Şimdi Ara

PAINT ZOOM Mucizevi Sprey Boya Yapma Makinası 89 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
96.827
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ha evet bir de milletin maskarası olduk.Her gelen önce acıdı,sonra dalga geçti,şimdi de adım boyacıya çıktı. Bu da cabası.Arkadaşın dediği gibi güzel yurdumun saf insanı gerçekten biz oluyoruz. İnanırmısınız verdiğim 90 milyona hiç acımıyorum.O felaketin içinden çıktığım için kendimi şanslı kullardan hissediyorum çünkü:)))
  • Geçmiş olsun. Strateji oyunu-aksiyon filmi karışımı bir macera olmuş. Zaten ne varsa eski usüllerde var. Hem kolay mı "usta" nın yaptığı işi yapmak?
  • dedikleri aynen doğru

çok boya sarfediyor ve etrafta ne var ne yok boyuyor,çok savruluyor uclarda devamlı tıkanıyor

reklamda görüldüğü gibi değil,öyle çok pratik ve batırmadan temiz kullanma yok

bir de motoru çok fazla gürültü yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeyy

Arkadaşlar,çok fazla işim olmasına rağmen bilgisayarın başına geçmemin tek sebebi sizleri uyarmaktır. 2 hafta önce bu aleti sipariş ettim. çok yoğun olduğum için deneme fırsatı bulmam 4-5 günü buldu. Geçen cumartesi öğlen eşime hadi gel şu salonu boyayalım dedim.2,5 kiloluk polisan su bazlı boyayı aldı getirdi.Bir gün sonra kızımın doğum günü partisi vardı bu arada salonum temiz olsun istedim. Tüm evimi temizlemiştim hiç işim yoktu. Yani salonda yapılan boya ile evin en sonundaki yatak odasının ve tüm dolap içlerinin ne alakası olabilir ki değil mi:)? Bir de zaten mucizevi.Salondaki eşyaların üstünü örtmeye bile lüzum görmeden biz işe başladık. Aynen reklamlarda dediği gibi "mobilyalarım yeni gibi oldu"(!) şimdi maddeler halinde yazacağım çünkü aletin uygulama sırasındaki süprizleri pek fazla:
    1- korkunç bir ses,hiç bir aletin çalışma sesine benzemiyor
    2-duvara boyayı püsküttüğünüz anda tüm boya olduğu gibi akıp geliyor.
    3- yaklaşık 2 metre gerideki siyah mobilyalarım paint zoomun yardımıyla bembeyaz beneklerle doldu
    4-Söylenenin aksine yere aktığı ve sıçrattığı için yerlere gazete sererek kurtulmak imkansız.Çünkü üflediği korkunç hava kalın battaniyeleri bile uçuruyor.
    5-Çalıştırdıktan sonra bir anda göz gözü görmeyecek şekilde felaket bir duman(!) Aslında duman değilmiş sadece biz öyle sanmışız.Megerse toz zerrecikleriymiş.Bir saat sonra bunu fark ettiğimde evimin üç odası,mutfağı,koridoru,banyosu ve buralardaki tüm dolapların içleri de dahil(salonu saymıyorum bile) bembeyaz bir örtü ile kaplandı.Tv ile üzerindeki siyah sehpa aynı renkti. 1 haftadır temizlemeye çalışıyoruz bu tozu.
    6-tam hadi deyip başlıyorsunuz hava akımını sağlayan hortum iki yandan patttt diye çıkıyor.Haydi yapıştır koli bandıyla.Ama en fazla 3 dakika defalarca sarılmış koli bandı bile bana mısın demiyor. En sonunda eşim hortumları iki yandan tuttu ben boyayı bitirdim.
    7-Aşırı bir ısınma.Öyleki eşim sürekli ıslattığı bir bezle ancak hortumları tutuyor.
    8-Başladığınız hortum uzunluğundan en az 10 cm.azalarak devam etme.Çünkü horkum eriyor ve kopuyor.
    Üzgünüm ama daha bitmedi:)
    9-Ha bire boya bitiyor.Hazne o kadar küçük ki...Sürekli doldurmak zorundasınız.
    10- Hani 2,5 kiloyla başlamıştık ya ondan tam 6 tane daha alarak ancak bir salonu boyayabildik.Tüm evi boyamaya yetecek kadar boya yedi.
    12-Sürekli ucu tıkandı.Ha bire temizlemekle uğraştık.

Yani uzun sözün kısası saat 1'de başladığımız salonun boyanması akşam 8.30'da bitti.Salonu ve mobilyaları kazımak ise gece 1 de.Hayatımızıın en kötü gününü yaşadık.Bunu satıp da para kazananlara eğer bu özellikleri söylemeden satıyorlarsa yedikleri para haramdır. İnternette iyi yorum yazan bir kaç kişinin de aklına şaşayım.Zaten gerçek yorumlar olduğunu hiç sanmam. SAKIN ALMAYIN!!!!

