Şimdi Ara

packerd bell laptop ethernet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. laptopta ethernet aracılığı ile internete girmemiz lazım. laptop etherneti görüyor ama internete girmiyor. herhangi bi yardımda bulunabilirmisiniz ?

• DRİVERİ YÜKLÜMÜ ? DEĞİLMİ ?
    BİLGİSAYARIMA SAĞ TIKLA YÖNETE GEL ORDAN AYGIT YÖNETİCİSİNE GEL ORDAN
    AĞ BAĞDAŞTIRICILARA BAK 2 TANE SÜRÜCÜ VARMI ? 1İ WİRELES ( WİFİ OLCAK ) DİĞERİ KABLO ETHERNET
    DÜZGÜN YÜKLENMİŞMİ ÜNLEM İ,ŞARETİ VARMI

DÜZGÜN YÜKLENMİŞSE SEN ETHERNET KABLOSU TAKINCA X ( ÇARPI İŞARETİ GİDİYORMU ) SAĞ ALTTAN YOKSA
    GÖRÜNÜYORDA ÜNLEM İŞARETİMİ VAR ERİŞİM SINIRLIMI ? BİRZ BİLGİ VER YARDIMCI OLALLIM
  • düzgün yüklenmiş ünlem işareti yok, aynen görünüyorda ünlem işareti var sağ altta

hocam ya 3-4 saat önce giriyordu. aynı odada 2 tane ethernet girişi var kabloyu,girişleri denedik benim laptopta açıyor ama onunkinde internet açılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nunez

düzgün yüklenmiş ünlem işareti yok, aynen görünüyorda ünlem işareti var sağ altta

hocam ya 3-4 saat önce giriyordu. aynı odada 2 tane ethernet girişi var kabloyu,girişleri denedik benim laptopta açıyor ama onunkinde internet açılmıyor.

yerel ağ bağlantısına sağ tıkla ip ve dns otomatik yap.

oda olmadı elle manuel olarak mac adresi girmen gerekir suan ezberden bilmiyorum
    herhangi bir modem varsa arkasında yazar
    biraz bekle sana mac adresi ve girilecegi yeri gösteriyim tabi oto ip ve dns işe yarmaaz ise
  • quote:

Orijinalden alıntı: dumam10

quote:

Orijinalden alıntı: nunez

düzgün yüklenmiş ünlem işareti yok, aynen görünüyorda ünlem işareti var sağ altta

yerel ağ bağlantısına sağ tıkla ip ve dns otomatik yap.

oda olmadı elle manuel olarak mac adresi girmen gerekir suan ezberden bilmiyorum
    herhangi bir modem varsa arkasında yazar
    biraz bekle sana mac adresi ve girilecegi yeri gösteriyim tabi oto ip ve dns işe yarmaaz ise

hocam onlarda otomatik. zyxel marka bi modem

•  packerd bell laptop ethernet

belirtilen yere mac adresi girersen internet gelir diye düşünüyorum
    eğer tahmin ettigim sorunsa

mac adresi bulursam eklicem simdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilimseL Maymun -- 26 Eylül 2011; 22:01:02 >
  • modemin arkasına bak arkasında bi mac adresi yazar onu manuel olarak üste gösteridigim yere yaz
    bakalım düzelicekmi düzelmesse haber et

oda olmadı emin ol ethernet ucu sorunlu yani RJ45 uç
    denemeside kolay aynı ethernet ucu ile kendi pc nde dene seninkide girmiosa ucta sorun var
    yarın değiştirt. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilimseL Maymun -- 26 Eylül 2011; 22:06:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Packard Bell Webcam Sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

modemin arkasına bak arkasında bi mac adresi yazar onu manuel olarak üste gösteridigim yere yaz

denemeside kolay aynı ethernet ucu ile kendi pc nde dene seninkide girmiosa ucta sorun var

hocam yurtta kalıyoruz katta ortak modem var 2 metre yukarı koymuşlar ordan artık arkasına bakmaya çalışacaz :)

ethernet kablosunu benim laptopa taktık internet var ama işte o laptopta olmuyor.
    biz ona bakmakla uğraşalım hocam eğerki görürsek dediğin yere yazarıs o adresi. ilgilendiğin için çok teşekkür ederiz :)
  • quote:

modemin arkasına bak arkasında bi mac adresi yazar onu manuel olarak üste gösteridigim yere yaz

hocam baktık ama 12 tane port ve online ışıklarından başka hiçbirşey yazıyor.
    ie,chrome da internet yok anlamış değiliz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nunez -- 26 Eylül 2011; 22:18:26 >
  • rica ederim umarım halledersin .
    geçen günde işyerine bir packard bell geldi 2 kere formatladım orjinal ethernet driver yükledim
    elle ip verdim oto verdim olmadı. en son dedigim gibi manuel olarak mac adresi verdim düzeldi.

ilginç ama gerçek bağlantı var fakat sınırlı erişim diyior. sağ alt kösede ünlem ver dedigim yöntemle hallettim
    umarım aynı sorundur. herhangi bir modemin arkasındaki mac i yazsanda olur.

ŞUNU DENE : 0014E3C72A25

inşallh olur
  • 12 tane port varsa modem değil switchtir o
    yani ethernet port çoğaltıcı . neyse dediğim yöntemi bir dene
    bu arada güncelleştirme yapıosa olay dahada tuhaf bi hale geldi.
    en azından ünlem olmaması gerekiyodu

sen bide ALT+R tuşuna basarak msconfig yaz enterla seçmeli başlangıca gel hepsi devre dışı bırak
    virus mirusmu var nedir :)) güncelleme yapıosa ünlem olmaması lazm . hayretler içindeyim:DD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilimseL Maymun -- 26 Eylül 2011; 22:21:01 >
  • valla bizde hayretler içindeyiz yapılandırma fln yapıyor açılınca dediklerini uygulayacağız :)
  • quote:

rica ederim umarım halledersin .
    geçen günde işyerine bir packard bell geldi 2 kere formatladım orjinal ethernet driver yükledim
    elle ip verdim oto verdim olmadı. en son dedigim gibi manuel olarak mac adresi verdim düzeldi.

ilginç ama gerçek bağlantı var fakat sınırlı erişim diyior. sağ alt kösede ünlem ver dedigim yöntemle hallettim
    umarım aynı sorundur. herhangi bir modemin arkasındaki mac i yazsanda olur.

ŞUNU DENE : 0014E3C72A25

inşallh olur

hocam valla çok teşekkür ederiz verdiğin adres uydu ve internet geldi. :)))))))) çok çok teşekkür ederiz iyi akşamlar :)))
  • rica ederim yardımcı olabildimse ne mutlu bana iyi geceler dilerim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.