Şimdi Ara

Packard Bell Genel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
0
Favori
9.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: skorpe

en geç ertesi sabah elinde olur tabi driver cd'sinde varsa

http://support.packardbell.com/global/item/index.php?pn=PB76E00129&g=2000

driver yerini buldum sonunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 2 Aralık 2006; 13:08:51 >
  • Ben Packard öneririm.Bilmiyorum yakından inceledin mi iksini ama ben packard bell modellerini daha bir şık buluyorum.Aralarında(pratikte) performans farkı olcagını zannetmiyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackRobe -- 2 Aralık 2006; 8:56:37 >
  • PB MX66-003 kullanicisi diger arkadaslar yorum katabilirmi? Dizaynin guzelligi kadar asus da teknik ustun gibi gozukuyor. Ozellikle kablosuz ag ve kapsama alan sorunu varmi??
  • ???
  • merhaba yunus9 ben yaklasık 6 aydır p.bell easynote r 9755 kullanıyorum senin verdiğin linkteki pc ye göre biraz eski model sayılır ama ben yinede sana eksi ve artı yönlerini yazayım

kötü yönlerinden baslarsak ilk olarak pil süresi çok kısa yaklasık 1.5 saat gidiyo pili tabi stand by da 2.5sati buluyo

ayrıca ilk aldıgında norton yüklü pc ye ve norton pc yi cok kasıyo ben bu yüzden kaldırdım hatta hatta windovsu bile yeniden kurdum ve herseyi kendime göre ayarladım xp pro kurdumdaha verimli oldu tavsiye edreim

en büyuük sorunlarından bir taneside ısınma sorunu pc nin sol tarfı klavyenin üstü ısınıyo ve yazı yazarken insanı rahatsız ediyo ayrıca pc yi diz üstünde kullanmakta gecekten zor bir müddet sonra bacagını ve diger uzuvlarını hissetmeyebilirsin

bunların dısnda cokbüyük sorun teskil eden biseyle karsılasmadım

iyi yanlarına geldigimizde ekran tek kelimeyle harika film izlerken memnun kalcagına eminim kasa tasrımıda fena sayılmaz aslında senin verdigin linkteki cok cok daha iyi aslında yukarıda yazdıgım eksi yönler hariç ii bir pc

dedigim gibi benim model linktekine göre eski sayılır yeni modellerde bu sorunlar giderilmişmidi bilmiyorumm ama yinede genel bir düsünce olsun die yzdım bunları umarım faydalı olur

• Genel olarak kalıtelı bır makına bende 7413 modelı vardı tek sıkayetım wıfı nın zayıf olmasıydı gerısı gayet ıyıydı
  • şimdi ben de PB deneyimlerimi anlatayım sizlere.V7413 kullanıcısıyım.
    Öncelikle teknik servis probleminden bahsedeyim. Eğer PB kullanıor iseniz dua edin notebook bozulmasın gerçekten bilgisiz bir teknik servise sahip.
    Wireless çekim gücü düşük. Diğer markalarla karşılaştırma yaptım bariz PBler ezik kalıyor. sadece 7413 için dier MX modelleri falan içinde geçerli.
    Bu aradahttp://support.packardbell.com/global/item/index.php?sn=654704400231&t=2006 buradan 1.15 bios updateni çekerek wireless çekiminde birazcık kıpırdanma yaşayabilirsiniz. Hala yetersiz bence.
    Gelelim işletim sistemleri konusuna. Eğer cross platform çalışan bir insansanız yani linux falan kullanıor iseniz bluetooth ve wireless ı klavyeden açmayı düşünmeyin olmuyor. Genel olarak PBlerin optik sürücülerinde de sorun yaşayanlar var. Şükür henüz onunla karşılaşmadım. USBler paralel bağlandığından olsa gerek 2 game pad ve üzerinde sorun yaşıyorsunuz.

Diğer özelliklerinden memnunum ekranı, tasarımı falan güzel. Uzaktan kumanda gerçekten bir avantaj. Ama bu teknik servis olayları falan beni bu markadan fena halde soğuttu. Eğer daha ilgili bir marka bulabilior iseniz gidin onu alın derim.

