Arkadaşlar aslında bunların virüs olduğundan da emin değilim f pront antivirüs programı kullanıyorum.Güncelleştirmesini de yaptım.Sistemi taradığım zaman bu dosyaların ismini veriyor.Hem bilgisayarı kapattığımda her zaman program sonlandırılıyor iletisi geliyo.yani bilgisayar normal olarak kapanmıyo.Ben programı sonlandır diyorum öle kapanıyo.Yani bilgisyarda bir anormallik olduğunu söylüyorum.Bundan şüpheleniyorum.Yardımları bekliyorum arkadaşlar...
yok canım onlar virüs diil,pagefile sanal bellektir,ram in256dan düşükse artır biraz,hiberfilde hazırda bekletme için windowzun oluşturduğu dosya.
yok bilgisayarım 256 ram.Ama benim canımı daha çok bahsettiğim gibi bilgisayarı kapatırken aldığım ileti sıkıyor.Bu sorunun virüsten olduğunu düşünmüştüm ama değilmiş.Acaba bu konuda da yorum yapacak arkadaşlar olurmu? Her seferinde bilgisayarı kapattan kapatyorum ama program sonlandırılıyor iletisini illaki alıyorum.Yorumları bekliyorum arkadaşlar..
O sonlandırılan programın adını da yazar. ne yazıyor seninkinde?
explorer exe yazıyo.Bu hemen hemen her defada yazıyo.Ben elle sonlandır diyorum öle kapanıyo.İlk zamanlarda elle sonlandırmayıp bilgisayarı kapat dedikten hemen sonra gidiyordum.3 saat sonra bir bakıyordumki bilgisayar hala çalışıyo.Bu durum rahatsız ediyo.Anlayan arkadaşların yardımını bekliyorum
virus olması muhtemel ama pagefile.sys ile falan alakası yoktur belki o dosyalarada bulaşmış olabilir ama explorer e sorun verdiriyorsa bir virus sistemi baştan kurmanın vakti gelmiş demektir
Aslında sistemi yeni kurmuştum.Daha önce de aynı sorunu veriyodu ve uzun zamandır da format atmıyodum bi temizliyim dedim.Şimdi de hala aynı sorun var.Format da kar etmedi.Ama getright gibi ya da divx programları gibi şeyleri elimdeki bir maltepeden alınma cd den yüklüyorum.Dediğiniz gibi pagefileye bu cd den virüs bulaşması mümkünmü acaba.Açıkçası bir daha format atmak istemiyorum.Norton yada buna benzer iyi bir program öneren olursa gidip alcam yani.