Şimdi Ara

PACKARD BELL EASY NOTE TJ65 KULLANICILARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
5
Favori
81.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar linux işletim sistemli modeli sadecenotebook mağazasından alırken vistaya geçiş yaptırma gibi bir imkanımız olabilirmi acaba? mağazadan elden alsak bu şekilde bir uygulama yapılabilirmi? yani driverleri kendim bulmak gibi bir işe girmek istemiyorumda. bir de şu hoparlörden gelen cızırtı hala devam ediyormu bu seride acaba. forumda çok rahatsız olan arkadaş vardı en son okuduğum yorumlarda..
  • Benim hoparlörden cızırtı gelmesi gibi bir şikayetim yok kendi adıma bunu söyleyebilirim, linuxtan vistaya geçişle ilgili olarak da hiçbir satıcı o işe girmez diye düşünüyorum yani driverları tek tek kendin bulacaksın ha eğer bilgisayarcı tanıdık vs olur o şekilde kolaylık sağlayabilir ama aksi durumda bir güzellik beklemeni sanmıyorum.
  • bu aleti cidden almayı düşünüyordum taa ki klavyesini görene kadar, pek alışabileceğimi sanmıyorum.
    f/p da üst seviyede ama olur da bana da cızırtı denk gelirse duvarda paralarım diye korkuyorum

    gerçi işe yaramaz bir cihaza 800 vermek ya da nerdeyse aynı seviye bi laptop için 200 300 fazla vermeyi de gözüm kesmiyor. uff...
  • Valla tavsiye ederim. Tasarımı güzel, klavyeye alışıyorsun, hoparlörün ses kalitesi de gayet iyi, fiyat-performans ilişkisinden hiç bahsetmiyorum. Ben çok memnunum.
  • arkadaşlar aranızda touchpad ile ilgili sorun yaşayan varmı yoksa sadece bendemi sorun var anlayamadım. TJ65 serisi tam 3 tane laptop değiştim 3 ünde de touchpad algılama sorununa rastladım, özelliklede çift tıklama mesela ben çift tıklıyom ama touchpad 1 kere tıklıyor bazen hiç tıklamıyor. şimdi diyeceksinizki kesin touchp arızalı ama 3 tane TJ65 aynı arızadan değiştirdim artık ya bende sorun var yada TJ65 touchpad kısmında işletim sisteminden kaynaklanmadığına eminim XP,Vista, Win7. Slux hepsinde de aynı sorun oldu.
  • İlk defa duyuyorum böyle bir sorun ne duydum ne de başıma geldi gerçekten büyük şanssızlık.
  • şansızlık alcağını sanmıyorum 3 tane laptop denedim enteresan acaba bendemi sorun var diye şüphe etmeye başladım ama acer ve sony kullandım onlarda prb. oluşturmadı. olmazda garantiye yollıcam bakalım.
  • Arkadaşlar aşağıaki iki laptop arasındaki fark nedir?Yardımcı olursanız sevinirim...ikiside aynı özelliklerde ama ürün kodları farklı;
    http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=25414
    http://www.pcdepo.com/asp/urundetay/50291/PACKARD-BELL-TJ65-DT-022-CORE-2-DUO-T9600-2-8-GHZ-4096MB-320GB-DVDRW-15-6-1024MB-GT240-BT-CM-W7PRE




  • Kuzenim almış az çok inceleme fırsatı buldum.
    Dış görünüşü kapak şekli kısa yol tuşları hoşuma gitti.
    Mausepad'in hassasiyetini biraz beğenmedim ama iyiliğini örtecek kadarda kötü değil.
    Isınma sorunu farketmedim gayat güzeldi.
    Üründe linux değil vista olarak gelmiş.

    Sorunsuz kullanmanız dileğiyle
  • selam bende de touch pad sorunu var gibi aynen sendeki gibi daha sonra sorun çözüldümü
  • arkadaşlar merhaba ben packard bell easynote TJ65-DT015-TK SİPARİŞİ VERDİM.CIHAZI ELİME ALDIĞIMDA İÇİNDE YÜKLÜ PROGRAM VARMIDIR BENİM HARHANGİ BİŞEY YAPMAK GEREKİRMİ.SORAYIM DEDİM SİZLERE
  • packard bell alacaklar araştıranlar buraya mutlaka göz atın



    http://forum.donanimhaber.com/m_35715543/tm.htm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iaksoy26

    arkadaşlar merhaba ben packard bell easynote TJ65-DT015-TK SİPARİŞİ VERDİM.CIHAZI ELİME ALDIĞIMDA İÇİNDE YÜKLÜ PROGRAM VARMIDIR BENİM HARHANGİ BİŞEY YAPMAK GEREKİRMİ.SORAYIM DEDİM SİZLERE


    bilgisayari acacaksin dili turkce yapacaksin ve windowsun yuklenmesini bekleyeceksin. islem bitince icinde yuklu programlar da olacak. gerisi sana kalmis.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ssmm

    packard bell alacaklar araştıranlar buraya mutlaka göz atın



    http://forum.donanimhaber.com/m_35715543/tm.htm


    dostum basina gelenleri okudum. cok sinir edici bi durum. ben su ana kadar laptoptan cok memnunum. ancak simdi bi sorun cikarsa napicaz diye bi endise duymadim da diil hani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: quasi522

