ bunları yaparken justice ı trinketle kaldırırsa adam yapacak bişeyi kalmıyor paladinin , adamın peşinde koşma dışında ... oda ttnet sagolsun nereye gittigini anlayamıoz adamın