ARKADAŞLAR BEN BU LAPTOPU ALMAK İSTİYORUM TAVSİYE EDERMİSNİZ ? FİYATI 1,200 TL
ÖZELLİKLERİ :Karakteristik PACKARD BELL TM81-SB-005TK X4-N950 4GB 500GB CPU Cinsi - Hızı Amd Phenom II N950 2.1Ghz Düzey 2 önbellek 2 MB Ekran Boyu Boyut : 15.6" - Çözünürlük : 1366 x 768 px Ekran Tipi LED Ekran Kartı 1 GB ATI HD5650 Bellek 4 GB Bellek Tipi DDR3 Sabit Disk 500GB 5400 rpm Optik Sürücü DVD-RW Faks - Modem YOK Ses Dahili hoparlör Network Kablolu : 10/100/1000 Mbps Ethernet Kablosuz : 802.11 b/g/n-Draft Bluetooth : VAR Port 1 x Mikrofon, 1 x Kulaklık, 1 x VGA port, 3 x USB 2.0 ports Pil Ömrü 6 cell (Kullanım Odaklı Değişim Süresi) Ağırlık 2.7 kg İşletim Sistemi Windows 7 Home Basic Ek Özellikler Dahili Web Kamera : VAR Kart Okuyucu : VAR Parmak İzi Okuyucu : YOK Boyut : 381 MM x 253MM x 34,14MM Klavye : Türkçe Q Klavye
Sanırım bugün metro da gördüğüm ve beğendiğim ürün, amd işlemcili olduğu için tereddütte kalmıştım kdv dahil 999 tl
aynen arkadasa katılıyorum bende aldım 999 tl ye metrodan...
quote:
Orijinalden alıntı: mali3510
quote:
Orijinalden alıntı: IORI
Sanırım bugün metro da gördüğüm ve beğendiğim ürün, amd işlemcili olduğu için tereddütte kalmıştım kdv dahil 999 tl
aynen arkadasa katılıyorum bende aldım 999 tl ye metrodan...
Ben Carrefour'un geçenlerde yaptığı Vaio kampanyasından 1299 tlye bir tane Vaio aldım patron faturayı şirkete kestir kdv'yi şirketten al dedi -200TL laptop geldi 1100'e iyiki almamışım o zaman packard bell dedim
arkadaşlar bi sorum olucak bilen arkadaşlar varsa cvp yazarlarsa sevınırım sorum şu bu marka pc aldım ama sadece sag taraftakı hoparlorden ses gelıyor sıstemden heryere baktım 2 taraftakıde kullanıyor gosterıyor ama sadece sagdan ses gelıyor soldakı hoparlor bozuldumu yoksa yokmuydu hıc :???
"Ben Carrefour'un geçenlerde yaptığı Vaio kampanyasından 1299 tlye bir tane Vaio aldım patron faturayı şirkete kestir kdv'yi şirketten al dedi -200TL laptop geldi 1100'e iyiki almamışım o zaman packard bell dedim"
Patron Kingmiş :)
Bu ürün 1065,74 TL KDV dahil fiyatına alınır mı? Oyun ve programlarda performansı nasıl olur?? Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olursa sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme