Şimdi Ara

PACKARD BELL 9755 derken s8501 aldım gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben bu model aleti almak istiyorum
    bugun gold bilgisayara sordum izmitte
    1299usd+kdv fiyat çektiler

sizce nasıl bir alettir kullananlar, bu konuda detaylı bilgisi olanlar paylaşabilir misiniz.

Özellikler

Ürün Adı: PACKARD BELL EASYNOTE R9755 SON1.861024MB80GB15.4
    Platform: Intel Sonoma
    İşlemci: Intel Pentium M750 (Dothan) (2 MB L2 Cache, 533 MHz FSB, 1.86 Ghz)
    Kablosuz Erişim: Entegre 802.11 b-g Intel Pro Wireless 2200BG
    Chipset: I ntel 915PM Chipset
    İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP Home İşletim Sistemi
    Bellek: 1024 MB DDR 533Mhz (Max. 2GB)
    Sabit Disk: 80 GB
    Optik Sürücü: DVD+-RW +R9 Dual Layer (9.5 GBKadar Yazabilme)
    Ekran: 15.4 WXGA (1200x800) TFT LCD
    Ekran Özelliği: Diamond View Glare Ultra Parlak Ekran
    Grafik İşlemci: 256 MB Nvidia GeForce Go 6200
    USB 2.0: 3 Adet
    FireWire (IEEE 1394) Girişi: Var
    UZAKTAN KUMANDA ALICISI: Var+ Uzaktan Kumanda
    PCMCIA Girişi: Var (1 Adet Type 2)
    TV-OUT: Var (S-Video)
    VGA Out: Var
    Ses: Realtek ALC260 HD Audio System
    Kart Okuyucu: 4-1 Kart Okuyucu(SD, MMC, MS, MS Pro)
    Fax-Modem: 56 K V92 (Billionton)
    Ethernet: 10-100 Realtek RTL8100CL Ethernet Kartı
    Ağırlık: 2.8 Kg
    Garanti: 2 Yıl
    Pil: 6 Cell Li-İon (2.5-3 Saat Stand-By)

beni en cok ekran kartı gıcık etti
    diğer ozellikleri gayet güzel geldi dışarıdan
    17" olanın ekranını gordum süperdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5kaza -- 19 Şubat 2006 20:06:20 >

• Fiyat/performans uygun gözüküyor genelde 1399 civarı satılıyor ama bilmen gerekenler 256mb ram in 64mb olanı sadece paylaşımsız, HDD 4200 devir, pili yaklaşık 2 saat gidiyor, ekranı çok güzel klasik Pacardbell,yazıcı nec çıkıyor bu iyi, ramleri dual çalışması için neden 2x512mb koymamışlar alamadım.Özetle alınabilcek güzelbir notebook bence
  • carrefour dan s8501 i kaçırmayın derim kampanya mevcut

bu cihazdan daha ucuz ve çok daha güçlü

saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: yurt

carrefour dan s8501 i kaçırmayın derim kampanya mevcut

bu cihazdan daha ucuz ve çok daha güçlü

saygılar

hocam karfurdan alınca bu aleti başımıza bişey gelmesin sonra
    servis olayını falan nasıl hallederi,z acaba bi fikrin var mı
  • Carrefour dan almanla başka yerden alman arasında bir fark yok neticede koyuncu getiriyor bu aleti
  • bence 8501'e de bi göz atmalısın
    carrefourda 1990 ytl ve çarşamba carrefour kartla alırsan %5 (100 ytl) çip para kazanıyosun
    yani 1890 ytl ye geliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fe Ty

bence 8501'e de bi göz atmalısın
    carrefourda 1990 ytl ve çarşamba carrefour kartla alırsan %5 (100 ytl) çip para kazanıyosun
    yani 1890 ytl ye geliyo

bu fiyata karfurda işletim sistemini de veriyorlar mı windows?
    karfur internetteki katalokunda yazmamış da ya da ben goremedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Packard Bell Webcam Sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben fazla anlamam ama karfurda sordum işletim sistemi ve tüm yazılımlar bilgisayarda yüklüymüş. Yaninda windows cdsi veriliyomu diye sordum,verilmiyormuş. Ama bilgisayarda bişeyler (anlattı ama ) yapınca bi windows cdsinin oluşturulacagini soyledi. Tüm ürünlerde bu böyle imiş.
  • izmit karfurda s8501 modeli ürünü bulamadım arkadaslar çarsamba veya persembe
    istanbula gideceğim sizce istanbulda karfur magazalarında bulabilir miyim acaba
  • Yeni aldım , İçerenköyde yoktu, üraniyede var...
  • 5fuza ben cuma istanbul-maltepe karfura gittim orada 5-6 tane olduğunu söylediler. Bi telefonla ara hala varsa gidersin.
  • pardon ya 5kaza.