Bu ürünü bende aldım.Bende kazazedelerdenim yani.Yöntemi taktiği falan yok kesinliklen su bazlı boyayı su gibi inceltmeden atmıyor.Haliyle boyada duvara az gidiyor.Kat üstüne kat atıyorsunuz.Bir defa kullandım oda 20 dk felan makinanın sesine kulağım dayanmadı doğrusu.Yanlız su bazlı boya harici kullanılabilir.Merak eden felan varsa bendeki makinayı 30 tl ye veririm.(Bende kurtulurum alanda meraktan kurtulur.)

• bizde bunun alman malı var, kesinlikle mükemmel ama bunun dandik olduğunu fiyatından çıkarabiliyorum. Bizim aldığımız 300€ civarı idi
  • quote:

Orijinalden alıntı: banditnew5

Bu ürünü bende aldım.Bende kazazedelerdenim yani.Yöntemi taktiği falan yok kesinliklen su bazlı boyayı su gibi inceltmeden atmıyor.Haliyle boyada duvara az gidiyor.Kat üstüne kat atıyorsunuz.Bir defa kullandım oda 20 dk felan makinanın sesine kulağım dayanmadı doğrusu.Yanlız su bazlı boya harici kullanılabilir.Merak eden felan varsa bendeki makinayı 30 tl ye veririm.(Bende kurtulurum alan da meraktan kurtulur.)

• 1.Ben bu cihazı ne gördüm ne kullandım.
    2.Pistole kullanmayı iyi bilirim.
    3.Pistole kullanmayı bilmiyorsanız işiniz var demektir.
    4.Her pistole her kalınlıkta her akışkanlıkta materyalı atmaz.Nozul genişlikleri uygun olmalı ve materyalın akışkanlık durumu uyum sağlamalıdır.
    5.Genel yapı itibari ile pistole çalışma prensipi basınçlı hazne ve püskürtme havasıdır.Cihazın bunları ne oranda verdiği büyük önem taşır.
    6.Materyal kesinlikle kusursuz şekilde tanecikli olmalıdır.Genel olarak mikronize materyaller kullanılır.Yoksa makinanın nozullarından geçmez.

Bahsi geçen makina nedir ne değildir bilmem (madde 1 :) ben sadece bilgilendirme amaçlı yazdım.(Bir seramik teknikeri ve laborant aynı zamanda kaplama sorumlusu olarak)
  • Allah korumuş beni. az daha alıyodum . yorumlayanlara tşkrler.
  • Reklam kuşaklarında tanıtımı yapılan ürün;
    http://www.topshop.com.tr/minisites_template/medical_templete/index.asp?tn=medical_page&c=23527&pid=232971

Easy Paint Zoom olarak duyurulan ürün;
    http://www.tekzen.com.tr/newsite/prd-828953001-easy_paint_zoom_super_boya_tabanca_makinesi.aspx

Bunların dışında, e-ticaret sitelerinde satılan ürünün ortalama satış fiyatı 90 TL civarındadır. topshop tarafından (150 TL civarında zaman zaman değişen fiyat) satılan ürün ile diğer sitelerde satılan ürünlerin üzerinde yazan isim dışında birebir aynı ürün olduğu hakkında bir bilgi var mıdır? Kullanıcı memnuniyetsizliği, aynı isim altında satılan farklı ürünlerden dolayı mı oluşmaktadır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wayofway -- 28 Mart 2011; 14:42:44 >

• bu konuda en iyisi wagner , bosch unda benzerleri var ama dediğim gibi wagner en iyisi
  • Hiç boşuna para harcamayın işin ustası bir boyacıya yaptırın en güzeli .
  • quote:

