Şimdi Ara

packard bell wireless driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar packardbell easy note tm 85 bilgisayarıma format attıktan sonra kablosuz ağ bağlantısını yapamırum.wireless ın markası atheros windows 7 driverı bulamıyor ben bulup yüklüyorum ama yine wireless çalışmıyor servisi aradım bilgisayara format atmıssınız üzerinde gelen win 7 olmadığı için yardımcı olamayız dediler sizce sorun nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rydn -- 28 Temmuz 2011; 3:00:31 >

• 2 sene gecmesıne ragmen konuya cevap vermek ıstedim, malum aynı problem baska kısılerde de olabılır. Öncelikle pc nin sahıp oldugu wireless driver ının ısmını bulman gerekiyor bulduktan sonra driver ı internette rahatllıkla bulabılırsın.Buldugun driver ı arama motorunda "wireless markasının ismi- atheros Wifi" aratırsan gerekli bılgılerı goreceksın. Gercekten cok basit bir işlem.Packard Bell in kendi sitesinde driver ı kuramadık (her şeyi denedik) fakat bu basit işlem ile 2-3 dk sorun çözüldü.Umarım size de yardımcısı olur. Rastgele..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yachuza -- 8 Ocak 2013; 21:05:51 >
  • Merhaba aynı sorunu bizde yaşadık bağlantı bilgisi paylaşabilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: altanbilisim

Merhaba aynı sorunu bizde yaşadık bağlantı bilgisi paylaşabilirmisin

Tekrar merhaba vista driver ile sorunu çözdüm
  • Aida 64 ile driver modelini bulup googledn tarat abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Packard Bell Webcam Sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Dell Inspiron 6400 Wireless sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.