Şimdi Ara

'Painkiller : Overdose (ÇIKTI)' (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
0
Favori
9.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: teoms

oyun neeeeeeeee zaman çıkıyor?

Kasım'da çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
  • Grafikler ve yaratıklar ss2(Serious Sam 2) ye mi benziyor(hatta aynı sayılır sanki bir uçan cadı gördüm trailer da)?Umarım öyle değildir, bu kadar hızlı bir oyunu neden yavaşlatmak isterler anlamam, saf fps işte işin içine ne diye bulmaca sokmaya çalışıyorsun.Ben mezarlık basıp tüm cesetleri tek tek kesmek istiyorum
  • gzl bir devam olucak gibi kasım sa az kalmış.
  • Arkadaşlar oyunun demosu çıktı. Boyutu 732 Mb.

Demo İndir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Arkadaşlar oyunun demosu çıktı. Boyutu 732 Mb.

Demo İndir

ftp linki yok mu bunun

ariyorum ama bakalim

• Başlığı değiştiremediğim için 'up'lıyorum.
  • oynayan yokmu ya?

pir oynadıktan sonra gözlermlerini aktarırsan gzl olur.. tabi oynarsan
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeah41

oynayan yokmu ya?

pir oynadıktan sonra gözlermlerini aktarırsan gzl olur.. tabi oynarsan

Maalesef. Çok oynamak isterdim ama kotalı net olduğu için indiremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 17 Ekim 2007; 20:11:41 >
  • birkaç gün sonra full çıkacak..gerek yok demoya falan..

zaten kalitesi belli...
  • Oyunu şimdi oynayacağım bitirdikten sonra görüşlerimi buraya yazarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

quote:

Orjinalden alıntı: kirmizibulten

kim ne derse desin bence bu oyunun grafikleri kötü.ne hdri var ne texture var ne modelleme var.

eğlence olarak moh:airborne'i döşemenin üstüne katlar amma

son söz söylenmiş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

Oyunu şimdi oynayacağım bitirdikten sonra görüşlerimi buraya yazarım

Bekliyoruz.
  • ilkinide oynamadım bu oyunun ama gördüğüm kadarıyla önüne çıkanı öldür bossu hakla bölümü geç oyunu bitir anlayışı.

Muhtemelen ikinci oyunda aynısı olacaktır diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wepis

ilkinide oynamadım bu oyunun ama gördüğüm kadarıyla önüne çıkanı öldür bossu hakla bölümü geç oyunu bitir anlayışı.

Muhtemelen ikinci oyunda aynısı olacaktır diye düşünüyorum

Hiç aynısı olurmu ya!!! Bu sefer daha değişik düşmanları öldür,daha güçlü Boss'ları devir...Yeni bölüme geç.

• Oyun açılış,kapanış,bölüm arası geçişler,müzikler,sesler,grafikler olarak tıpkısının aynısı kalmış.Açıkçası grafiklerde yenilik beklerdim, yani ne bileyim güzel kaplamalar hoş hdr olmadı blur efektleri vs...Ama hiçbir yenilik yok tabiki efekt anlamında söz ediyorum.Bu yönden birşeyler bekleyenler oyunu indirmeye bile tenezzül etmesin çünkü değmez.Açın painkiller ın önceki oyunlarını oynayın aynı görüntüyü alırsınız

Oynanışa gelirsek, açınca bir şaşırdım.Çünkü elimizde bilindik yel değirmeni gibi dönen bıçağımız değil garip bir küpe benzeyen şeytani bir cisim vardı.Bu değilde asıl şaşırdığım konu bizim adamın(ya da yaratığın) kolu kırmızı ve orası burası dikenli/delik bir şekilde gözükmesiydi.Sonra hemen silahlara baktığımda anladımki karakterimiz artık normal biri değil ya tamamen başka bir karakter oynuyoruz ya da overdose un bir bölümünde bizim adamımız mutasyon geçiriyor.Ha bir önceki ek paketi bitirmedim orada bir değişiklik söz konusu ise mazur görünOynanış klasik painkiller, al silahı yapış mause ve karşından gelen yaratığın alnının ortasına şakadanak! çakBir değişliklik yok...