Arkadaşlar,çok fazla işim olmasına rağmen bilgisayarın başına geçmemin tek sebebi sizleri uyarmaktır. 2 hafta önce bu aleti sipariş ettim. çok yoğun olduğum için deneme fırsatı bulmam 4-5 günü buldu. Geçen cumartesi öğlen eşime hadi gel şu salonu boyayalım dedim.2,5 kiloluk polisan su bazlı boyayı aldı getirdi.Bir gün sonra kızımın doğum günü partisi vardı bu arada salonum temiz olsun istedim. Tüm evimi temizlemiştim hiç işim yoktu. Yani salonda yapılan boya ile evin en sonundaki yatak odasının ve tüm dolap içlerinin ne alakası olabilir ki değil mi:)? Bir de zaten mucizevi.Salondaki eşyaların üstünü örtmeye bile lüzum görmeden biz işe başladık. Aynen reklamlarda dediği gibi "mobilyalarım yeni gibi oldu"(!) şimdi maddeler halinde yazacağım çünkü aletin uygulama sırasındaki süprizleri pek fazla:
    3- yaklaşık 2 metre gerideki siyah mobilyalarım paint zoomun yardımıyla bembeyaz beneklerle doldu
    4-Söylenenin aksine yere aktığı ve sıçrattığı için yerlere gazete sererek kurtulmak imkansız.Çünkü üflediği korkunç hava kalın battaniyeleri bile uçuruyor.
    5-Çalıştırdıktan sonra bir anda göz gözü görmeyecek şekilde felaket bir duman(!) Aslında duman değilmiş sadece biz öyle sanmışız.Megerse toz zerrecikleriymiş.Bir saat sonra bunu fark ettiğimde evimin üç odası,mutfağı,koridoru,banyosu ve buralardaki tüm dolapların içleri de dahil(salonu saymıyorum bile) bembeyaz bir örtü ile kaplandı.Tv ile üzerindeki siyah sehpa aynı renkti. 1 haftadır temizlemeye çalışıyoruz bu tozu.
    6-tam hadi deyip başlıyorsunuz hava akımını sağlayan hortum iki yandan patttt diye çıkıyor.Haydi yapıştır koli bandıyla.Ama en fazla 3 dakika defalarca sarılmış koli bandı bile bana mısın demiyor. En sonunda eşim hortumları iki yandan tuttu ben boyayı bitirdim.
    7-Aşırı bir ısınma.Öyleki eşim sürekli ıslattığı bir bezle ancak hortumları tutuyor.
    8-Başladığınız hortum uzunluğundan en az 10 cm.azalarak devam etme.Çünkü horkum eriyor ve kopuyor.
    10- Hani 2,5 kiloyla başlamıştık ya ondan tam 6 tane daha alarak ancak bir salonu boyayabildik.Tüm evi boyamaya yetecek kadar boya yedi.

Yani uzun sözün kısası saat 1'de başladığımız salonun boyanması akşam 8.30'da bitti.Salonu ve mobilyaları kazımak ise gece 1 de.Hayatımızıın en kötü gününü yaşadık.Bunu satıp da para kazananlara eğer bu özellikleri söylemeden satıyorlarsa yedikleri para haramdır. İnternette iyi yorum yazan bir kaç kişinin de aklına şaşayım.Zaten gerçek yorumlar olduğunu hiç sanmam. SAKIN ALMAYIN!!!!

İyi sayılabilecek bir yorum yazdığım için cevap verme ihtiyacı duydum. Ben televizyonsa satılan ürünü hiç kullanmadım. Tam alacakken satıcı bana bosch marka ürünü satmayı becerdi. Ben SOMA marka ürünü kullandım. Evet ses yüksekti. elimde canavar gibi debeleniyordu. Ama ısınma problemi hiç yaşamadım. çünkü ısınacak kadar hiç çalıştıramadım. Tıkandı durdu. Boru erimesi problemi hiç yaşamadım. Çünkü borusu yoktu. Boyanın biraz tozduğu doğru ama makinanın ortalığı toz duman yapacak kadar gücü yoktu. Boya kalitesine gelince Gerçekten güzel bir boya oldu. İsteyen resimlere bakabilir. Benim aklıma şaşıyorsan devam edebilirsin ben ürünü alrıken bu işi hiç bilmediğimi ve sonucun çok kötü olabileceğini bilerek öncelikle ucuz olanından aldım ikinci olarakta ilk boyadığım yer ayakkabılığın arkasıydı. Yani kimsenin göremeyeceği bir yer. Bu arada Bu tabanca ile boya yapma olayına girişmeden önce ustalarınıda çok izledim.
    Eğer bu işi becerebileceğinizden emin değilseniz, bu ürünlere vereceğiniz para sizin için önemli ise alın elinize ruloyu fırçayı öyle boya yapın. Başkasının aklına şaşacağınıza önce bu tür basit şeyleri akıl edin.

• quote:

Bu ürünü bende aldım.Bende kazazedelerdenim yani.Yöntemi taktiği falan yok kesinliklen su bazlı boyayı su gibi inceltmeden atmıyor.Haliyle boyada duvara az gidiyor.Kat üstüne kat atıyorsunuz.Bir defa kullandım oda 20 dk felan makinanın sesine kulağım dayanmadı doğrusu.Yanlız su bazlı boya harici kullanılabilir.Merak eden felan varsa bendeki makinayı 30 tl ye veririm.(Bende kurtulurum alanda meraktan kurtulur.)

