Şimdi Ara

Pahalı Silecek mi? Ucuz silecek mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
5.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hiçbiri. Sıfır araç alırım. 2.5 sene kullanırım. Lastikler ve silecekleri bitmeye yakın satip yine sıfır alırım. Hiç boyle dertlerim olmadı. Babam delirecek artık lastik bitti diye araba değiştiren bir seni duydum diyor :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakka

    Kardes Allah razi olsun. 2. El aldigim aracin uzerinde SWF marka silecek vardi internetten baktim cok pahali olmasina ragmen asiri ses yapiyor ve duzgun silmiyordu. Gidip inwells silecek aldim uygundu fiyati ama oda ses yapiyordu sinirlenip Bosch aerotwin silecek aldim 120 lira para verdim o bile ses yapiyor atlaya atlaya siliyor ve iz birakiyordu


    senin mesajini gorunce silbak firmasina mail attim hemen geri donus yapip n11 deki saticiya yonlendirdiler hem fiyati uygun hem yerli urun gram ses yapmiyor camda iz birakmiyor mukemmel bir silecek umarim uzun omurlu olur

    Ne demek dostum.. Gule gule kullan.. Harika bi silecek.. Hemde turk mali.. Adamlar hakkini vermiş..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin parası değilim de her türlü kalitelisi en ideali. Sorunsuz çalışsın uzun ömürlük kullanılsın.
  • geçen yoğun yağışda sağ sileceğim uçtu gitti nasıl olduysa neyse yakında bi sanayi buldum 1 tane parçacı var içerde 150tl ye orijinal aaağbi diyerek kitledi, yan sanayisi de 110 muş ver dedim orijinalini. 30dk küfrettim kendi parçacımdan 30-40 bişeye almıştım önceki sefer.

  • Fiyata göre sıralayıp en baştakini alıyorum, iki yıl götürüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marka almakta fayda var.Kalitesiz ürünlerden çok randıman alınmıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sevozgur

    Hiçbiri. Sıfır araç alırım. 2.5 sene kullanırım. Lastikler ve silecekleri bitmeye yakın satip yine sıfır alırım. Hiç boyle dertlerim olmadı. Babam delirecek artık lastik bitti diye araba değiştiren bir seni duydum diyor :)

    2.5 az değil mi ?  


    4-5 yıl kullanıp sat, tekrardan sıfır araç al. Sanayi derdin olmaz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de denedim bunu önce ucuz alırım 3-4 kez alırım bosch alacağıma dedim,ucuzunu aldım. ama çok ses yapınca gidip orjinal bosch aldım ses kesildi. antalya'da yaşıyorum yazın ucuz olanı takıyorum kışın yağmurlar başlayınca bosch' a geçerek kullanıyorum.

  • Aracın üzerindeki orijinal 3 sene gitti. Servis 80 tl'ye değiştirecekti, ben 19 liralık inwells aldım. 2 sene gitti. Sonra 60 tl'ye boş aldım, o da 1.5 sene gitti. Şimdi inwells kullanıyorum, 2 seneyi geçti. Önceki aracımda da bosch denedim bir kez 2 sene ya gitti ya gitmedi, tam hatırlamıyorum. Özetle ucuz alıp sık sık değiştirmek bana daha mantıklı geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pirlantacocuk P kullanıcısına yanıt

    Ürün ses yapmaya başladı. Yine aklıma o meşhur ataşözü geldi; Ucuz etin yahnisi...


    Alacaklara bilgi olsun. Çok hassas ses konusunda takıntılı, paranız da varsa almayın. Ama diğer türlü f/p ürünü alın derim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirlantacocuk -- 28 Ocak 2021; 9:27:24 >
  • Silecek benim kırmızı çizgim. Vette gibi ucuz ürünleri de kullandım Bosch da denedim. En sonunda 3-4 yıl önce orjinal silecek aldım çiftine 190tl vermiştim o zaman. Hala harika siliyor. En önemlisi de gıcırtı yapmıyor.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.