Şimdi Ara

paket bilgisi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben su anada avea faturasızım ve 19 luk yıkılan paket kullanıyorum fakat konuşması benim için çok fazla ve avea içi mesajı da çok 1000 tene mesaj atmam ben ayda. Ben konuşması heryöne ama az mesajı heryöne ve az ama interneti fazla olan bir paket istiyorum faturalıya geçebilirim,faturasızda kalabilirim. Hatta operatör de değiştirebilim uygunsa. ama yeter ki heryöne olsun mesajı konuşması az interneti maximum olsun lutfen fikri ve bilgisi olan ilgilenebilir mi şimdiden teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yıkılan paket numara taşıma kampanyası ile 500dk heryöneyi kullanıyorsanız ondan daha ucuzu yok ama 1000dk avea içi kullanıyorsanız
    Size önerim avea seç paketi ile 200dk heryöne 15lira
  • Ben uzun zamandır avea faturasız kullanıyordum. Bir mesaj geldi faturalıya geçmek isterseniz şu numaraya mesaj atın diye. Attım aradılar. Neyse faturasız bir tarifeye geçtim. Her yöne 500 dk her yöne 5000 sms sınırsız internet 20 tl. Hesaplı geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grandetony

Ben uzun zamandır avea faturasız kullanıyordum. Bir mesaj geldi faturalıya geçmek isterseniz şu numaraya mesaj atın diye. Attım aradılar. Neyse faturasız bir tarifeye geçtim. Her yöne 500 dk her yöne 5000 sms sınırsız internet 20 tl. Hesaplı geldi bana.

kardeş nasıl yaptın onu?
  • Mesaj geliyor aveadan EVET yazdım 6161 e yolladım aradılar konuştuk yaptım. Sanırım avea atıyormuş mesajları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grandetony

Mesaj geliyor aveadan EVET yazdım 6161 e yolladım aradılar konuştuk yaptım. Sanırım avea atıyormuş mesajları.

bilmiyorum ben 3 yıldır avea kullanıyorum öyle bir mesaj gelmedi. acaba arayıp yaptırtabiliyor muyuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.