Şimdi Ara

Pakistan'da yolcu uçağı düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Polis kaynakları uçağın ülkenin kuzeyinde bir bölgeye düştüğünü açıkladı.

Uçağın Çitral'den İslamabad'a gitmek üzere havalandığı belirtildi. Uçakta 47 yolcunun bulunduğu ifade edildi.
    Kaynak:http://www.haber7.com/dunya/haber/2231794-pakistanda-yolcu-ucagi-dustu

Bu aralar uçak kazaları artıyor.Uçak bakımları ile ilgili bir sorun mu var yoksa hava şartları mı bilemiyorum

Güncel bilgihttp://www.haber7.com/dunya/haber/2231794-pakistanda-yolcu-ucagi-dustu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unrealwar -- 7 Aralık 2016; 17:0:5 >

• Noluyor arkadaş şu sıralar düşen düşene
  • Yav zaten uçağa binmeye korkuyordum ama son yıllarda çok az uçak kazası oluyor diye kendimi avutuyordum, bunlar ne ya
  • Serenade. kullanıcısına yanıt
    Aynen valla,insan korktukça korkuyor.Malum uçak kazalarında sağ kurtulan yolcu sayıları da,insanın korkmasına yetiyor
  • Yeni bilgi geldi
  • Allah rahmet eylesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 61gün kullanıcısına yanıt
    Amin.Vallahi çok zor bir durum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    F-35 Uçak gemisine iniş
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her ay 2 kez ucak kullaninca insani korkutuyor boyle haberler allah rahmet eylesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En güvenli taşıt uçakmış, bir arızada en az 50 kişinin öldüğü araç nasıl güvenilir oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

En güvenli taşıt uçakmış, bir arızada en az 50 kişinin öldüğü araç nasıl güvenilir oluyor?

Araba kazasında ölme ihtimalin uçak kazasında ölme ihtimalinden çok daha yüksek olduğu için güvenilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHEC -- 7 Aralık 2016; 20:16:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.