Şimdi Ara

PACKARD BELL TM98-JO-202TK NOTEBOOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu ürünü yeni aldım teknosadan başka biyerde olmadığından pek bilgi bulamadım forumlardada bilgi yok. Anlayan arkadaşlar bir kaç yorum yaparsa sevinirim. Teşhir ürünü yoktu bilgilerdede hdmi varmı yokmu yazmıyor çok canımı sıktı bu durum artık yarın gelmesini beklemekten başka çare yok.

    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125031384&CS_Category=_SBA_63_1662_444_1787&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63







  • bende almayı dusunuyorum bu makınayı aldıktan sonra bızı bı yonlendırıp bılgı verırısen sevınırım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onsky

    bende almayı dusunuyorum bu makınayı aldıktan sonra bızı bı yonlendırıp bılgı verırısen sevınırım..



    tabiki dostum bir kaç gün içinde anladığım kadarıyla bilgi veririm.
  • tmm tesekkurler rengı beyazdı degılmı bunların ?
  • :) walla ne resmi var ne teşhiri vardı sen sorunca aklıma geldi benimde. Yarın gelsin görücez artık
  • Rengi beyaz evet, ama makinenin taban kısmı yani altı da siyah. Tasarım açısından güzel duruyor.
  • bende bugun baktım tekrar gercekten gorunumu ve ozelllıklerı cok hos nasıl sızce makıneyı suan almıs bırısı olarak ??
  • performans olarak incelemek fırsat olmadı ama ustad görüntü olarak gerçekten çok şık
  • blyrm ya aynen ole goruntu super performans ve teknik olarakta bi bilgi verirsen cok iyi olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onsky

    blyrm ya aynen ole goruntu super performans ve teknik olarakta bi bilgi verirsen cok iyi olur


    arkadaşlar performans değerlendirme işini tam anlamıyorum ama ekran görüntüsü baya iyi oyun olarak test drive u. 2 oynadım full ayarlarda oynadı ama dönüşler fln keskin oluyordu normale alınca gayet akıcı oynanıyor fakat oyunda fan baya bi sıcak hava üflüyordu. lcd ye takınca gerçekten çok kaliteli bir görüntü elde ettim. açılışta veya işlemlerde herhangi bir zorlanma yok
  • karddş nasıl makina varmı bi sorun bu zamana kadar tavsiye edrmsn performans fln nasl
  • bnde alacagım cunku ondan bu kadar ılgılenıyorum bıras daha aydınlatıp bılgı verırsen sevınırım tavsıye edermısın
  • çok şık bir cihaz hdmi çıkışı var alınacak bir ürün bence 1 haftadır kullanıyorum oyun vs için alınmadığından denemedim oyun performansı nasıkldır bilmiyorum ama sessiz cihaz rahatlıkla işletim sisteminide değiştirdim sorun yok şuan
  • anladım bende alıcam bu makıhnadan gerckten dıs gorunusu ve ozellıklerı cok hoş .. sız bı sorun fılan yasamıyrsunuzdur umarım??
  • sorun yok fazlasıyla memnunum zaten tasarımına bu kadar para verdim benim için gereksizdi bu özellikler 800 900 e alacakken bunun tasarım cezbetti.
  • eyw saol bı olumsuzluk yasarsan bır sorun olupta belırtırsen sevınırım kardes
  • arkadaşlar cihazı dün akşam aldım.. şuan şarjda ilk izlenimler çok güzel..
    makina performansı fiyata göre gayet güzel
  • hdmi çıkışını da test ettim sorun yok büyük ekranda sayesinde oyun oynadım :)
  • Teknosadan 1177 tl fiyatla kardeşim için aldım fiyat performans olarak bakıldığında gayet güzel bi ürün:)
  • Bende ürünü aldım ve inceledim. Beş gündür kullanıyorum. Değerlendirmelerim şöyle:

    - Tasarım olarak çok güzel, klasik siyah cihazlara göre özellikle tasarıma çok dikkat edilerek güzel bir sonuç ortaya çıkarılmış.
    - Tuş takımı bu güne kadar gördüğüm tüm notebooklardan farklı, tuşların arası bariz şekilde açık, bu da iki sonuç doğuruyor. Yazı yazmak müthiş şekilde rahat özellikle ofis kullanıcıları için ya da msn facebook gibi alanlarda yoğun yazışmalar yapanlar için çok ideal. Ancak birkaç aylık kullanım sonunda tuşların altında ciddi bir kirlenme oluşacağını düşünüyorum.
    - Packard Bell markası diğer marklardan farklı olarak birkaç ufak özellik koymuş cihaza. Örneğin klavyenin sağ üst köşesine ekstra bir tuş ekleyerek 3 tane sosyal paylaşım sitesine kolay ulaşım imkanı taşımış. Yine klavyeye güç tasarrufu için birkaç ufak özellik eklenmiş.
    - Cihazın wireless perfonmansı ortalamanın üstünde. Evimde bulunan iki notebook ( asus, hp ) ile yaptığım denemelerde en yüksek sinyal gücünü bu cihazdan aldığımı söyleyebilirim. Tabi internette gezinirken bariz bir hız farkından söz etmek mümkün değil, zira bu fark cihazdan çok kullandığınız internet paketinden kaynaklanıyor. Ancak tıkladığınız linklerden sonra yeni pencere çok çabuk açılıyor.
    - Cihazda oyun performansı da görebildiğim kadarıyla iyi, cihazda counter strike 1.6, medal of honor ve pes 2011 oynadım ve özelliklerde kısıntıya gitmeme me rağmen bir donma görmedim. Sadece Pes 2011'de farkedilmesi zor birkaç yavaşlamaya denk geldim. Ancak bildiğim kadarıyla esas performans için nfs tarzı bir oyun oynamak daha sağlıklı olacaktır. Cihazda 1 gb ekran kartı ve 4 gb ram mevcut olduğundan oyunlarda sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum.
    - Yaptığım bir kaç kopyalama, dvd yazma, yükleme gibi işlemlerde corei5 işlemcinin farkını gerçekten hissettim. İnsanlar bu bilgisayarı tercih etmeseler bile corei3 ve üstü işlemciler taşıyan bilgisayarları tercih etmelerini öneririm. Alışık olmadığınız bir hız farkı yaratıyor.
    - Cihazın batarya performansı da fena değil, sadece internete girmek için kullandığımda 4 saat kadar dayanabiliyor. Ama optik sürücüyü kullandığınızda veya oyun oynadığınızda bu süre 1,5 saate kadar inebilir.

    Genel olarak çok memnunum cihazdan, özellikle Teknosa'nın yaptığı son kampanyadan sonra bu özelliklere göre emsal markalardan 250-300 TL daha ucuz olması kaçırılmayacak bir fırsat bana göre.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.