Şimdi Ara

PAL Tüplü TV de full hd film izleyebilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hd film oynatan bir oynatıcı alsam ve tüplü pal tv ye bağlasam 1080p film izleyebilirmiyim?

• teledunya hd ye abıneyim..1080i destesği olan kanalları eurosport fln seyrediliyor..tv beko 70 ekrandı..ama daha sonra lcd tv aldım.inanılmaz fark vardı.sonuç olarak ben 1080i seyredebildim.1080 p hakkında bilgim yok..kolay gelsın
  • Malum usb yi tak ve içindeki filmleri led tv de izle dönemi.
    Ancak bizim tüplü tv bozuluncaya kadar bu sisteme geçmek şimdilik lüks olacak.
    Normal anten ve scart çıkışı bulunan emektar tüplü televizyonum ile flash belleğimdeki filmleri veya ,
    notebookumdaki filmleri ( bir aparat yardımı ile !!! mesela ) izleyebileceğim bir yöntem var mıdır ,
    sorusunu bu sayfayla ilgili bulup sormak istedim
    umarım ilgilenen çıkar.
  • arkadaşım izleyemezsin diğer arkadaşların dediği gibi belki görüntü de biraz fark eder ama izlediğin video full hd olmaz. tüplü tv lerin çözünürlükleri 480p dir. dolayısıyla alacağın en iyi görüntü bu olur. zaten hdmi bağlantı yada yuv bağlantı yapmadan 1080i ve 1080p görüntü taşınamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyankizu

arkadaşım izleyemezsin diğer arkadaşların dediği gibi belki görüntü de biraz fark eder ama izlediğin video full hd olmaz. tüplü tv lerin çözünürlükleri 480p dir. dolayısıyla alacağın en iyi görüntü bu olur. zaten hdmi bağlantı yada yuv bağlantı yapmadan 1080i ve 1080p görüntü taşınamaz.

düzeltme yapalım ctr tv lerde max çözünürlük 576i/p dir "p" anaformic dvd lerde ve cihazın prograsif tarama özelliği ile olur "i" le arasında çok fark olmasada belli eder kendini sonuç itibariyle max çözünürlük 750*576 sd dir

• quote:

Orijinalden alıntı: 1a1b1c

Şimdi elimdeki dark ı 72 ekran tv taktım baktım cillop gibi gösteriyor hemde normal AVİ olandan bayağı iyi bir görüntü.

Baktıgım görüntüler 720P - 1080P MKV

arkadaşım izlersin izlemeye ancak aldığın görüntü 1080p değil 576p olur hd yi sd olarak izlersin yani haaa izleme olayını şöyle diyorsan hd leri ctr lerde izlenebilinirmi evet izlenir ancak hd olarak izlenmiş olunmaz dediğim gibi sd olarak izleniyor olunur anlam kargaşasını düzeltmek lazım

• @yuxeses teşekkür ederim düzeltme için aklımda kalanı yazmışım araştırmadan.

@1a1b1c görüntüde farkedebilir ama tv de aldığınız görüntü 720p yada 1080p değil iletilen sinyal bir kere 576i/p yi geçemiyor. tüplü tvlerde teoride de pratikte de alamazsanız böyle bir görüntüyü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1080p tv'de 4k izlemek
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilave olarak forumda bir çok arkadaş senelerdir yazıyoruz söylüyoruz dvd playerlerin üstünde 1080p full hd yazıyor arkadaşlarda bunu blu-ray oynatır hd videoları oynatır sanıyolar böyle bir hatayada düşmeyin dvd playerlerde yazan bu ibare upscaling olayıdır yani sanal olarak sd yi hd ye yükseltir kısmen işede yarar ancak cihaz sd olmaktan öteye gidemez
  • ctr de hd yi "anlatığım şekilde tabi" izleyince; diğer sd lere göre daha net görüntü almanızın sebebi max bitrateden, görüntünün anaformic olmasından, sd ye göre tüm değerlerin max olmasından kaynaklanır yani en kaliteli bir dvd filmden aldığınız görüntüyü alırsınız ctr lerdede eski sony philips in tv leri çok çok iyi tv lerdir vestel ve beko nunda bazı flat ctr leri gayet başarılı tv lerdir...
  • baya arkadaş konuya cevap vermiş. yani izleyebilirim değil mi?
  • tamam hocam teşekkürler. peki 100 tl civarında flsashtan hd film izleyebileceğim bir oynatıcı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1a1b1c

http://www.vatanbilgisayar.com/philips-hmp3000-hmp3000-mkv-media-player/productdetails.aspx?I_ID=54738

http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?sp=brand%3ddark%2cpricerange%3d100_200&categoryId=112123

http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?sp=brand%3dezcool&categoryId=112123

bunlar forumda kullanılan bilinen hatta konusu olan ürünler memnun olanlar var.

bendede cinemania var memnunum eger görme - deneme imkanınız varsa - bakarak - görerek test ederek alınız.

bu vatandaki philips full hd destekliyor mu?

• izleyebilirsin ama o televizyonu bulman cok zor toşiba plips panasonik firmasının cıkardıkları hd crt televizyonlar var ama dediğim gibi bulman zor Panasonic CT-34WX50 HD 1080i CRT TV
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.