Şimdi Ara

Paintball Acıtır Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
12.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fink Ployd

Paintball oynarken öldü haberi için tıkla

Paintball izlerken kör oldu haberi için tıkla

Birisi gözlüğü yok gözüne gelmiş kör olmuş ki bu çok normal.

Diğeri ise oyun sırasında fenalaşmış. Halı sahada fenalaşıp ölen insan yüzlerce kişi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

quote:

Orijinalden alıntı: Fink Ployd

Paintball oynarken öldü haberi için tıkla

Paintball izlerken kör oldu haberi için tıkla

Birisi gözlüğü yok gözüne gelmiş kör olmuş ki bu çok normal.

Diğeri ise oyun sırasında fenalaşmış. Halı sahada fenalaşıp ölen insan yüzlerce kişi var.

Şaka amaçlı takılıyorum, ne olabilir ki ne fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: -Cp3-

quote:

Orijinalden alıntı: StormCloak

Paintball cidden acıtır mı. Veya çok mu acıtıyor. Giden arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Bir de yaş sınırlamadsı var mı?

daha geçen hafta gittim arkadaşım eldiveni yoktu elini kanattım hiç vurulmadım herkesi en az bi kere vurdum bide olay çıktı tabi ben vurulmayınca ama takma kafana sıkı giyincek kadar acıtmıyo speed ball oynayanların antrenmanı koruma falan giymeden oluyo genellikle hiç bişey olmuyo çooooook eğlenceli kesinlikle korkuya kapılıp gitmemezlik etme hangi şehir bu arada?

Ankarada oturuyorum :) yaş sınırı var mı bu arada?

• 3 senedir düzenli olarak oynuyorum. Spor olarak hele ki extrem spor olarak en tehlikesiz spor paintballdır. Bu sürede ortalama 40 oyuna katıldım ki bizim oyunlar genelde 3 saat civarı sürüyor bazende ormanda sabah 9 akşam 5 yapıyoruz. Sadece 1 arkadaş yağmurlu havada düz spor ayakkabı giydiği için düşüp bileğini kırdı başkada bir sorun yaşamadık. Çok basit güvenlik önlemlerine uyarsanız hiç sorun yaşamazsınız
    1-Ayağınıza bot giyin
    2-Maskenizi çıkarmayın
    3-Silahla şaka yapmayın
    Bunlara uyduktan sonra sahaya girince özgürsünüz ister sürünün ister koşun ister saklanın eninde sonunda boya topunun acısını tadarsınız :)
  • Benim bi arkadaşım 1 ay önce gitti, tabi ki vuruldu ve hala acıyor düşün o derece.
  • feci yakıyor. dizimden vurulmuştum morluğun geçmesi 4 günü buldu. arkadaşın ufaklığı vurdular. o daha vahimdi
  • ümraniye kadiköy civarında varmı bu oyununu oynanacak yer
  • üstümüze giyecek birşey veriyorlarmı yoksa evdenmi götürüyoruz.
  • Acıya takılmayın bizim gruptaki kızlar bile takılmıyor bu kadar. Bütün sahalar üstünüze giyecek kıyafetler veriyor. Kadıköy de 1 tane kapalı saha var. Ümraniye de de 1-2 saha var.
  • Kaskına gelirse kulağın feci çınlıyor
  • Biz gittik grup şeklinde oyunun avı kafa avcısıydı ben 4 5 kere birini kafadan vurdum harbi alışmıştım artık . Ama kızın birini ayak bileğinden vurdum kız ağladı ertesi gün baktım morarmıştı baya . Özür falan diledim. Şimdi normal :D
  • Bişe olmuyo kanka.
  • Bizim bir arkadaşı oyun esnasında 3 kişi pusuya düşürmüştü, öldü galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

Bizim bir arkadaşı oyun esnasında 3 kişi pusuya düşürmüştü, öldü galiba.

• İstanbulda ki en kaliteli mekan neresi ? ve fiyatları ne ? Bilen varsa açıklayabilir mi ?
  • İstanbulda ki en kaliteli mekan neresi ? ve fiyatları ne ? Bilen varsa açıklayabilir mi ?
  • 2-3 metreden vurulmuştum, 2 saat yerden kalkamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _TimmA_

İstanbulda ki en kaliteli mekan neresi ? ve fiyatları ne ? Bilen varsa açıklayabilir mi ?

Anadolu yakasında deepzone- zirve -evo'nun beykoz ve aydos sahalarında oynadım
    -deepzone kadıköyde küçük kapalı bir saha pek tavsiye etmem fiyatlarıda biraz pahalı ama kolay ulaşılabilir bir yerde ve küçük bir saha olduğu için az kişide oynayabilirsiniz.
    -Zirve ümraniyede ulaşımı kolay bir yerde fiyatları da normal sayılır ama biraz saklanma yeri eksikliği var.
    -Evo kartal burda da çok fazla siper var. korunmayan adam bulup vurmak zor oluyor.
    -Evo beykoz benim favori oyun alanım içine rahatça girilebilicek kulubüler üstüne çıkabileceğiniz kuleler ve bunlara ulaşmnak için açık alanda koşmak zorunda olduğunuz bir parkur:

Avrupa yakasında Akay paintball var sahası güzel diye biliyorum ama şahsi deneyimim yok.

Eğer bu sporu ciddi olarak yapmayı düşünüyorsanız facebook dan bize ulaşınhttp://www.facebook.com/NoPaintNoGainPaintball

• quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

nasıl başarıyorsunuz o kadar mermi yemeyi 2 kere gittim 2sindede toplam 15 20 oyun falan oynadık tek bi oyunda bile mermi yiyip oyundan çıkmadım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.