Şimdi Ara

Paladin Deckleriniz/Stratejileriniz (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
2
Favori
10.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://tempostorm.com/hearthstone/decks/midrange-pally-flamingobums

Benim kullandığımın tek farkı 1 Zombi Chow yerine Argus aldım. Daha iyi sonuç verdi. Not:Uldaman'dan sonra biraz değişebilir bu deck.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKochaKK -- 21 Kasım 2015; 0:42:46 >
  • Elimde fazla Paladin kartı yok, böyle bir şey yaptım. Hızlı başlayıp Murloc Knight ile masayı dolduruyorum, rakip removal kullanınca da büyük kartları oynuyorum. Sizce eksikler neler ve Emperor ile Justicar arasından hangisi daha çok iş yapar?
     Paladin Deckleriniz/Stratejileriniz
  • -Emperor çok fazla iş yapmaz o destede... Freeze mage oynamıyorsun.. Gerçi Justicar koysan desteye Quartermaster da eklemen gerekir..

-Savunmanı yetersiz buldum. En azından bir adet equality bulundurmalısın destende. Consecrationa da sinerji olur hem.. Defender of Argus gibi minyon bufflayıcı kartlar kullanabilirsin. Recruitlerini Quartermaster'ın yanında Argusla da bufflayabilirsin. Hem taunt ile savunmana katkı yapmış olursun. Quartermaster kullanacaksan Muster for Battle da ekle destene.. Big game hunter yerine Aldor daha hızlı bir tercih olur.
    1 BGH 1 aldor da yapabilirsin... Aldor yapacaksan 2 tane olsun..

-Her destede bulunması gereken card draw zımbırtılarından yok. Elin boşaldığı zaman çok sıkıntı çekersin. Craftlayabiliyorsan Lay on Hands, olmazsa Cult Master işini görür... Bunların yerine Neferian'ı destenden çıkarırsın.. Lay on Hands koyarsan healbotlardan birini de çıkar destenden..

-Leper gnomeları zombie chowlarla değiştir. Aggro'ya benzer hali yok destenin... board kontrolde daha iyi iş görür.. Argent squire da olabilir..

-Shielded minibotlar nerede? Paladinin olmazsa olmazı kartıdır kendisi...Muster for battle da öyle. Knife Juggler ile iyi sinerji olur birbirlerine..

Bunları bir uygula, sonra desteni yeniden gözden geçirelim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 28 Kasım 2015; 23:53:40 >

• Arkadaşlar böyle bir deck kurdum ama winratei secret destem kadar olmadı. Secretla 8e çıkmıştım, bunla 7ye çıktım sonra 8e düştüm falan filan derken bütün gün oynamama rağmen 8de kaldım.

Reno yerine emperor vardı ama fazla işlevsel değildi, bu da değil gerçi de karşısı control warriorsa ve uzun sürüyorsa atıyorum, yerine tavsiyelerinizi bekliyorum.

Peki arkadaşlar sizce bu deckin eksikleri neler, neden başarılı olamıyor henüz daha rank 7deyken?

[simage]
    [/simage]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

https://tempostorm.com/hearthstone/decks/midrange-pally-flamingobums

Benim kullandığımın tek farkı 1 Zombi Chow yerine Argus aldım. Daha iyi sonuç verdi. Not:Uldaman'dan sonra biraz değişebilir bu deck.

dostum merhabalar, keeper of uldaman'dan sonra nasıl bir midrange paladin kullanıyorsun acaba? paylaşır mısın bizimle :)

• Urbanears U kullanıcısına yanıt
    Şuan oynadığım deste bu. İkinci Keeper of Uldaman'ı almak istersen Bgh'i çıkarabilirsin. Removal olarakta kullanılabilir çünkü. Tek Uldaman almamım sebebi ise mana curve. 4mana'da yeterince kart var. Diğer türlü Shredder'lardan birini kesmek zorundaydım ki yeterince güçlü kart.
    Aslında Bgh'e gerek yok destede. 2 aldor bir keeper büyük tehditler için yeterli. Tek sebep mana curve.

edit: imgur açamayanlar için;http://i.hizliresim.com/5m755l.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKochaKK -- 29 Kasım 2015; 22:36:00 >

• Destende çok fazla eksik yok. Gözüme çarpanlar, 2 aldor 2 uldaman varken BGH'ye ihtiyacın yok bence.. Çok yavaş bir karttır. Bir de destende sürüyle çifter kart varken Reno'dan verim alabileceğini sanmıyorum.. Late game için bekletsen elinde boş boş bekler.. Onun yerine daha efektif kullanabileceğin bir kart alabilirsin destene. Zaten Healbot ile Lay on Hands işini görür. Leglerin ne alemde? Bu ikisini çıkarıp Justicar ile Sylvannas koyabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Destende çok fazla eksik yok. Gözüme çarpanlar, 2 aldor 2 uldaman varken BGH'ye ihtiyacın yok bence.. Çok yavaş bir karttır. Bir de destende sürüyle çifter kart varken Reno'dan verim alabileceğini sanmıyorum.. Late game için bekletsen elinde boş boş bekler.. Onun yerine daha efektif kullanabileceğin bir kart alabilirsin destene. Zaten Healbot ile Lay on Hands işini görür. Leglerin ne alemde? Bu ikisini çıkarıp Justicar ile Sylvannas koyabilirsin..

dostum haklısın reno baştan hata zaten, justicar ve slyvanas eksik maalesef 400 dustım var biriktiriyorum.

