Şimdi Ara

PACKARD BELL (İNCELEME) LS44 17,3 Intel® Core™ i5 RAM6 GB HD6650M (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
553
Cevap
5
Favori
72.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jaka­®

PACKARD BELL (İNCELEME) LS44 17,3  Intel® Core™ i5 RAM6 GB HD6650M

Servise değil de vatana götürmeni tavsiye ederim

Aygit yoneticisinde bende 2 ekran karti alt alta gozukuyor, yarin dediginiz gibi vatana da ugrucam.
    Tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kupa_xl

quote:

Aygit yoneticisinde bende 2 ekran karti alt alta gozukuyor, yarin dediginiz gibi vatana da ugrucam.
    Tesekkurler.

bende neden sadece harici ekran kartı gözzüküyo anlamış değilim

• quote:

quote:

quote:

Tesekkurler.

Sizin notebook ekran kartı 2gb lık model mi?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tesekkurler.

Sizin notebook ekran kartı 2gb lık model mi?

hayır 1 gb

• quote:

quote:

Yok, format attım, ekran kartının en son sürümünü defalarca silip tekrar yükledim hala sorun devam ediyor...
    Hala yerleşik ekran kartından, Amd ye geçemiyorum.

Bu sorunu yaşayan bir tek ben miyim?

Ben de onboard ekran kartına geçemiyorum

Hahaha en olmadı laptopları değişin :D

• jaka­® bizim laptoplar ilk seri falan mı acaba? Bendede durum aynı. Bu arada son bios update'i ne gibi iyileştirmeler getirdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raven

jaka­® bizim laptoplar ilk seri falan mı acaba? Bendede durum aynı. Bu arada son bios update'i ne gibi iyileştirmeler getirdi?

Senin durumun da benimkiyle aynı mı?
  • quote:

jaka­® bizim laptoplar ilk seri falan mı acaba? Bendede durum aynı. Bu arada son bios update'i ne gibi iyileştirmeler getirdi?

Ben çıkamadım işin içinden anlamadım gitti . Çok da önemli değil açıkçası ama insan merak ediyo sonuç olarak . Bios update in değiştirdiği pek birşey farkedemedim ben düzenli olarak yapıyorum ama değişen bişi çarpmıyo gözüme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canaydo -- 14 Aralık 2011; 11:55:21 >
  • quote:

quote:

Senin durumun da benimkiyle aynı mı?

Hayır. Bendede jakanınki gibi sadece amd ekran kartı gözüküyor.
  • Slm bende geçen hafta Vatandan aldım, hatta 1 GB olanını almıştım 1.540 TL ye. sonra baktım ki notebook ya kullanılmış yada reyon ürünü geri götürdüm dediler başka yok hatta orada incelediğim reyon ürünü bile satılmıştı. Erzurumda sadece 5 tane var ama 2 GB EK olanı dediler ve 70 TL daha ucuz :):). Tamam dedim onu getirin bana. Oradaki arkadaşların ilgisizlikleri yüzünden noetbook cuma günü elime geçti.

Neyse içinden çıkan Win Home Basic gerçekten sıkıcı. Ultimate 64 kurucam. driverlerde sorun yaşayan yok galiba ama Pc ile direk kurulan programlardan hiç ihtiyaç duyulabilecek olanı varmı sizce. Pb kendi programlarından ve onları almanın bir yolu varmı acaba?

Kolay gelsin..
  • Slm
    Makimana Ultimate 64 bit kurdum

1- bu numloc capslock açığ kapandığında ekranda çıkan simgeleri nasıl yükleyebiliyorum
    2- özellikle F3 tuşundaki bluetooth ve Wireless açıp kapama tuşunun özellikleri nasıl yüklenir
    bunun dışında atlamış olduğum bu bilgisayara özel yüklemeler varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoB1881

Slm
    Makimana Ultimate 64 bit kurdum

1- bu numloc capslock açığ kapandığında ekranda çıkan simgeleri nasıl yükleyebiliyorum
    2- özellikle F3 tuşundaki bluetooth ve Wireless açıp kapama tuşunun özellikleri nasıl yüklenir
    bunun dışında atlamış olduğum bu bilgisayara özel yüklemeler varmıdır

launcher manageri yuklemelısın

bu linkten :http://global-download.packardbell.com/GDFiles/Application/LaunchManager/LaunchManager_Dritek_5.0.3_W7x64_A.zip?acerid=634310124411772220&Step1=Notebook&Step2=EasyNote&Step3=EN%20LS44HR&OS=721&LC=en&BC=Packard%20Bell&SC=EMEA_25P

diğer driverlere ve programlara ulaşmak için notebook modelinizi girin.

