1.13 versiyon bios u çıkmış arkadaşlar,ben yükledim.
Dün itibariyle 5 senedir kullandığım;Asus laptop'u emekliye ayırıp bu modeli aldım.Rahatsız edici fan sesi yok,kenarlarından taşsa da ,Zalman soğutucunun üstüne koydum.Şimdilik sorun yok gibi..
Bios'tan "Fn"tuşlarının kullanımını değiştirdim, daha önceki sayfalarda bahsedilmiş şimdi normale döndü,F5e basınca,ekranı karartacağına sayfayı yeniliyor.
max kaç gb olabiliyor bu acaba? 8 mi?
quote:
Orijinalden alıntı: $$
max kaç gb olabiliyor bu acaba? 8 mi?
8 oluyor ve yeterlidirde. Ben 8 olarak kullanıyorum her türlü oyunda ve programlarda yeteri kadar tatmin ediyor. Ekran kartıda yeterli çünkü.
1500 tl civarı bir bütçem var 17" civarı ekran boyutu olan bir notebook almak istiyorum bu bilgisayar güzelmiş ama bulamıyorum
Nereden ve kaça bulurum bilen var mı? Ya da önerebileceğiniz başka bir bilgisayar var mıdır?
quote:
Orijinalden alıntı: FeTy
1500 tl civarı bir bütçem var 17" civarı ekran boyutu olan bir notebook almak istiyorum bu bilgisayar güzelmiş ama bulamıyorum
Nereden ve kaça bulurum bilen var mı? Ya da önerebileceğiniz başka bir bilgisayar var mıdır?
Şuan sadece vatan satıyor bu ürünü
www.vatanbilgisayar.com
Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
bu iki ürün hemen hemen denk birbirine acerin hdd kapasitesi daha büyük , packard bellinde ekranı led başkada gözüme çarpan bi farkı yok karşılaştırın kendiniz . İndirime girdiği zamanı bekleyin 1500-1600 arası bir fiyata alabilirsiniz
millet önce okur sonra alır biz aldık sonra bi ara okuruz
quote:
Orijinalden alıntı: FenerLee_
millet önce okur sonra alır biz aldık sonra bi ara okuruz
O da güzelmiş güle güle kullan
Cihazın kasasını açanlar dikkat etmiştir ikincibir sata girişi mevcut fakat o kısımdaki boşluğa denk gelen yerde kapakta plastik destekler var. ayrıca standart 2,5" disk takıldığında bu destekler olmasada kapak kapanmıyor. kısa bir araştırmayla ince ssd ler olduğunu öğrendim Transcend in yanılmıyosam böyle bi modeli var forumda görmüştüm. Onu alıp takıcam buraya o plastik desteklerden zaten kurtuldum :) bide hazır açmışken 8 gb ram taktım şeytan dürttü :) o ssd dende alırsam tadından yenmez diye tahmin ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: jay jay justified
Sürücüler güncel mi?
Güncelse Windows puanlarıyla vakit öldürmeyin arkadaşlar.
Ayrıca yukarıdaki sıralama komik olmuş. GTX 480M SLI, GTX 470M SLI'nin gerisinde. Böyle sıralamalarla aklınızı bulandırmayın. Neye göre oldukları belli değil. 1-2 sentetik test yapıp sıralama diye yaygara koparıyorlar.
Oyun yükleyin, kurun ve öyle kıyaslayın. Bir sorun varsa ortaya çıkar zaten.
O inceleme yanlış değil hepsi oyun incelemeriyle mevcut GTX 480M sorunlu bir karttı , ferminin ilk çıktığı dönemlerde zorlama bir karttı. Core clocku ısınmaması için 425 Mhz çekilmesiyle performansı baya düşüktü. GTX 470M kullanan birisi olarak 280.26 driverıyla GTX 480M rahatlıkla geçtiğini gördüm. Bu arada GTX 470M in inanılmaz OC potansiyeli vardır. Benim kullandığım (GTX 470M default 535/1070/1250 OC li 795/1590/1550).
quote:
Orijinalden alıntı: hyperspeed
Cihazın kasasını açanlar dikkat etmiştir ikincibir sata girişi mevcut fakat o kısımdaki boşluğa denk gelen yerde kapakta plastik destekler var. ayrıca standart 2,5" disk takıldığında bu destekler olmasada kapak kapanmıyor. kısa bir araştırmayla ince ssd ler olduğunu öğrendim Transcend in yanılmıyosam böyle bi modeli var forumda görmüştüm. Onu alıp takıcam buraya o plastik desteklerden zaten kurtuldum :) bide hazır açmışken 8 gb ram taktım şeytan dürttü :) o ssd dende alırsam tadından yenmez diye tahmin ediyorum
Hayırlı olsun dostum raminde bende aynı şeyi yapmıştım. Hazır açmışken 8'e çıkarmıştım. Ama SSD almak istiyorsanız. Ucuza kaçmayın SATA 2 değil SATA 3 alın bilgisayar desteklemez o hızı ama geleceğe yatırım olur. Laptopu değişseniz bile 2-3 sene sonraki bilgisayarınıza yime takarsınız. Mesela şuan Sata3 120 GB bir SSD 450 lira civarı. Ama kesinlikle Ocak ayını bekleyin CES Fuarı var. O fiyat yarı yarıya olmasada düşecektir. 300-350 arasına bunun garantisini veririm size.
bu makinada RAGE'i oynayabilen var mı ben grafik hatası alıyorum. sorun nedir kayafı yedim vallah
Failed to compile render prog feedbackresolve from feedbackresolve böyle bir hata alıyorum
bende dün vatandan aldım bu laptopu arkadaşlar acaba windows home basic lemi geliyor yoksa premiumlamı ? vatanda bir şaibe vardıda bilemedik internetten aldım :)
arkadaşlar bu aleti kullananlar özellikle sizce bu iyi mi?bugun saat 18.30 da almaya gideceğim yoksa vatanın sıtesınde gordugum ts11 ın yenı modelını mı alayım? link bu yenı ts11 ıcın
www.vatanbilgisayar.com
Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
arkadaşlar vatana gittim packard bell alacakken lenova z570 aldım :D 2gb ekran kartı ve geforce gt 540m oluşu ve 1.350 tl gibi cazip bir fiyat bana aldırttı :D umarım pişman olmam :D
quote:
Orijinalden alıntı: can6prmk
quote:
Orijinalden alıntı: hellbutcher00096
bende dün vatandan aldım bu laptopu arkadaşlar acaba windows home basic lemi geliyor yoksa premiumlamı ? vatanda bir şaibe vardıda bilemedik internetten aldım :)
2 GB ekran kartı olan modelinde Home Basic var ama bizimki gibi 1 GB ekran kartı olan laptopta Home Premium var dostum.
LS44 CORE İ5 2410M-2.3GHZ-6GB DDR3-500GB-17"-DVDRW-2048MB HD6650-CAM-BT-W7BAS yazıyor aldığım üründe yani 2gb oluyor çok saçma ya tek farkları işletim sistemi mi ?