Silahlar ise tamamen şeytani bir hal almış, görünüşlerinden belli bu durum.Ana bıcağımızdan bahsetmiştim, shoutgun etrafı biraz modifiye edilerek aynen devrede.3. silahımız olan odun atan alet ise 4. ye alınmış ve 3. sıraya yarı minigun yarı rokete benzeyen bir şey atan silah eklenmiş.Özellikle minigun çok hoşuma gitti ama mermisi çok çabuk bitiyor.Bizim odun atar() eski çağdaki yaylı oklara dönmüş ve artık ok atıyor.Her atışta 3 oku karşıdakinin kafasına sokabiliyorsunuz ya da dipdibe gelen 3 yaratığı aynı anda indirmeniz mümkün.Ek özellik ise sağ tuşla ilginç bir şekilde patlayan minik ve şirin kuru kafalar atması.Ben çok sevdim onları ama sizi bilemiyeceğim, odun atanın bombası yerine kuru kafalar atmak(aynı anda 5 tane) çok daha iyi olmuş.Son 2 silahtan bahsedeceğim artık bu kadar yeter size , mor dili dışarı sarkan bir kufu kafa var silahımız olarak.Ana gücü bildiğimiz lazer, sürekli çiziyor karşısına çıkanları.Sonra bize çift bıçak atan yaratıklar vardı hatırlarsınız, onları artık bizde kullanabiliyoruzAz çok anlamışsınızdır silahları...

Yaratıklar çok tipik geldi.En basit yaratık süngü kullanan ve deli gibi size saldıran askerler.Birde tekerlekli sandalyedeki minigunlu abilerimiz var.Çok karizmatik gözüküyorlar orada baştan söylemesi.Aman karşılarına çıkmayın deli divane oluyorsunuz.Gerisini full ünde görebilirsiniz sürpriz olsun.Yapay zekadan bahsetmek gerekirse oyunu en son zorluk seviyesinde oynadığımdan gayet zorladı.Bir çok kez etrafımı sarıp beni öldürdüklerine şahit oldum.Mermilerden de kaçabiliyorlar ancak alnının ortalarına diplerinden nişan aldığımdan pek şansları olmadı

İşin kısası oyun tipik painkiller.Oyunun anısına bir bakayım diyenler çekebilir ve oynarlar.Saf fps vur patlat geç mantığı isteyenlere birebir.Ancak yenilik arayanlara şimdiden geçmiş olsun, en azından demodaki bölümlerde bu pek mümkün değil.

Not:Uzun zamandır painkiller oynamadım, bu yüzden isimler aklımda değil.İşlevleri ile ilgili isim kullandım mazur görürsünüz artık...

• Overdose’da önceki oyunlarda olduğu gibi Daniel’i değil;yarı melek,yarı şeytan olan Belial’i kontrol ediyoruz. ‘Yeni karaktere yeni boss’lar,yeni canavarlar,yeni silahlar yakışır.’ düşüncesiyle Mindware,oyuna birçok yenilik katmış.Cehennemden kaçmış oldukça iri ve zihnen hastalıklı olan 40 yeni yaratığımız var artık.Oyundaki yaratıklar farklı ve başa çıkılması zor olan özelliklere sahip;kimisi kendini iyileştirebiliyor,kimisi telepati yeteneği sayesinde ışınlanabiliyor,kimisi ise ölü arkadaşlarını canlandırabiliyor.

Gelelim yeni silahlara…Eskilerden ‘Rocket Launcher’ ve ‘Shotgun’ geri dönüyor ama Belial sayesinde çok daha güçlü bir şekilde.Altı yeni silahtan ‘Egg Bomb’ dilediğimiz zaman düşmanlara birer ateş topu fırlatabilen bir kertenkele.Düşmanların üzerine yapışan bu topları yine dilediğimiz zaman patlatabiliyoruz.Oyun içi grafikler tatmin edici olacağa benziyor.Henüz sistem gereksinimleri açıklanmadı ama önceki oyunlara ve aldığım duyumlara göre ortalama bir sistemde oyun rahatça çalışabilecek.

Ayrıca Overdose’un Windows için özel olarak hazırlandığını ve diğer işletim sistemlerinde çalışmayacağını da belirteyim.

Oyundaki asıl fark ise oyunun biraz ağırlaştırılmış olması ve oyuncuyu çeşitli taktisel varyasyonlar yapmaya itmesi.Bunun yanı sıra güçlü ve yeni silahlar,farklı özelliklere sahip olan yeni düşmanlar,yeni haritalarla desteklenen multiplayer modu da oyunu beklememiz için yeterli.

Çıkış tarihini tekrar hatırlatmak gerekirse,oyun Ekim 2007’de çıkıyor.

• "Oyundaki asıl fark ise oyunun biraz ağırlaştırılmış olması ve oyuncuyu çeşitli taktisel varyasyonlar yapmaya itmesi."

Böyle birşey söz konusu değil, en azından demo aynı tas aynı hamam
  • painkiller 1 i oynayamadım bunu da download sırasına koydum hadi bakalım
  • Ben demiştim aynısı olacak diye.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.