• Geçen sezonu secret ile Tirion olmadan Rank 1 bitirdim. Artık Tirion craflama zamanı geldi sanırım. Bu ay eklenecek yeni kartlar Secret Palayı etkilemez değil mi? Boşuna craftlamış olmayayım da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Geçen sezonu secret ile Tirion olmadan Rank 1 bitirdim. Artık Tirion craflama zamanı geldi sanırım. Bu ay eklenecek yeni kartlar Secret Palayı etkilemez değil mi? Boşuna craftlamış olmayayım da...

Hocam tirionsuz deckinizi paylasir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: dcorleone

quote:

Geçen sezonu secret ile Tirion olmadan Rank 1 bitirdim. Artık Tirion craflama zamanı geldi sanırım. Bu ay eklenecek yeni kartlar Secret Palayı etkilemez değil mi? Boşuna craftlamış olmayayım da...

Evde olmadığım için tam olarak desteyi gönderemiyorum. Aslında klasik secret a benziyor destem ama sadece Dr.Boom vardı leg olarak. Diğer desteler genelde Tirion ve Loathab kullanıyor, ben aggro oynayıp bu ikisi yerine 2 adet Argent Squire kullanıyordum.
  • quote:

quote:

quote:

Evde olmadığım için tam olarak desteyi gönderemiyorum. Aslında klasik secret a benziyor destem ama sadece Dr.Boom vardı leg olarak. Diğer desteler genelde Tirion ve Loathab kullanıyor, ben aggro oynayıp bu ikisi yerine 2 adet Argent Squire kullanıyordum.

öncelikle tebrik ederim ikincil olarak tirionu craftla secretlar bence 1 2 ay daha metadan çıkmaz ama çıkarsa da tirionu koyabileceğin bir paladin deckin olur mutlaka boşa craftlamış olmazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Urbanears

quote:

quote:

quote:

öncelikle tebrik ederim ikincil olarak tirionu craftla secretlar bence 1 2 ay daha metadan çıkmaz ama çıkarsa da tirionu koyabileceğin bir paladin deckin olur mutlaka boşa craftlamış olmazsın.

Teşekkürler. Benim deste hızlı oynayıp oyunu erken bitirme üzerine kurulu. Çoğu zamanda işe yarıyor ama oyun uzamaya başlarsa yapabileceğim hiç birşey kalmıyordu. Tirion belki bu noktada yardımcı olabilir. Craftlamaya karar verdim deneyeceğim bakalım.

• Arkadaslar secret paladini aggro mu oynuyorsunuz(abusive sergent, argent squire, divine favor vs) yoksa midrange veriyonunu mu(loatheb, dr boom, tirion belcher vs) ? Ben midrange deniyorum ama pek verim alamiyorum da.

Bir de koydugunuz secret sayilarini da paylasir misiniz mesela tek repentance ve cift redemption oynuyorum sizce mantikli mi ?

• quote:

Arkadaslar secret paladini aggro mu oynuyorsunuz(abusive sergent, argent squire, divine favor vs) yoksa midrange veriyonunu mu(loatheb, dr boom, tirion belcher vs) ? Ben midrange deniyorum ama pek verim alamiyorum da.

Bir de koydugunuz secret sayilarini da paylasir misiniz mesela tek repentance ve cift redemption oynuyorum sizce mantikli mi ?

7e çıkan deckimi paylaşayım senle. Öncelikle aggro decktir bu aynı zamanda anti aggro decktir yani face hunter aggro shaman druidi falan havada karada yer.

2x avenge
    2x noble sacrifice
    2x redemption
    1x competitive spirit
    1x sacred trial (repentancedan daha iyi, loe'nin ilk wingiyle geliyor, dr. boom vs. kesiyor yoksa repentance al 1 tane)
    1x argent squire
    2x secretkeeper
    2x knife juggler
    1x mad scientist
    2x shielded minibot
    2x divine favor
    2x muster for battle
    1x truesilver
    1x ironbeak owl
    2x consecration
    1x blessing of kings
    1x quartermaster
    2x mysterious challenger
    1x dr boom
    1x tirion

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urbanears -- 5 Aralık 2015; 1:03:02 >

• Urbanears U kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ediyorum deste icin.

• Arkadaşlar murloc paladin iş yapar mı bu metada sizce? fantazi olsun diye dizicem sanırım.

• quote:

Arkadaşlar murloc paladin iş yapar mı bu metada sizce? fantazi olsun diye dizicem sanırım.

Murloc deckleri yükselişe geçer en son wing ile. Leg ve 2 epic murlıc varsa yap gitsin bir şey kaybetmezsin. 4. turda lethal olabiliyorsun

• quote:

Arkadaşlar murloc paladin iş yapar mı bu metada sizce? fantazi olsun diye dizicem sanırım.

Dün kolento murloc pala ile gayet iyi oynuyordu iş yapar
  • Midrange Paladin ile oynuyorum 11 oldum geri düştüm. Sizce destede ne sıkıntı olabilir? Oyunumla alakalı bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, çünkü oynanabilecek her türlü kombinasyonu oynamışımdır

(Çok oynadım bu arada ilerleyemiyorum sıkıntı bu. Hızlı decklere karşı bir şey yapamıyorum Face Hunter vesaire... Priest ve Control Warrior gelirse zaten direk kaybediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 10 Aralık 2015; 23:58:35 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.