• merhaba arkadaslar..ben pb almayi dusunuyorum bir arkadasimin soylemesine gore ekrani neredeyse sony
    kadar guzelmis dis gorunusu de hosuma gitti yalniz daha yakindan inceleme
    firsatim olmadi..donanim hakkinda da pek fazla bilgiye sahip degilim..bu yuzden
    sormak istedim PACKARD BELL EASY NOTE MX66-003 u mu yoksa HP PAVILION dv5196EA
    EW776EA yi mi tercih etmeliyim? pb de Nvidia GeForce Go 7300 512MB (128mb
    paylasimsiz) yaziyor.hp de ise NVIDIA® GeForce Go 7400 256mb paylasimsiz ekran
    karti var.kalan ozellikleri hemen hemen ayni gorunuyor...hangisinin ekran karti
    daha iyidir?hangisini onerirsiniz?ben oyun oynamayi cok seviyorum.biliyorum
    laptop oyun icin degildir ama almisken kotu bisey de almak istemiyorum.hangisi
    oyun icin daha iyidir?oneri bekliyorum tesekkur ederim..
  • arkadaşlar ben hiç pb almadım ama arkadasımın var odn bılıyorum, hatta ben ve o makınalarımızı 1 gun arayla aldık, arkadadımdakı makına performans olarak fena degıl ama benım pb ıle ılgılı cozemedıgım bır kac nokta var. mesela arkadasın packard bell ın kendı resmı sıtesınden ındırdıgı bıos u kullanarak bıos upgrade yaparken ana kart uctu, servıse gonderdı. yukleme sırasında herseyı dogru yaptıgı ıcın kullanıcı hatasına sokamadılar garantıye aldılar, yaklasık 1 ay sonra bu alet artık yapılamıyo aynı modeldende kalmadı 100$ fark verıp ust modelını alın dedıler. ayrıca nerde packard bell ın reklamına raslasam ekran kartları ıcın farklı seyler yazıyo, aynı mode ıcın bıyerde (128 mb paylasımsız) 512 mb yazıyo başka bi yerde (256 mb paylasımsız) 512 mb, baska bir yerde ise (64 mb paylasımsız) 512 yazıyo, ve bunların hepsı aynı model ıcın geforce 7300 ekran kartının ozellıklerı olarak yazıyo,bızım arkadas alırken ıse 512 mb paylasımsız demısler. bu durum benı harbıden kıllandırıyo, her satıcı ıcın ayrımı uretılıyo kardesım aynı model. ayrıca hdd 4200 rpm ve ramler 533 luk, tamam cok olumcul syler dııl ama ınsan 1699+kdv verınce daha dogru duzgun bısıler olsun ıstıyo, ama genelde fena dııl makına

• arkadaşlar 3 gün önce aldım cihazı ve yorumlarımı göndermek istiyorum belki şuan almak isteyen birilerine yardımcı olur. fiyatı 1399 usd + kdv ama ben çok daha ucuza aldım çünkü bimeks çalışanıyım neyse yorumlarım . ilk öncelikle hdd rpm i 5400 çoğu yerde 4200 olduğu iddiaları var ama cihazın aygıt yöneticisi bölümüne gidip disk yöneticisini tıkladığınızda açılan numarayı google.com.tr copy - paste yaparsanız segate 5400 rpm olduğunu göreceksiniz. cihazda ısınma gibi bir sorun yok ama dvd yazdırırken biraz gürültülü hdd de aynı gürültü var. ekran kartı paylaşımsız olarak 128 nvdia ailesinin 7300 versiyonu ki beni tatmin ediyor üst düzey bir oyun kullanıcısı değilim ama oyunlarda sorun yaşamazsınız mağaza arkadaşım 64 mb ekran kartıyla babalar gibi heatman oynuyor yani notebook alırken her şeyi üst düzey olsun diye beklemeyin kendinize bir hedef seçin ve alın teknolojiyle baş etmek mümkün değil size tavsiyem bütçenizi zorlamadan alın bir tane ama bimeksten fırsatları kaçırmayın. cihaza tekrar dönersek bataryası fazla dayanıklı değil max. 1.5 saatte tükeniyor maalesef.ama sony nin x-black ekranıyla aynı görüntüye sahip bu da artısı. son olarakta cihaz 60.000 nin faktöriyelini 31 sn gibi tatminkar bir sürede çözüyor. ve bence masaüstü kullanıcılığından sonra notebook a geçenler için + bir özellik keypad in klavyedeki gibi olması hiç zorlanmadım. kişisel görüşüm 10 üzerinden 8.5 alabilirsiniz ayrıca 512 mb mp3 player da hediyesi bimekslerde bilginize....