Arkadaş ben forumda gezerken birisi daha önce p.b. kullandığını 7-8 ay sonra arıza çıkarmaya başladığını daha sonrada teknik servisin bu soruların garati dışı olduğunu söylediğini ve mağdur olduğunu belirtmişti. Bunu okuduktan sonra benim bu alete (her ne kadar güzel şeyler yazılsada) soğudum.

Ama donanım özellikleri bu fiyata süper , ekran kalitesi desen güzel (ölü pikselin çıkma ihtimali yokmuş).
    Bu arada p.b. amerikan patentli japon malıymış....

Harddiskine baktım 80 gb yazmasına rağmen 70 gb tı gösteriyordu. bunu sorduğumda windows+.....+....+...=10gb (...=çalışan bişeyler geveledi ama ) olduğunu söyledi. Bilmiyorum ne kadar doğru ama bu 10 gb içinde 1024 mb raminde olduğunu söyledi!?

Sonuç olarak ben bu bilgisayarın markasına (Belki dünyaca ünlü bir markadır araştırmadım ama ) güvenmiyorum. Beni teknik servisin peşinde koşturur diye almayı göze alamıyorum.

Alanlar varsa ürün hakkında izlenimler paylaşırsa sevinirim.

• Ya arkadaşım forumda Packard Bell hakkında bir sürü topic var bunlara bi zahmet göz gezdirirsen bir karar verebilirsin sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: hozmen

pardon ya 5kaza.

Arkadaş ben forumda gezerken birisi daha önce p.b. kullandığını 7-8 ay sonra arıza çıkarmaya başladığını daha sonrada teknik servisin bu soruların garati dışı olduğunu söylediğini ve mağdur olduğunu belirtmişti. Bunu okuduktan sonra benim bu alete (her ne kadar güzel şeyler yazılsada) soğudum.

Ama donanım özellikleri bu fiyata süper , ekran kalitesi desen güzel (ölü pikselin çıkma ihtimali yokmuş).

Harddiskine baktım 80 gb yazmasına rağmen 70 gb tı gösteriyordu. bunu sorduğumda windows+.....+....+...=10gb (...=çalışan bişeyler geveledi ama ) olduğunu söyledi. Bilmiyorum ne kadar doğru ama bu 10 gb içinde 1024 mb raminde olduğunu söyledi!?

Sonuç olarak ben bu bilgisayarın markasına (Belki dünyaca ünlü bir markadır araştırmadım ama ) güvenmiyorum. Beni teknik servisin peşinde koşturur diye almayı göze alamıyorum.

Yau insaf be hdd ile ramin ne alakasi var
    Ben sana soyle aciklayayim aslinda 80 gb diye yazan hddler 80 gb olmuyo malesef oda sundan kaynaklaniyo 1gb=1024 mb fakat yuvarlatilarak hesaplanan 1000mb=1gb iliskisinden kaynaklaniyor diye biliyorum.Sonucta 80 gb olarak satilan hdd ler 76 gb gibi bir kapasiteye sahip oluyor.Bu kapasiteden de daha sonra silebilecegin 4-5 gb lik bir kisim gizli partion olarak ve kurtarma bilgilerinin saklandigi kisim olarak ayriliyor.Sonucta senin hdd oluyomu sana 70-71 gb
    Durumun asli boyle iste

• valla arkadaslar erdiğiniz bilgiler ve yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim
    karfurdaki ürünü sizin sayenizde ooorendim ve daha makul bir fiyata dahagüzel bir ekran kartı olan bi alet aldım inşallah bir pronblem çıkarmaz (amin:)) ama alana kadar babam ile akla karayı sectim yaw sabahtan beri avea ya yedirdiğim kontorlar cabası oldu..
    yaw şimdi içim buruldu ama
    5 yıllık emektar
    intel anakart , 128mb rdram, 20 gb maxtor7200rpm, 32mb nvidia tnt2 64, lg dvdrw, panasonic floppy, samsung multimedia klavye, a4 tech optik mouse, samsung syncmaster551v,
    shov yf-ir 5.1 home theater(23,5kg), pantal kasa, p4 1.5ghz.

bu konfigurasyonu bıraktım kenara... bırakmak çok koyuyo be yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: shearforce

hayırlı olsun.. ne aldıgını ögrenebilir miyiz acaba 5kaza??

edit: tamam anladım topic baslıgından
  • quote:

Orjinalden alıntı: hozmen

pardon ya 5kaza.

amerikan patentli japon malı değil

nec firmasının yan ürünü çin malı sadece avrupada satılıyor

• eşşek gibi topik var s8501 için oraya bakın

mouse pad çok dandik kalkıyor

çok gürültülü fan hiç susmuyor

diski sata ama aletin kendinin sata desteği yok bu yüzden bilgisayar sata değil

ilerde çıkarcağı sorunları görücez

bunlar dışında alet mükemmel
  • Slm arkadaşlar.
    Ben sadece karfurdaki görevlinin bu alet hakkında bana verdiği bilgileri sizinle paylaştım.

Görüyorumki bilgilerin çoğu yanlış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.