Şimdi Ara

PACKARD BELL (İNCELEME) LS44 17,3 Intel® Core™ i5 RAM6 GB HD6650M (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
553
Cevap
5
Favori
72.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar bu bilsiyarın recovery kombinasyonu nedir? bilen var mı?
  • arkadaşlar intel grafik kartı ayarlarında güç seçeneklerinden pille çalışırken kısmında görüntü enerji tasarrufu teknolojisini kapatıyorum ama bilgisayarı açtığımda tekrar eski haline dönüp ordaki tick kaldırdığım kutucuğun tekrar tickli olduğunu görüyorum bunu kaldırmanın başka yolu yokmu uygulaya deyip çıkmama rağmen kapatıp açtığımda tekrar eski haline dönüyor. Bu özellik açık olduğunda da görüntü yada ekran değişikliklerinde ekran ışığında kısa süre çok hafif pırpırlama oluyor. ama bunu sadece pille çalışırken yapıyor.fişe takılı olduğunda böyle yapmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi locke78 -- 16 Aralık 2012; 21:48:29 >
  • Selamlar; ls44 607tk modelini kullanıyorum. Şu an ki ram 6 gb, 8 e yükseltenler olmuş forumdan okuduğum kadarı ile acaba en yüksek kapasite bu mudur yoksa daha fazla yükseltilebilir mi?
  • SSD yapan var mı?
  • Hey gidi packard bell hey :) gecen ilkbahar almistim, onu abime verip macbook air aldim simdi.. Cok performansli bi cihazdi, konusunu gorunce ozlemim depresti :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft Notebook Mouse 5000 kullanan varmı ?
    Format attıktan sonra cihaza bir türlü tanıtamadım mouse yi. Aygıtı ekliyor ama 1 dk sonra kendi kendine siliyor tekrar tekrar kurdum yok mouse çalışmadı gitti.

    Yardım edebilecek olan varsa çok iyi olur arkadaşlar...
  • Ls44 ün ikinci hdd bölmesini kullanmak istiyorum ama hdd bağlantı parçalarını bulamadım. İstanbul da bu parçaları satan bir yer var mı yoksa illa ki yurt dışından mı sipariş geçmek gerekiyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim.
  • İkinci disk kapağı hala sorun ya standart kapakta 7mm SSD deneyen varmı acaba normal hdd 9.5 mm olması lazım belki kurtarır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: can6prmk

    quote:

    Orijinalden alıntı: fenomenimsi

    bu laptopı vatan dan alalı 5,5 ay oldu ve 3 kere garantiye gitti.halende garantide
    bende türkiyeye gelmeden araştırıp hevesle alanlardanım fakat durum böyle
    hdd sinde fabrika çıkışı bir sorunu var sanırım 3. seferde değişim talep ettik bakalım bekliyoruz.

    Geçmiş olsun. Bende de SSD var diye laptopu hiç kapatmıyorum çantamdayken bile açık halde taşıyorum nasılsa C:/ SSD'de kurulu diye. İçinden çıkan HDD'i de D:/ olarak kullanıyorum ama sürekli açık olmasına rağmen o bile 1 buçuk senedir tık demeden çalışıyor. Biraz kısmet işi dostum elektronik ürün araştırmayla alakası yok içindeki HDD zaten WD yani en iyi ve kaliteli üreticilerden birisi.

    Merhabalar, ben de bu laptobu kullanmaya başlayacağım. SSD takmayı düşünüyorum. Hem imzanızdan hem de bu gönderinizden ssd ve mekanik diski bir arada kullandığınızı gördüm. Sormak istediğim ssd alırken herhangi bir boyutuna dikkat etmek gerekli mi 2. harddiski takmak için?




  • Merhaba arkadaşlar,

    Ben de bu ürünü yaklaşık 2.5 yıl önce sıfır almıştım ve hala sorunsuz formatsız kullanıyorum.tabi çok oyun oynamadığım için de formata ihtiyaç duymadım..Model yenilemek istediğim için bu güzel makineyi satmak istemekteyim.Faturası kutusu kitapçıkları her şeyi tamdır.Ancak malum garantisi bitmiştir.Masaüstü olarak kullandığım için bataryası az kullanılmıştır.İlgilenenler pm atabilir.
  • Hala ls44hr501tk kullanıyorum. Çok ısınıyor emektar. İçini açamadım. Daha doğrusu ilk kapaktan sonraki kapak bir türlü açılmıyor. İşlemci termal macunu falan yenilemek istiyorum. İçinin nasıl temizleneceğine dair video vs varmıdır ?
  • souledge S kullanıcısına yanıt
    Diğer konuda cevapladım şunu da belirteyim öncelikle işlem yapmadan core temp programıyla işlemci sıcaklığını kontrol ederseniz iyi olur fan temizliği ve termal macun yenileme sonrası tekrar kontrol ettiğinizde sonucu görmüş olursunuz.
  • Vay be seneler önce bu başlık için foruma kayıt olmuştum.Güzel cihazdı senelerce işimi gördü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erosto -- 4 Aralık 2022; 17:29:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.