• Verdigin bilgiler icin tesekkurler eleven11.
    Packard bell kafami karistiriyor. Ama goruntusude cezbediyor...
  • arkadaslar öncelikle herkese selam
    packard bell v7413 ü 2 aydır kullanıorum.genel olarak makina iyi.güncel özelliklerin hemen hepsine sahip,
    ama grafik olarak tam olarak bekledigimi buldugumu söyleyemem açıkçası,pes6 gibi basit bi futbol oynunu bile 1280-800-high çözünürlükte kasmadan oynatmıyor.ram i aldıım gibi 512mb.onu 1 gb.a çıkartmayı düsünüorum.ne kadar faydası olur oyun baglamında?
    kingston 1gb 667mhz ramlar 220 ytl ciwarında.sizce alabilecegim en iyisi bumu?
    bazılarının x1600 ekran kartlarını 256dan 512mb a yükselttigini gördüm.overclocklamı yaptınız biraz anlatırmısınız nası yapıldıgını???
  • Ben 1 senedir Packardbell kullanan biriyim sorunlarını yazayım

1- Pil ömrü ilk aldığımda 1.5 saat max gidiyordu şu anda 15 dk bile gitmiyor
    2- Kasası o kadar kötü malzemeden yapılmışki hertarafı çizildi ve görünümü çok bozuldu
    3- Bilgisayar çok ısınıyo sanki bir anda yanacak gibi oluyor.
    4- Alırken 128 mb paylaşımsız die aldım tüm internet sitelerinde bile öle yazıyordu. 16 mb paylaşımsız gerisi paylaşımlı çıktı
    5- Müzik dinlerken cd yazamıyorsunuz bilg kitleniyo veya garip garip sesler geliyor.
    6- Pb servisleri çok kötü herşeye para alıyolar.
    7- BENCE EN ÖNEMLİSİ YAZILIM DESTEĞİ 0 . Bios upgrade çok zor çıkıyo ve driver update etmiyolar nerdeyse hala 2005 driverler var kendi sitelerinde
    8- Kablosuz bağlantısı çok zayıf ve çok çok köü yanımda arkadaşımın Asusu full çekerken benimki çekmiyo

Daha aklıma şu an için gelmiyo ama ASLA ÖNERMİYORUM!!!

• Arkadaslar bende 2 hafta oluyor mx66-003 aldım 1399+kdv %11 indirimli aldım vatanbilgisayardan. Şimdi aynı laptop vatanbilgisayarda 1299+kdv ve %8 indirimli alacak arkadaslar varsa bilgilendireyim
    Bu notebook u almam da
    1) Num pad (Sayılarla fazla işim oluyor)
    2) Kaliteli Kasa
    3) Ekran Kalitesi
    4) Ekran Kartı Yeterli(benim için) olması (Şu ana kadar uygun ayarlarda call of duty 2 ,NFS Most Wanted ve NFS CARBON u rahat oynuyorum)
    5) Bir de Packard bell in soylenişi cok iyi kulağa cok hoş geliyi pekırd bel

Bu arada wirelles cok iyi onu belirteyim gercekten çekimi gayet iyi arkadasın hp laptopu var onun bulamadığı kablosuz ağları benim bilgisayar buluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polater -- 21 Ocak 2007; 2:38:55 >

• Merhaba polater,
    Erhann ile PB kullanici goruslerin cok aykiri. Belki erhann daki model farkliligindan olabilir. Ama benimde dusundugum makina MX66-003. 1200$ civarinda bir core2 duo Asus mu yoksa bu makinami karar veremiyorum. Tavsiyen ne olur???
  • quote:

Orjinalden alıntı: yunus9

Merhaba polater,
    Erhann ile PB kullanici goruslerin cok aykiri. Belki erhann daki model farkliligindan olabilir. Ama benimde dusundugum makina MX66-003. 1200$ civarinda bir core2 duo Asus mu yoksa bu makinami karar veremiyorum. Tavsiyen ne olur???

mx66-03 aldım aldığım gibi iade ettim ekran sağ sol alt köşelerde karaltı vardı ayrıca klavye f tuşlarına basılınca tüm klavye oynuyordu
  • Ben 2 hafta kadar önce mx66 003 aldım ekranda ve klavyede hiç bir problem yok. Fanı arkada olması numpad olması hoşuma gitti. Gayet donanımlı ve şık bir model.
  • Gelen kullanici yorumlari ne kadar tezat!!! Gercekten bu yorumlar kafada baska soru isaretleri birakiyor....
  • Wireless performansı isteyen PB den uzak dursun rezalet ötesi çünkü. Test etmek isterseniz mesela Ankara Ankamall i ele alalım inin en alt kata girin Teknosa'ya PB ve yanında duran herhangi bir notebook u açın ve wireless networkleri taratın. Sonucu kendiniz görün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi centılmıncek -- 22 Ocak 2007; 2:11:01 >
  • Ben test ettim toshibadan daha hızlı wireless bağlantısı var
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.