Şimdi Ara

Paketlerdeki 1 Gün Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün müşteri hizmetleriyle de konuşmama rağmen bu saçmalığa çözüm bulamadım. Olayı şöyle açıklayayım: 13 Ocakta 42TL yükledim (30+12) Bana 30TL ve üzeri yüklediğim için 1000SMS Turkcell içi ve 100MB İnternet paketi verdi, ben de üzerine BENYAPTIM 500 ve Ek paketlerinden 2 tanesini aldım. Buraya kadar her şey iyi yerli yerinde. Sorun şurada başlıyor: Bugün bana paketlerin kullanım süresinin dolduğunu ve "YARIN" yüklersem tekrar bunlardan faydalanabileceğimi belirten Turkcell mesajı geldi, ben de müşteri hizmetlerine ulaştım ve mantık hatalarıyla dolu konuşmamız şu şekilde özetlenir:

Ocak ayı 31 gün
    Kampanya Periyotları 30 gün
    13 Ocakta yüklediğim 13 Şubatta bitermiş çünkü yükleme yapabileceğim tarih de o günü gösteriyor ama periyot 30 gün olduğu için 12 şubatta bitiyormuş bana böyle dediler, ben de bunun karşılığında o halde bugün yüklemek istiyorum ve bugün imkanlardan faydalanmak istiyorum dedim, tarihin 13'ünde bittiğini söylediler. Karşılığında ama 13'ünde 30 gün olmuyor fakat 30 günde periyot doluyor, 30 günde doluyorsa ben neden 30. günde yükleme yapamıyorum da bana engel olan 1 gün daha o imkanları kullanamıyorum diyerek sonsuz bir döngünün içine girdik.

Bugün sırf Turkcell yüzünden onlarca işim yarım yamalak kaldı hatta bir çoğuna başlayamadım bile!
    Neden?
    Müşterisini yüzeysel her konuda memnun eden ama detaylarda yarı yolda bırakan operatör şirketlerinden sadece biri olduğu için.

Konuşma dakikam, SMS hakkım, İnternet paketim yok. Kampanyalardan faydalanamayıp direk TL'mi kullanacağım için de ve bunun da aşırı pahalı olması dolayısıyla yüklediğim bütün TL'nin 1 günde bitmesine göz yumamam, kısacası kendime ayırdığım tek gün olan bugün ve kendime ait olan işleri çözebileceğim tek gün olan bugün Turkcell yüzünden engellenmiş oldu, evden bile çıkamadım. HİZMETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER !

• - Turkcell'de eskiden, paket alındığı gün ilk gün sayılıyor ve 30.gün son gün oluyordu. 31. gün yeni paket alınabiliyordu.
    (10 Ocak'ta paket aldığınızda, 08 Şubat paketinizin son günü oluyordu. 09 Şubat'ta yeni paket alabiliyordunuz.)

- Şu anda ise Vodafone'da olduğu gibi gün bazlı değil, saat bazlı sistem uygulanıyor.
    (10 Ocak saat 10:00'da paket aldığınızda, 09 Şubat saat 10:00'da paketinizin son günü oluyor. 09 Şubat saat 10:01'de paketinizi sorguladığınızda isim olarak gözüküyor fakat bakiye sıfır oluyor. Hattınızda hala tanımlı olarak kaldığından dolayı gün içinde yeni bir paket alamıyorsunuz. Yeni paketi 10 Şubat'ta alabiliyorsunuz.)

Gün olarak iki durum arasında karşılaştırma yaparsak;
    - Eski sistemde, 30. gün gün sonuna kadar paket kullanılabiliyor ve 31. gün yeni paket alınabiliyorken,
    - Yeni sistemde, 31. gün alım saatine kadar paket kullanılabiliyor ve gün sonuna kadar yeni paket alınamıyor. 32.gün yeni paket alınabiliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.