Hocam ben ciddi ciddi talibim, denildiği gibiyse 30 liraya blower'ım olu :)
  • aslında bu konuyu o reklamı yayınlayann tv lere göndermek lazım.sonuçta tv kendi seyircisini bir reklam uğruna zarara uğratıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dionisus

quote:

ayıp ettin Pm den geç irtibata 30 tl'ye senninde derdin olsun.

• PM :D
    quote:

quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

Makinaya sabredip insan-ı kamil olma yolunda ilerleyen biri daha.
    Tebrik ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: KIZILRUA

quote:

İyi sayılabilecek bir yorum yazdığım için cevap verme ihtiyacı duydum. Ben televizyonsa satılan ürünü hiç kullanmadım. Tam alacakken satıcı bana bosch marka ürünü satmayı becerdi. Ben SOMA marka ürünü kullandım. Evet ses yüksekti. elimde canavar gibi debeleniyordu. Ama ısınma problemi hiç yaşamadım. çünkü ısınacak kadar hiç çalıştıramadım. Tıkandı durdu. Boru erimesi problemi hiç yaşamadım. Çünkü borusu yoktu. Boyanın biraz tozduğu doğru ama makinanın ortalığı toz duman yapacak kadar gücü yoktu. Boya kalitesine gelince Gerçekten güzel bir boya oldu. İsteyen resimlere bakabilir. Benim aklıma şaşıyorsan devam edebilirsin ben ürünü alrıken bu işi hiç bilmediğimi ve sonucun çok kötü olabileceğini bilerek öncelikle ucuz olanından aldım ikinci olarakta ilk boyadığım yer ayakkabılığın arkasıydı. Yani kimsenin göremeyeceği bir yer. Bu arada Bu tabanca ile boya yapma olayına girişmeden önce ustalarınıda çok izledim.
    Eğer bu işi becerebileceğinizden emin değilseniz, bu ürünlere vereceğiniz para sizin için önemli ise alın elinize ruloyu fırçayı öyle boya yapın. Başkasının aklına şaşacağınıza önce bu tür basit şeyleri akıl edin.

Arkadaşın gayet bilgilendirici ve de güzel mesajını neden üstünüze alındınız anlamadım. Ucuza satılan ürün için yapmış yorumunu, ürünü siz de almadığınızı söylemişsiniz ama yazdıkça yazmışsınız. Gereksiz bir mesaj olmuş yazdıklarınız.

Neyse;

@zeyy arkadaşımızın yazdıkları doğrudur, özellikle de evde eşya var iken öyle üfüre üfüre boyama yapamazsınız. Bahçede çit filan boyuyorsanız olabilir belki ama ev içinde eşyalar var iken korumak gerçekten çok zor.

Düşünün ufak bir parçanın boyanması için özel bir poşet içerisinde, ağzımda maske, gözümde gözlük, eldiven ... vs olmasına rağmen o ufacık partiküller bir süre sonra bulunduğunuz mekan içerisinde gezinmeye başlıyor ve hiç ummayacağınız bir eşyanız üzerinde kendisini yer bulabiliyor.

İlla ki sprey boya yapmak istiyorsanız da kolay kolay bir ev kullanıcısının alamayacağı profesyonel aletlere yönelmenizde, bunları kiralamanızda yarar var. (Bauhaus'da olabilir belki)

Zaten bir kere alıp, kullandıktan sonra temizliğini yaparken bile pişman olmanız kuvvetle muhtemel. Bir daha da kiralamazsınız olur biter.

• Desenize bu ürün de ''FIX IT PRO mucizevi oto çizik giderici kalem'' gibi balon çıktı :)

Arkadaşlar, boya yaparken havaya karışan o zerrecikler insanı mahveder. Şakası yok. O madde tamamen kimyasal! Ancak çok kaliteli maskelerle korunabilirsiniz.

Satın alanlara geçmiş olsun. Geride kalanlara da ders olsun :)
  • Aslında fena ürün degil.Biraz fazla boya harcasada zamanla oturuyor ayarıda tutturdunmu 1 günlük işi 1 2 saatte bitirebiliyor.Ama dedigim gibi tak kullan bir ürün degil hazneyi fazla sıkıştırırsınız yanlandan boya damlar ,ucunu ayarlamakta esas sıkıntı fazla sıkarsanız uçtan damlar tabi birde boyanın kalınlıgını ayarlama durmu var.Direk boyayı koymuyoruz tinerle iinceltmek lazım çok incelirse boya tutmaz kalın olursa püskürtemez damlama yapar.Yani dedigim gibi tam verim alabilmek için elinizin batması lazım biraz ama en güzel yanıda acayip hızlı.

Zaten paranın çogu kompresör e gidiyor yani kullanmasanız bile 90 lirayı çöpe atmıyorsunuz.Bilgisayarın tozunu alırken iyi işe yarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 1 Nisan 2011; 3:17:30 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.