şu site:
    www.packardbell.com.tr
    Support Download
    http://www.packardbell.com.tr/pb/tr/TR/content/download

• Saolasın

Turbo booost , camera launch epower hepsini kurdum
    şimdi tek problemim Microsoft mouse 5000 var bende. bluetooth, makinayı ilk aldığımda bağlandı ve hiç sorun yaratmadı
    şimdi buletooth bütün driverleri kurduğum hale mouse çalışmıyor, daha önceki Samsung notebook ta ta böyle sorunlar çıkartıyordu, bu tip sorun yaşayan varmı arkadaşlar acaba ?

Birde bios ların hepsini tek tek kurmakmı gerekiyor arkadaşlar...
  • ARKADAŞLAR BU LAPTOPTAN 2 TANE ALDIM 2 SİNDEDE EKRAN KARTINI GÖRMEME SIKINTISI VAR KENDİM CATİA TASARIM PROGRAMI KULLANIYORUM EKRAN KARTINDA YÜKSEK PERFORMANSTA ATADIĞIMDA DAHİ GÖRMÜYOR Kupa_xl ARKADAŞIMIZIN DEDİĞİ GİBİ DRICTX PROGRAMINDA EKRANKARTINI GÖRMÜYOR BİR KAÇ PROGRAMLA DAHA DENEDİK GÖZÜKÜP GÖZÜKMEDİĞİNDEN AMA YİNE AYNI DURUM VAR VATANA GERİ GÖTÜRDÜK PCLERİ 1 AYI GEÇTİ AMA HALA DURUM MUAMMA NE YENİ Bİ ÜRÜN VERİYORLAR ÖYLE DURUYO BİLGİNİZ OLSUN BU ÜRÜNÜ ALACAK OLURSANIZ BUNLARA DİKKAT EDİN BENİM PC DEKİ EKRAN KARTI 2GB LİKTİ BU ARADA
  • 1 ayı geçti ise ya yenisini verecekler yada parasını
  • ekran kartını görmezsek ne olur?
  • YENİSİNİ VERMELERİ GEREKİYO AMA DAHA HABER GELMEDİ
    EKRAN KARTINI GÖREMEDİĞİN ZAMAN KULLANAMADIĞIN ANLAMINA GELMEKTETİR. BUNUDA PROGRAMIMIZI KULLANIRKEN FARKKETTİK ÇÜNKİ EVİMDE 128 MB LIK EKRANKARTI OLAN PC ONDAN DAHA İYİ ÇALIŞIYO LEPTOP İSE ONBOART EKRAN KARTIIYLA ÇALIŞMAYA GEÇİYOR 2 EKRAN KARTI SİZİN ANLIYACAĞINIZ ÇÖP DURUMUNDA KALIYO
  • quote:

Orijinalden alıntı: CATIA

YENİSİNİ VERMELERİ GEREKİYO AMA DAHA HABER GELMEDİ
    EKRAN KARTINI GÖREMEDİĞİN ZAMAN KULLANAMADIĞIN ANLAMINA GELMEKTETİR. BUNUDA PROGRAMIMIZI KULLANIRKEN FARKKETTİK ÇÜNKİ EVİMDE 128 MB LIK EKRANKARTI OLAN PC ONDAN DAHA İYİ ÇALIŞIYO LEPTOP İSE ONBOART EKRAN KARTIIYLA ÇALIŞMAYA GEÇİYOR 2 EKRAN KARTI SİZİN ANLIYACAĞINIZ ÇÖP DURUMUNDA KALIYO

Format at derim ben. Çünkü ben aldığım gün format attım ekran kartının her şeyini baştan yükledim ve hiçte sıkıntı yaşamadım.
  •  PACKARD BELL (İNCELEME) LS44 17,3  Intel® Core™ i5 RAM6 GB HD6650M

Packar Bell LS44

Bu bilgisayardan almayı düşünüyorum, gerek ekranın büyüklüğü, gerek ram'i

ama arkadaşım "beyaz renk bu alma sonra pişman olursun ilk 3-5 ay silersin sonra unuta unuta bir bakmışsın ki krem ile sarı rengi almış" demesiyle acaba olabilir mi dedim kendi kendime;

tuşların hammaddesi olan plastik bu kadar adi olabilirmi ? hemen sararbilir mi ? deformasyon süreci nedir.

yani demek istediğim şey şu, Beyaz oldugundan dolayı önerirmisiniz.. ?

• quote:

Orijinalden alıntı: KahramanSusLu

Packar Bell LS44

Bu bilgisayardan almayı düşünüyorum, gerek ekranın büyüklüğü, gerek ram'i

ama arkadaşım "beyaz renk bu alma sonra pişman olursun ilk 3-5 ay silersin sonra unuta unuta bir bakmışsın ki krem ile sarı rengi almış" demesiyle acaba olabilir mi dedim kendi kendime;

tuşların hammaddesi olan plastik bu kadar adi olabilirmi ? hemen sararbilir mi ? deformasyon süreci nedir.

yani demek istediğim şey şu, Beyaz oldugundan dolayı önerirmisiniz.. ?

Yok öyle bişey dostum ayda bir siliyorum hala bembeyaz

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.