    Arkadaşlar aşağıaki iki laptop arasındaki fark nedir?Yardımcı olursanız sevinirim...ikiside aynı özelliklerde ama ürün kodları farklı;
    http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=25414
    http://www.pcdepo.com/asp/urundetay/50291/PACKARD-BELL-TJ65-DT-022-CORE-2-DUO-T9600-2-8-GHZ-4096MB-320GB-DVDRW-15-6-1024MB-GT240-BT-CM-W7PRE



    kodlari farkli diil dostum. sadece bi tanesinin sonunda TK yani Türkiye ibaresi var. aslinda ayni ikisi de.




  • bende bugün tj65 aldım biraz pişman oldum.çünkü ekran kalitesi pek iyi gelmedi bana her ne kadar 1366-768 olsada.simdi soracağım asıl soru bunda sabit disk ek parca geldi yani c olarak ben ''d'' sürücüsünü nasıl oluşturabilirim hdd 320 gb ben 200gb d kullanmak istiyorum.yardım eden arkadaş olursa inanın beni çok sevindirecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: artizz90

    bende bugün tj65 aldım biraz pişman oldum.çünkü ekran kalitesi pek iyi gelmedi bana her ne kadar 1366-768 olsada.simdi soracağım asıl soru bunda sabit disk ek parca geldi yani c olarak ben ''d'' sürücüsünü nasıl oluşturabilirim hdd 320 gb ben 200gb d kullanmak istiyorum.yardım eden arkadaş olursa inanın beni çok sevindirecek.

    bende tj65-022 kullanıyorum çok memnunum.neden görüntüsünden memnun olmadığınızı anlayamadım doğrusu.ben kalitesizlik falan görmedim oldukça net güzel bir lcdsi var.
    sorunuza gelince. denetim masası\bilgisayar yönetimi\depolama ya gelip ordan hddnizi seçip birimi küçült deyin.istediğiniz şekilde bölümlendirebilirsiniz buradan.
    ben 40gb sistem olarak ayarladım.gayet yeterli.sizde böyle bir ölçülendirme seçebilirsiniz




  • pb'nin easy note serisinde yetersiz ses çıkışı ve kablosuz bağlantı gücü olduğuna dair yazılar okudum. Ses çıkışı konusunda zaten çok beklentim yok, sonuçta notebook; ancak kablosuz bağlantı için, wi-fi kartına bir antenin takılı olmadığını ve Koyuncu'nun da bu konuda bir şey yapamayacaklarını söylediğini okudum. Bu soruna "başka bir bilgisayarın %80 gördüğü ağa bağlanamama", "bilgisayarın yanındaki modemle bağlantının kopup durması" gibi durumlar örnek gösterilmiş.
    Ben TJ65-015 almayı düşünüyorum ancak yorumlarınıza ihtiyaç duydum. Wireless ve ses konusunda siz sorun yaşadınız mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forgoreth

    pb'nin easy note serisinde yetersiz ses çıkışı ve kablosuz bağlantı gücü olduğuna dair yazılar okudum. Ses çıkışı konusunda zaten çok beklentim yok, sonuçta notebook; ancak kablosuz bağlantı için, wi-fi kartına bir antenin takılı olmadığını ve Koyuncu'nun da bu konuda bir şey yapamayacaklarını söylediğini okudum. Bu soruna "başka bir bilgisayarın %80 gördüğü ağa bağlanamama", "bilgisayarın yanındaki modemle bağlantının kopup durması" gibi durumlar örnek gösterilmiş.
    Ben TJ65-015 almayı düşünüyorum ancak yorumlarınıza ihtiyaç duydum. Wireless ve ses konusunda siz sorun yaşadınız mı?

    hoparlörleri iyi değil kötü de değil.bildiğin orta şekerli tizi bol hoparlör.fazla birşey beklememek lazım.bunu almadan önce toshiba a300 17n notebook vardı ve şimdiki 022yide aynı yerde kullanıyorum kopma falan yaşamadım ve sinyal gücüde aynı seviyede.




  • Merhaba arkadaşlar. Ben de yakın zamanda Packard Bell TJ65 DT-005 modeli dizüstü bilgisayarı alarak aranıza katılmış bulunuyorum Benim bilgisayarla ilgili bir sıkıntım var. Bilgisayara Windows 7 64 bit kurdum ve sürücüleri tek tek yükledim. Daha sonra ekran kartımı deneme amacıyla birkaç oyun(PES 2010 ve NBA 2K10) yükledim. Buraya kadar herşey normal Oyunları açıyorum ve oynamaya başlıyorum. 1-2 dk. oynuyorum sonra birden bire siyah ekran çıkıyor. Oyun sesleri arka planda dona dona geliyor ancak ekran simsiyah ve hiçbir şekilde masaüstüne de dönemiyorum. Bilgisayar kilitleniyor. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Bana yardımcı olabilir misiniz?




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.